HATAR mardrömmar ;O

Jessica somnade runt halv 8 & då har hon inte sovit på hela dagen förutom den lilla stunden på bussen. Då tänkte jag "gud vad skönt, nu kommer hon sova för natten" men NEJNEJ! Självklart ska det komma en sån där dum mardröm & förstöra allting. Hon vaknade & skrek som en galning :/ Lite otäckt när man inte riktigt vet vad det är innan man kommer på att det kanske var en mardröm. Men iaf, nu är klockan halv 11 & hon är fortfarande vaken :/ hon kommer somna snart tror jag, men iaf. Det ska alltid vara nånting som förstör när hon väl somnar i tid. Usch!

Tur jag är liten ;)

Först dagis & som vanligt så gick det primaballerina :) Jag kom tillbaka för att hämta henne men hon skulle äta först & självklart fick jag en tini-mini-tallrik & äta på jag också haha mos & korv, riktigt gott :) Efter maten gick vi till bussen & sen in på öbo för att lämna in papper, senvar det bara att vänta på bussen i en kvart :) Både jag & Jessica somnade på bussen haha gud, vad trött jag var. Vi åkte hem till mormor iaf & hann väl vara där i 30 min & sen åkte vi in till stan igen för mormor & Liselott skulle till bra & beg. & fy, vad mkt folk :O haha man kom knappt fram nånstans därinne. men finns mkt saker där & för en billig slant :) Förstår varför folk går dit faktist. Jessica fick en docka av mormor/gammelmormor & den fick man knappt kolla på. Hon blev kär i den på en gång. Jessica & dockor :) hemma nu iaf & min bror fyller 15 år idag. STORT GRATTIS TILL HONOM ### Antar att släkten kommer i helgen och firar honom.
Just nu ligger Jessica & sover, hon är helt slut efter den här dagen. Springa runt på stan & fram & tillbaka in till stan ;P Det är mkt för en liten tjej hehe ... tur jag är liten jag med & kan skylla på att det är mkt för mig också :)
Hade fått brev från jobbcentrum igen & ska börja den 11 Oktober. Då ska jag ringa soc. och kolla det där med dagis. Antar att jag måste vara där 5 dagar i veckan & då behöver jag fullt dagis. Eftersom det är ett krav för att få hjälp från dom så måste dom ju helt enkelt stå för det. DOm vet ju att jag inte har nga pengar till det iaf.
Btw, nu har mamma betalat in för körtillståndet så jag hör väl av mig till alla när ni måste hålla er inne ;P haha Nejdå, har faktist kört med Rikard tidigare så helt oerfaren bakom ratten är jag inte, kanske går lite sakta bara ;) haha Så ligg inte & tryck i arlset om det är ngn som kör sakta, det kan vara jag! HAHA

dagen idag!

Åkte in med mamma & lämnade Jessica på dagis & det gick hur bra som helst :) .. som vanligt. Aldrig ngt gnäll när man ska lämna henne, så himla skönt :) Efter det åkte jag & mamma till donken & käka en toast, grymt goda är dom. Upp på stan & fixade lite papper från skattemyndigheten(personbevis). Sen skjutsade mamma hem mig till Angelica & där satt jag till halv 2 och gick sen vidare till arbetsförm. & träffa jobbcoachen :) Min systeryster hämtade upp mig efter det & då åkte vi till Biltema & Babyproffsen :) Åkte förbi & lämnade cv & pers. brev till ett ställe också :) Får se om det händer nånting nu. hehe Nu ska jag in på tradera & glo lite. Byebye!

Sådär JA

Du har en plats i mitt hjärta.
En plats fylld med både glädje och smärta.
Den delen kan du aldrig ta ifrån mig,
inte ens om någon annan skulle få dig.
Dig kommer jag aldrig att glömma.
I mitt hjärta ska jag dig gömma,
I ett hörn kommer du alltid att finnas,
För du är en människa man vill minnas Tro de eller ej.
Jag kommer alltid att älska dig.
Du har en plats i mitt hjärta.
En plats fylld med både glädje och smärta.
Den delen kan du aldrig ta ifrån mig,
inte ens om någon annan skulle få dig.
Dig kommer jag aldrig att glömma.
I mitt hjärta ska jag dig gömma,
I ett hörn kommer du alltid att finnas,
För du är en människa man vill minnas Tro de eller ej.
Jag kommer alltid att älska dig.
________________________________________________________

Tror jag lever på hopp.

Har tänkt en del på lite saker & idag kändes det extra bra i magen :) har saknat den här känslan & jag hoppas att det är "rätt" magkänsla eller vad man ska säga. Hoppas inte att det blir världens vändning, men känns bra iaf :)
Jessica bakar bullar med mamsen & det går väl si sådär HAHA! Hon kavlar & har på smör, socker och allt vad man nu ska ha på, men måste erkänna att Jessica bullar blir bra mkt bättre än mammas & hon är ändå utbildad bagare :O haha En annan bakar inte, bara äter degen ;P hehe Kommer inte må bra i den delen av magen iaf :) hehe
Ikväll är det 90210, bästa serien på länge :) + att Desperate housewives börjar den 5 oktober :) Nu ska jag inte sitta här & glo längre. Kvällsmat kanske :)
Btw, sa ju för några inlägg sen att det kommer bilder från när Jessica är på dagis, men mamma & Frida sa att man inte får ta kort på dagisbarn/platser av massa anledningar så jag struntade i det :) Men bilder från baket kommer här iaf.

Ett jobb någon?

Någon som har ett jobb till mig? Skulle vara väldigt tacksam. Vill inte ha nånting med soc att göra ;| Dom säger en sak ena dagen sen en annan sak den andra dagen. Nånting är riktigt fel :/ Fick erbjudande om en lägenhet som jag sökt i Karlskoga & jag har varit på visning. Jag ringde till soc ngn dag innan jag fick erbjudandet & fråga hur jag skulle göra ifall jag får den & dom sa att jag skulle komma med anvisning på lägenheten & blablabla. Jag ringer till hyresbostäder & frågar dittan & dattan & dom säger att jag blivit nekad i kön ;O Jag ringer till soc & frågar varför & dom säger att dom aldrig sagt nånting sånt & att det är soc i karlskoga som jag måste prata med. VAFAN! Varför säger dom inte det när jag ringer första gången? Nånting som är riktigt fel. Är trött på dom & har försökt få hjälp i snart 3 månader & har jag fått ngn hjälp, NEJ! Nu vill jag ha ett körkort så jag kan få jobb. På arbetsförm. säger dom att ett körkort skulle hjälpa mig väldigt mkt på vägen till ett jobb & att det nästan garanterat kommer finnas jobb då. Så nu har mitt snälla ex betalat för körtillståndet så nu väntar jag på det & sen när jag fått körkort & jobb så ska han få nånting väldigt fint tillbaka :) Frågan är bara vad. han säger att det inte behövs men jag vill ge nånting, eftersom han hjälpt mig med så mkt :)
Från det ena till det andra, snart iväg till dagis med Jessica & medans hon är där så ska jag & min syster hämta mina byxor som jag köpt :) Yeah! Har också köpt en jacka, Everest, helt svart med päls på luvan :) Exakt en sån jag hade förut, fast den var vit & en vit jacka kommer jag då aldrig ha igen ;O hahaha Men men, skriver lite mera senare.. nu ska jag iväg & ge min tjej lite mat :) byebye!

Helgen är över.

Imorgon ska man upp igen då :) Fast imorgon ska jag inte till dagiset. Imorgon blir det en hemmadag med luren vid örat ;| usch, jobbigt! Men men, i Fredags var jag bara hemma. Skulle egentligen med upp till Grängesberg & vara där över helgen & gå lite på Kopparbergsmarknaden tillsammans med Rikard & Jessica, men det var sånt jävla skitväder så det strunta vi i. Blev pizza & film här nere i Örebro istället :) Inte fel det heller.
Idag var jag med Rikard in till Jula & sen skulle han köpa skor. Jag valde 2 par som var ursnygga :D Han tyckte att det inte var hans stil men han köpte dom och var nöjd sen :) Älskar att vara med & köpa saker hehe När vi kom hem därifrån så käka vi chili con carne, det är gott det. 
Orkar egentligen inte skriva för jag är så sjutk trött, men lite uppdateringar kan man väl ge ;P

Vila i frid!

| R I P | Gammal barndomsvän. Knappt träffat henne nånting dom senaste åren. Men usch, vilken otäck känsla man fick när man fick höra att hon gått bort :( Nu har hon kämpat klart & det var väl egentligen skönast för henne, men vänner, bekanta, familjer, gamla vänner mm.. alla tänker på henne & hennes familj --<-@ Många kramar!

Heelt slut!

Åkte hem från stan idag tillsammans med Stefan runt 12 & var helt slut när vi kom hem. haha Satte mig en snabbis vid datorn & sen la jag mig med Jessica i soffan & slockna direkt. Skönt! Imorgon åker vi med mamma in & då ska jag bara lämna Jessica och sen gå en sväng ner till Haga & se hur det går när jag inte är kvar på dagis :) Men men, blev en snabbis idag, men det går duga :) byebye, g'night!

Mktmktmkt idag!

Skolan - Willys - dagis - skogen - bussen - bussen igen - mormor - pappas bil - mamma & pappa - säängen.
Åkte in med mamma 07.50 imorse ungefär för att hon skulle skjutsa Stefan till skolan. Efter att vi släppt av honom så åkte vi till Willys & handla lite & sen var det dagisdags igen :) Idag skulle dom ut i skogen & det gick hur bra som helst & Jessica lyssnar på vad dom säger & hon är jätteduktig. Klockan 10 började jag & Jessica gå mot bussen för att åka upp på stan & möta upp Stefan, men han mötte vi inte förens på bussen hehe Vi åkte mot Garphyttan & gick först till Konsum :) Blev en snabbis hem till Jenny innan vi gick vidare till lekparken & sen kom vi på att mormors dörr kanske till och med är upplåst så att vi kan gå in. Det var den självklart :P hehe Gjorde ordning lite mat & strax efter det kom mormor, Lenah, Krille, Frida & lilla Axel.. då blev det kaffe & massa prat. Pappa kom & hämta hos runt 4 och sen slockna jag & Jessica i Fridas säng. ÄLSKAR ATT SOVA MITT PÅ DAGEN! Mamma kom in & väckte oss runt 7 och sa att vi skulle vakna. Första anledningen var att vi skulle kunna somna till natten igen & andra för att vi skulle äta :)
Jessica är väl inte allt för trött nu, men hon somnar när som helst. Imorgon blir det dagis igen & jag åker med mamsen. Fröknarna sa att jag skulle få lämna Jessica en kortis imorgon för att se hur det går. Hon har knappt märkt av att jag varit där tror jag, bara lekt med dom andra barnen & verkar trivas väldigt bra. Så det där kommer gå superbra :) Nu blir det snart sömn, men före det blir det en cigg & börsta tänderna :)
Btw, har färgat håret idag.. svart :) Ovanligt, jovisst! HAHA den färgen har jag ju aldrig haft förr :P
Imorgon kommer det bilder från dagiset också :) Roligtroligt! G'night!

Nya utekläder :)

För det första så försov vi oss men kom i tid iaf. Jag & Hanna hann till och med ta en toast på donken :) Nu var det andra dagen på dagis för Jessica & det gick lika bra som igår :) Hon blev helt sprattlig så fort hon såg dagiset & sen var det full fart på henne tillsammans med alla andra barnen :) var där en timma idag & var ute hela tiden. När Hanna kom för att hämta mig åkte vi till Mega & där köpte jag ett dagisställ, mössa, vantar & halsduk, så nu är hon redo för vintern :) När vi kom hem så drutta Jessica omkull & slog i väggen, började blöda lite i näsan & lite på läppen, stackare :( Men nu är det iaf bra & just nu sitter hon och äter fisk & potatis :) hehe Själv sitter jag bara här hemma & väntar på att jag, mamma & Jessica ska åka till Karlskoga & kolla på lägenheten :) Blir säkert bra det där.  Nu ska jag ta nånting att äta, är svinahungrig :D byebye!

Första dagen på dagis :)

Gick hur bra som helst :) I början var hon lite småblyg men alla barnen som var där visste att hon skulle komma så dom kom fram & sa "Hej Jessica!" & då släppte det nog lite :) Medans jag satt & prata med personalen så sprang Jessica omkring & lekte med alla andra. Var inga problem alls :) Kändes väldigt bra. Jag fick massa papper & 2 uppgifter hehe För det första så skulle jag göra en garngubbe, väldigt snygg måste jag erkänna ;P Den ska användas till när det är upprop på mornarna :) Fröknarna kommer säga "Vems docka är det här?" & den som äger den ska då säga "Ja" och på så vis så vet dom vilka som är det & dom dockorna som inte får ett ja är hemma av ngn anledning :) Lite roligt faktist. Och den andra uppgiften jag fick var att skriva Jessica på ett örngott som hon ska ha när hon ska sov middag där :) Det står Jessica på den & över det gjorde jag lite fåglar :) Jättefin blev den.
Efter att vi var klara på dagisen så hämta mamma upp oss där & då åkte vi till donken & åt cheese ;P aldrig fel det. haha Mamma & min bror skulle till ngn läkare så vi var tvungna att hitta på nånting så vi drog till Rusta och kolla lite. Precis när jag klev in där fick jag ett sms av Johnny. Han hade sett min bror och undra om jag också var där och det var jag ju :) Så han kom in & hälsa och fick också skjuts hem. När mamma & Stefan var in hos läkarn gick jag & Jessica till lekparken & där hitta hon en liten kille som hon lekte med :) Dom hade riktigt roligt. Var väl där i kanske 1 timma sen gick vi till bilen & strax efter det kom mamma & Stefan tillbaka & sen åkte vi hem :) Haft en kanondag med andra ord. Imorgon ska vi vara på dagis kl 9-10 och kommer vara så hela veckan, men nästa vecka ska vi börja med att jag kommer lämna henne där ngn halvtimma för att se hur det går när jag inte är där. Men jag tror det kommer gå bra eftersom det gick så bra redan första gången :) Måste bara säga att det var en liten tjej där som klappa på Jessicas huvud & sa till fröken "Hon är så liten" och log samtidigt :) Jessica var ju bland dom 2 minsta som gick där hehe Lite roligt.
Men men, måste snart sova om man ska orka upp :) Ska även kolla på lägenheten imorgon, hoppar det bli nånting med den där. Natti!

Lägenhetsvisning imorgon :)

Skicka intresseanmälan på en lägenhet igår, ringde idag & dår komma & kolla imorgon :) Lägenheten ligger i Karlskoga & jag har funderat ett bra tag på att söka lägenhet där. Synd bara att man fått dagisplats i Örebro nu, men jag får ha kvar den platsen tills jag får en i Karlskoga, om jag nu får den. Skulle iaf vara väldigt skönt att få ngt eget snart. Jessica skulle också må bättre av det tror jag :) så det är bara att hoppas! Idag är det iaf inskolning kl 13. Det kommer bli super :) Har precis badat med Jessica. Hon är rädd av ngn anledning att bada/duscha så jag tänkte, jag får väl vara med men nope, det funka inte det heller. Är väl ngn period hon är inne i nu för hon älskade att bada förut. Men men, nu ska jag ut & röka, sen slappa tillsammans med Jessica i soffan framför disney chanel :)

inflyttningsfest hos nicklas :)

Riktigt lyckad fest blev det förutom vissa saker som hände på inne & ute :/ Vi kom dit runt 6 och då var det några få där, men det droppa in folk hela kvällen/natten. Men efter ett tag, vet inte riktigt vad klockan var, men sent var det. Då kommer en kille in & säger att ngn hoppar/stampar/slår på hans bil & Nicklas springer ut & börjar prata med honom, men han var heltokig. Alltså killen som slog på bilen! Eller ja, alla var tokiga.. men iaf, jag gick självklart imellan & fick en extrem smäll på läppen, så nu har jag ett sår där :( Sen kom snuten & tog med honom och vi andra festa vidare haha :D Men på morgonen tyckte jag synd om Nicklas för det var väldigt mkt som var sönderslaget & förstört. Riktigt dålig stil tycker! Gick upp på morgonen efter många om & men för att dricka vatten haha & det första jag ser är massa salt på mattan & fråga inte vad dom gjort så för. Men Nicklas hade tydligen hjälpt till med det haha Efter ett tag åkte jag & Nicklas iväg för att hämta pizza & guuuuuud vad gott det var. Bjöd honom på den för att han bjöd på öl/cider :) Åkte hem efter ett tag & träffa Rikard & Jessica här, hon är så underbar när hon är på goshumöret hon kan ha ibland :) men men, är fortfarande bakis så jag orkar inte skriva mer haha men nu vet ni iaf lite om vad som hände under kvällen & morgondagen :D natti!

Kmr bli en toppenkväll!

Inatt sov systeryster här med lilla Wilma :) Vet inte riktigt varför men hon ville väl inte sova själv antar jag :P Så i natt när Hanna låg & sov fick Lisa springa fram & stoppa in nappen som Wilma hela tiden tappade :) Men annars var det en väldigt lugn natt. Jag kollade på en dramafilm, väldigt bra faktist ;P Brukar inte tycka om drama, men det var ganska mkt komedi i den :)
Förutom det så har jag precis kommit ur duschen och nyss klätt på mig, jätteintressant! Ikväll blir det pardey hemma hos Nicklas. Har en känsla av att det kommer bli superkul :) Kommer vara några där som man inte träffat på flera år & det är aldrig fel :P Ska nog ringa min andra syster och se om hon var hem till Jocke igår. Isf så skulle hon ta med min mp3 som jag så fint tappade där haha hoppashoppas. Har den som bortförklaring till att inte gå ut & gå faktist haha :P När jag fått tillbaka den så kommer jag väl antagligen på nånting annat, men vafan.. det är skönt men samtidigt lite jobbigt :) Har ju iaf en lite smidigare vagn nu, så den kan jag ju inte säga nånting om längre HAHA Men men, nu ska jag slå en pling till Frida, sen slappa ett tag tror jag :) byebye!

Barnledig, men ändå inte!

Rikard kom ner runt halv 5 och skulle hämta Jessica :) Han fick glatt vänta tills mamma kom hem från jobbet för bilstolen stog i hennes bil :) Hehe! Men det var kul ändå. Jessica var väldigt glad över att se honom :) Och jag fick 1000 kronor av honom, tack! Det hade han verkligen inte behövt ge, men han ville det :) han ville att jag skulle betala in för körtillståndet, så jag kan börja övningsköra. Verkligen jättesnällt :) om åkte runt 21 & han ringde vid 22 nu & sa att det var en riktigt stor olycka efter r50 ;| 3 bilar var inblandade och det åkte poliser, bärgningsbilar & ambulanser i massor fram & tillbaka :/ usch! Inge kul när sånt händer.
Men men, imorse kom Emmelie förbi & vi satt & prata i köket & vänta på att Jessica skulle vakna till så vi kunde åka till Fjugesta & in på systemet :) Imorgon blir det inflyttningsfest ute på vischan, kommer bli riktigt skoj tror jag. Har en känsla av det :) Hojta till om det är ngn som vill med?
Just nu iaf, så sitter jag här & är barnvakt åt min systerdotter medans Hanna kör sin pojkvän nånstans :P hehe Man har inte riktigt känt av barnledigheten, men men.. smällar man får ta :) Tur man är van & lilla Wilma märks inte så mkt, hon sover just nu hehe :P Nu ska jag äta nånting, byebye!

Äntligen händer det nånting.

Pratade med soc igår ang. busskort så jag kan ta mig till dagiset & skola in Jessica & när det är klart börja på jobbcentrum så jag kan få försörjningsstöd. Så nu har det iaf hänt lite. Imorgon enligt soc. så ska pengarna vara på mitt konto så jag kan köpa det där busskortet :)
Farmor har hjälpt till och ringt också, tack! Henne är det lite fart i medans en annan inte vågar säga nånting, så det är skönt det iaf :)

Sry, men blir arg!

Ni får ursäkta. haha Nu har jag lugnat ner mig lite, men blir bara så arg på det här landet som inte ens kan hjälpa sina egna före dom andra. Säger inte att dom inte ska ha hjälp men vafan, det finns en gräns! (för vissa tydligen)
Undra om man ska gå ut & gå en promenix och slänga iväg alla tankar ut på ett gärde eller ngt, så man slipper ha dom i huvudet. Fram med barnvagnen, på med mp3n & bara gå en sväng :) Skulle inte sitta fel alls faktist.
Btw, det kommer inte heller stå sådär på överklagan haha ;D Ska försöka vara lite snällare än så & skriva rumpan iaf ;). Men men, hoppas alla får en bra dag, för jag ska iaf få min dag att bli bra nu :) byebye!

Fan är det för fel!?

Dom motarbetar en hela jävla tiden, TA ER I RÖVEN! Är så sjukt trött på att man aldrig ska få ngn jävla hjälp. Jag har gjort precis allt dom bett om, men hur fan hade dom tänkt att jag skulle ta mig till stan om jag inte får nå pengar?! Dumma i huvudet rent ut sagt! Nu ber dom mig göra en överklagan, men vafan kommer hända med den då? Jo, precis samma sak som dom gör med alla svenskar som behöver hjälp. TORKA SIG I ARSLET MED DEN! På måndag ska jag skola in Jessica & inte fan bryr dom sig om att man fixat det. Skiter i dom nu, skaffar mig ett svartjobb. Fan ska man sitta & betala skatt för om man ändå inte får ngn användning av dom när man behöver hjälp!? På överklagan kommer det stå "Ta er i röven", sen skiter jag i hur dom reagerar på det. Orkar fan inte mer! Bor hellre på gatan än slickar deras röv.

Eak, spindlar!

Gick ut & rökte & fick syn på dom här äcklena ;| Dom var hur många som helst & jag
kan absolut inte svara på om dom hade gruppsex eller inte?! HAHA Såg faktist ut som dom hångla iaf x)

Möte & besök :)

Idag var jag in till arbetsförm. klockan 14.30 & pratade med en jobbcoach & hon var väldigt bra faktist :) Ska tillbaka om 2 veckor. Fick också reda på lite mer om det där med soc & dom har gjort bort sig. Så länge arbetsförm. tycker att jag är aktiv sökande så kan soc inte säga nånting. Stör mig så mkt på att dom inte kan sköta det snyggt & lätt ngn gång, men men. Sen när jag kom hem så skickade jag iväg mitt CV & pers. brev till jobbcoachen, som hon ville ta en titt på. Fick också med mig några papper med jobb som jag ska söka :)
Efter det kom Emmelie & William & vi satt i köket en stund sen bestämde vi oss för att gå ut :) Lite roligt faktist. William gjorde en sväng om i gräset & det fick jag självklart med på bild x) Gick självklart bra & just därför är det så kul :P hahaha



SKITdag!

Man kan verkligen undra vad det är Sverige lider av! Den ena säger en sak & den andra en annan, hur fan ska man kunna veta nånting. Och dom ska sammarbeta, jovisst. In my ass att dom gör! Imorgon kan jag lova alla på denna snuskiga planet, att jag kommer inte vara trevlig mot soc när jag ringer. Dom kan inte sitta & säga en sak, sen en annan.. det funkar inte så!!! Jag är för fan så jävla svensk man kan bli & ändå får jag ingen hjälp när jag behöver det. Jaja, en skitdag rent ut sagt! Den här dagen kan köras upp nånstans. Ni får tycka att jag är störd som skriver såhär, men jag är bara så jävla irriterad på Sveriges kn*llade lagar & regler nu.

Inskolning den 20 sep.

Då var det dags för Jessica att börja på dagis :) Fick en väldigt bra plats på Karlslunds dagis, avd. snigeln. Dom sa att det var en stor efterfrågan på just den platsen just för att dom är ute mkt :) Och Jessica som vill&måste göra nånting hela tiden kommer nog tycka att det är jätteroligt :) Så klockan 13 den 20 september ska jag vara där. RoligtRoligt, kommer det att bli! Och imorgon ska jag in till arbetsförm. och prata med en jobbcoach :P Så det är mkt som händer & sker nu.
Nu på morgonen kom Marie & farmor hit & skulle plocka lite äpplen :) Mamma gjorde äppelpaj, supergod. Med Jessica vet jag inte riktigt vad som hände, hon blev blyg & våga knappt säga nånting :P hehe Men men, hon är väl inne i ngn fas igen. :)

Inflyttningsfest!

Jag & Emmelie åkte in till Vivalla på inflyttningsfest hos en gammal klasskompis :) Emmelie åkte hem rätt tidigt för att han börja må dåligt, men jag stannade längre & hade faktist rät skoj. Alltid roligt att träffa folk som man inte sett eller hört av på länge :) En till rolig sak är att just den där lägenheten stog jag också i kö på, men han var den som tog den ;D HAHA Lite roligt. Hoppas det löser sig med lägenhet & jobb snart för nu börjar jag fan tröttna på den där skiten. Vill ha jobb nu! Men men, nästa helg är jag också bjuden på inflyttningsfest hos en annan gammal klasskompis :) Tycker inte jag gjort annat än gått på inflyttningsfester hit & dit :) Men alla har varit helt okej & lyckade iaf :)
Nu har jag bestämt mig för en sak också & det är att imorgon ska jag försöka sluta röka & börja gå 30 minuter om dagen, varje dag :) Hoppas det går bra! Lycka till Lisa, haha Men men, vill inte röka längre, inge gott alls egentligen & det skadar inte heller att röra lite på sig :) Nu blir det fb & msn en stund, byebye!

Primaballerina!

Ringde sjukhuset idag & berättade om hur det hade gått nu när Jessica hade permission :) Dom tyckte att hon hade skött det där primaballerina & att vi kunde bli utskrivna nu. Så himla skönt nu när hon snart är frisk :) I natt sov hon utan alvedon igen & hon sov som en liten prinsessa. (A)
Rikard ska höra av sig senare & säga vilken tid han hade tänkt hämta Jessica. Hon ska vara där hela helgen & nästa helg också :) Blir roligt för henne att träffa sin farmor, låtsasfarfar & självklart Hasse(hunden). Det kommer bli kanon & Emmelie undra om vi skulle hitta på nånting till kvällen & ta någon öl/cider :).

Så underbar!


Nionde/Nionde -Tvåtusentio

Jessica har äntligen druckit 200 ml välling ikväll & det kändes skönt :) Nu ligger hon i soffan & kollar på Jordgubbs-Lisa hehe Hon kommer somna när som helst. Imorgon ska Rikard komma & hämta henne & han ska ha henne över helgen, så det blir ännu en barnledig helg för mig. Undra om man ska vara hemma och bara vara eller om det dyker upp nånting :) Får se vad som händer. Nu ska jag bara sitta här & ta det lugnt tills jag känner för att sova :) Blev en snabb uppdatering, bye!

min ängel!

Hon åt nyss filmjölk med russin i & sen blev hon supertrött :) Somnade på soffan, men kanske inte den bästa & skönaste ställningen ;) Men men, idag har hon verkligen blivit bättre. Märks på både hennes humör & utseende :) Hon har druckit bra & till och med ätit bra. Läkaren sa att körtelfeber kan hålla i sig väldigt länge med feber även om halsen blir bättre. Men så länge hon äter & vi ger henne alvedon som dom ska ges så kommer hon bli bra snart :)


Lite härliga bilder från när hon somnade ;)




Hon har fått i sig välling idag!

På en dag ska normalt ett barn i Jessicas ålder dricka runt 700-1000 ml. I Tisdags drack hon ca 300, sen blev det dropp. Idag, nu på morgonen har hon redan druckit 400 :) Det går framåt + att hon har druckit välling för första gången sen i Måndags :) Det går framåt & jag blir bara gladare & gladare!

Lugn natt!

Hon somnade innan jag kunde ge en till alvedon, men hon sov hela natten :) Väldigt skönt! Imorse var hon lite sur & tvär men efter en alvedon så drack hon väldigt mkt. Tror att hon har druckit 3 glas med O'boy faktist :P Klockan 12 ska jag ringa tillbaka till sjukhuset & berätta hur det gått & om dom tycker det gått bra så ska vi bli utskrivna men annars får vi åka tillbaka.
Nu ligger hon i soffan & kollar på barnprogram "Dora Utforskaren". Ganska värdelöst program faktist, men hon verkar gilla det iaf :) Jag ska ringa arbetsförmedlingen idag också :) Men nu blir det frukost, bye!

Snabb uppdatering!

Jag ska nog lägga mig tillsammans med Jessica i soffan nu & sätta på en bra film :) Hon kommer vakna några gånger under natten för att dricka & när hon gör det ska jag passa på att ge henne alvedon. Hon kommer inte bli glad för det gillar hon verkligen inte, men då slipper hon känna av febern så mkt. Fast idag när hon vakna till runt 8 så var hon på väldigt bra humör, hon lekte & stoade runt här :) Hon är verkligen på rätt väg för att bli frisk iaf. Börjar släppa i halsen också, för hon har ätit lite mat, deg & lite gott :) Får hoppas att dom säger positiva saker imorgon när jag ringer tillbaka till sjukhuset, annars är det bara att åka in igen. Vad gör man inte för den man älskar?
Men men, hoppas iaf på bättre dag imorgon & att febern lagt sig mera. G'night!

Jessica Josefine Tallgren Karlsson

Min älskling! Vänta bara tills ni träffar henne ;)
Finns ingen finare flicka på denna jord. Hon är min största kärlek :)

Ätit & druckit :)

Nu har hon både ätit lite & druckit ganska mkt :) Och hon har just badat & nu ska det bli nybakta mamma-tekakor :)! Hoppas bara att det håller i sig & hon blir frisk snart. Vill inte att min lilla ängel ska vara såhär dålig.

Akuten med Jessica :'(

Söndags - Fick reda på att Rikard varit in till akuten med Jessica pga väldigt hög feber & var jättedålig. Då åkte han till Ludvika sjukhus. (INGE BRA STÄLLE) Dom sa att hon hade fått en influensa och att hon kommer bli bra snart. Runt 4 kom Rikard ner med henne & hon såg inte alls frisk ut, lilla stumpan. Hon blev bara sämre och sämre & ville varken äta eller dricka.
Måndag - På morgonen verkade hon lite bättre och drack lite grann, men inte alls mkt. Senare blev hon bara sämre & sämre igen & runt 5 började hon bli väldigt dålig. Hon lutade huvudet bakåt och såg ut som hon inte fick ngn luft ;O En annan fick panik och ringde mamma & sen åkte vi in till akuten med henne igen, fast denna gång till Örebro USÖ (VÄLDIGT BRA STÄLLE). Där kollade dom blod, temp & hon hade 40 graders feber & ont i halsen. Vi satt på akuten i 4 timmar medans dom tog prover hit & dit. Till slut sa dom att dom helst vill att vi är kvar tills dom vet att hon får i sig tillräckligt med vätska. på natten drack hon lite och sen spydde hon rätt ut :(
Tisdag - Hon var inte bättre på ngt vis & hon varken drack eller åt nånting. Försökte med allt, glass, saft, vatten mm. Ingenting fungerade som det. Sen vid lunchen fick hon pannkakor & hon åt 1 tugga sen fick hon magknip så det skrek om det. Hon hade ju inte ätit sen i lördags så det är inte konstigt att hon hade ont. Men senare började hon iaf dricka mera, men inte tillräckligt. Dom ville att vi skulle ligga kvar ännu en natt, fast denna natt med dropp & dom började med stor mängd just för att det skulle bli bättre ganska fort & sen efter 4 timmar med den mängden så sänkte dom den.
Onsdag - På morgonen var det en klar förbättring & hon var lite mer med :) Kändes väldigt bra. Sen vid lunchen åt hon lite av & hon sprang runt i korridoren & lekte :) Så idag fick vi åka hem men dom ville att jag skulle hålla koll på hur mkt hon dricker & sen ringa tillbaka imorgon & har hon fått i sig för lite så ska vi åka tillbaka.
Nu - Just nu sover hon & har sovit sen 3. Hoppas inget annat än att hon ska bli frisk nu. Älskar henne så otroligt mkt & ingen kan förstå hur rädd jag varit dom här dagarna :( Jag är bara så himla glad att dom inte skickade hem oss som dom gör på vissa andra ställen när man kommer och hon är dålig. Dom på USÖ bryr sig verkligen & kollar upp allting hela tiden så att allting ska bli bra. :)

Usch, vilken natt!

Har kanske sovit totalt 2 timmar inatt :/ Jessica mår verkligen inte bra & hon har vaknat hela tiden. Hon är glöhet, har svullna ögon & harlsen/munnen är inge bra. Det enda man lyckas få i henne lite då & då är vatten & välling :( Hon blev sjuk i söndags & det kommer förmodligen hålla i sig ngn dag till. Tror det är 3 dagarsfebern. Läste om den & allt som stog stämmer in väldigt bra på det hon är & har :( Stackars älsklingen! Just nu ligger hon i sängen och sover igen & kommer förmodligen vakna inom 10-15 som hon gjort hela tiden. Hon är inte heller på världens bästa humör heller & en annan försöker hålla humöret uppe för att hon ska ha det bra, men det är inte lätt när man inte sovit nånting & hon inte tar alvedonen. Men nu skulle mamma köpa med suppar för då är det bara att ge, då kan hon inte spotta ut eller nå sånt. Men jag hoppas hon blir bättre snart.

Helgen!

Helgen har varit superbra bortsett från vissa saker som jag inte ens tänker ta upp här för att dom är ingenting som jag tänker lägga nå energi på :) Palla med sån skit! I Lördags var jag på en kanonfest med väldigt roliga människor :) Alltid kul med nytt folk + att man träffade gamla vänner som man inte festat med på väldigt länge :) Det är skoj! Kvällen blev som den blev & jag hade supertrevligt. Sov kvar där över natten & på morgonen fick jag lite panikkänslor när jag såg att Rikard ringt 3 gånger klockan 7 på morgonen & när jag fick veta vad han ville blev inte allting mkt bättre. Han hade varit in på akuten med Jessica för att hon hade blivit superdålig & haft väldigt hög feber :( Usch! Gillar inte sånt. Han kom ner med henne till mig runt 3-4 & då såg man på henne att hon var väldigt sjuk så hon har sovit mesta delen idag. Fast hon åt lite kvällsmat med oss andra :) Det var skönt att se. Men men, hoppas hon blir bättre till imorgon iaf. Nu ska jag nog lägga mig i sängen & sova för jag är sjukt trött. Bye!

Liten rolig grej x)

Potatismos
Äppelmos
Rotmos
Plåttermos
Ser ni något konstigt ;)

Leker med katten :)

Hon tyckte det var riktigt roligt när katten klättra omkring i trädet :) haha Var tvungen att ta kort för hon såg så liten ut vid trädet HAHA :D

Säger barnprogram :)

Jessica la sig i soffan & sa barnprogram samtidigt som hon pekade på tvn :) hehe Hon vet vad hon vill & det är superkul när hon pratar.

Värre idag ;|

Trodde det skulle vara bättre i halsen idag men det kan jag inte påstå att det är ;| Har ont, är hes & hostar. Jobbigt, men man kan ju inte alltid ha det bra. Kommer nog ligga sjuk hela helgen, usch. :/

Sjukdag, värdelöst.

Imorse när jag vaknade var det inge bra i min hals & näsan bara rann det ur, usch! ;| Det har släppt lite i halsen känns det som men brukar vara värst på mornarna, så imorgon kommer jag väl känna mig som ett svullo kring halsen :/ HAHA! Men men, hoppas det släpper snart. Kenny frågade om jag ville med ut på krogen imorgon & då sa jag "Jupp, om du fixar barnvakt, pengar & näsproppar" ;) Han skulle betala, tampong skulle jag stoppa upp i näsan(enligt Sonny) & så ska Sonny vara barnvakt ;P HAHA Var ska det här sluta egentligen? :) Nej, men jag ska nog bara ligga hemma & glo på film med ena handen i en godispåse, det tycker jag låter helt perfekt ;) Ngn som vill joina sjuklingen? HAHA!

Jessica var lite svår att lägga idag. Först var hon dundertrött, sen övertrött & då blev hon glad/sur & sen skulle hon med ut & skulle klättra upp på soffan & klev självklart på ett lock så det blev kattskit av allt. Hon började gallskrika & jag fick typ springa in med henne så att grannarna inte skulle vakna HAHA Guuud, vilket skrik hon kan ha! Men iaf, hon grina i typ 5 minuter tills jag la henne i soffan & börja killa henne i håret ;) Nu sover hon iaf.

Nu blir det facebook & msn ett tag sen en film :) byebye!



Natten blev jobbig!

Nu på morgonen var Emmelie här en sväng på en snabbkaffe. Fast jag tror hon mest var hit för att visa upp tatueringen som hon gjorde igår ;) hehe eller hur var det Emmelie? HAHA!
Lite jobbig natt fick jag. Igår var jag med mamma & Frida in till stan för att inventera & då var Jessica hemma med pappa & Stefan. Runt 21.00 ringde Stefan & frågade om vi var klara snart & sa också att Jessica nyligen vaknat ;| Tror ni Jessica ville sova sen? Nej! Hon somnade runt 2, fast hon var iaf glad mesta delen av kvällen/natten så det var ju okej på det viset förutom att en annan ville gärna lägga sig ner & sova hehe Tur man är härdad & klarar av det ;D haha Men iaf, när vi var på väg hem från stan så fick jag lite roliga nyheter :) Får se hur det går med dom.
Nu ska jag iaf ringa till soc & se om dom kan lyfta på luren idag! :/ Verkar vara ganska svårt på det där stället.

RSS 2.0