IDIOT-knott!

Kan bli galen på alla j*vla knott som ska vara på en hela tiden! Jag, Hanna, Wilma & Frida åkte upp till mamma & pappa som var ut med husvagnen & skulle grilla och hade mysigt. Jovisst, trodde vi ja. Min syster fick panik och ville därifrån på en gång för Wilma skrek som en tok & mamma tyckte att det var bättre vi tog med Jessica hem igen för det var extremt mkt knott. Dom kom från ingenstans & var tusentals på ett och samma ställe. Men Jessica hann iaf bada i Ymningen & det gillade hon tydligen sa mamma & hon åkte båt & det tyckte hon nog om :) Hon hade saknat mig iaf, det märktes för hon ropa efter mig när Frida kom med henne & hon ville vara hos mig hela tiden<3 Lilla pärlan!

Men men, imorgon ska jag åka till Angelica runt 5 & sen åker vi imorgon ;) Kanoooooonkul kommer det bli! Ska se till att packa allt som ska med redan ikväll så man slipper stressa imorgon. Brukar alltid bli så iaf. Borde ju faktist vara duktig på att packa eftersom jag gör det varje gång jag åker ner till Örebro & det händer rätt ofta men ändå glömmer jag alltid nånting, typist! Men inte imorgon, det ska jag se till ;) nu ska jag nog gå & lägga mig iaf, är lite trött. kram

Barnledig!

Nu är man barnledig :) Känns tomt men ändå lite skönt & slippa ansvaret ett tag. Hon följde med morfar/pappa & Oskar ut i husvagnen & ska sova där inatt. Det kommer hon gilla :) Själv ska man upp & ta en dusch snart & sen blir det slappa ett tag. Emmelie kom förbi en snabbis imorse & prata lite. Just då bytte jag gardiner i min brorsas rum ;) Tyckte det var dags för det + att det blev finare med lite somriga gardiner :) Han tyckte självklart att det var onödigt. haha Men det är så killar är ;) Nu blir det duschen nästa, Kram!

Väldigt bra dag.

För det första så hade jag fått sovmorgon om inte Emmelie ringt och väckt mig klockan 9, men det är smällar man får ta tydligen ;) Hon & William kom iaf förbi & drack kaffe & hon hade med mockarutor. Riktigt gott! Jag & Jessica följde med henne hem sen & dom små skulle bada i en liten pool :) Inte för att det blev så mkt badande för vattnet var lite kallt. Men vi slog igång på vattenspridaren & tänkte att det skulle dom tycka väldigt mkt om men dom var typ lite rädda för den & tyckte inte alls om att få lite vattendroppar på sig :/ haha Sen gick vi iaf in & kolla lite på "Farsan". Såg inte hela men det jag såg var bra :) Efter en stund åkte vi ner till min mormor och drack lite kaffe där & prata en massa.
Klockan 5 skulle vi vara hemma hos Marie som fyllde 45 för några dagar sen & fira henne med grillat & tårta :) Riktigt gott & gud vad fint dom fått i huset. Var som att komma in ett helt annat hus än det man sist var in i. Kommer bli superfint när det är helt klart :) Kom iaf hem därifrån runt 8 och då var Jessica helt slut. Hon badade ju lite hemma hos Marie & där stog hon ett litet tag och skvätte vatten på mamma ;D .. som självklart skvätte tillbaka!

Jessica ligger & sover nu men vaknade till nyss & grät. Tror hon har lite ont i huvudet. För det första så drutta både hon & William i backen & båda slog i huvudet i backen.. självklart! Sen hemma hos Marie så satt hon inte still på stolen & en annan sa hela tiden "om du inte sitter stilla så kommer du ramla" och det gjorde hon & slog i hakan i bordet :/ Hon kanske inte hade världens bästa dag men det är sånt som händer.

Imorgon kommer säkert vara världens segaste! På Tisdag åker jag hem till Angelica & ska sova där till på Onsdag & sen klockan 12 så sitter vi på bussen mot båten ;) Kommer ha så grymt roligt! Ska nog slå en pling till Angelica nu & ha lite röksällskap sen blir det nog sova.. kanske en film hehe Bye!

Örebro!

Då var man nere i Örebro igen & gör inte mkt alls. Igår var vi hemma hos Lillemor(Rikards mamma) & fira midsommar :) Blev några öl & god mat :) Snart åker man iväg på kryssning med Angelica, Alexandra & Eva-Lena. Det kommer bli kul! Nu ska jag ta en macka tror jag sen blir det nog sova. Zzz Zzz! Är ganska trött & magen är inte riktigt som den ska vara efter ölen igår :/ haha Men bättre börjar det bli iaf, så imorgon är man som man ska igen ;)
Ska till Marie(faster) & fira henne som fyller 45år imorgon :) Då blir det också god mat, så det är inga fel alls. Men men, nu ska jag äta. Kram L

Sista dagen!

Idag är det torsdag så då är det sista dagen här. Ikväll åker vi hemåt & imorgon blir det midsommarmat hemma hos Lillemor(Rikards mamma) :9 Det kommer bli kanonfint. Man kan hoppas att det regnar lite småskvättar för dom som köpt saker på Sova :D Då får dom tillbaka pengar, om det inte är ngt "lurt" med det där :P
Rikard låg inte i sängen när jag vakna så jag antar att han jobbar fast han är sjuk :/

Men men, 3 blöjor kvar till Jessica :| lite panik har man. Men jag hade räknat ganska bra ändå, det är inte illa ;) Hon ligger fortfarande och sover medans en annan vakna halv 7 sen dess har man typ bara suttit här. Jag ska väl göra ordning lite te & en macka :) Kram L


Gammal goding!

Har fastnat för en gammal men väldigt bra låt som Rikard visade mig :)

Roxette - I'm sorry

the first time we met time stood still
you left me breathless, suddenly speechless
within the hour we were one
two total strangers kissing the moonlight

oh you know i'm sorry i had to go
i'm really sorry it had to die
i'm really sorry i made you cry
cry

we fell in love between the nights
of too many lovers and too many teardrops
and fate won't resist some satin sheets
i was so helpless, totally ruthless

Oh, you know i'm sorry i had to go
(i'm really sorry) i'm really sorry you're hurt inside
(i'm really sorry) i'm really sorry i made you cry
cry, cry

love is lifting you up and draggin' you down
makes you go round and round and round
time makes a stop- then it's all gone
funny how memories keep lingering on

Oh, you i'm sorry i had to go
(i'm really sorry) i'm really sorry it had to die
(i'm really sorry) i'm really sorry i made you cry
(i'm really sorry) you know i'm sorry i had to go
(i'm really sorry) i'm really sorry you're hurt inside
(i'm really sorry) i'm really sorry i made you cry
(i'm really sorry) cry, cry

i'm really sorry...
(i'm really sorry)
cry, cry...


Hon börjar prata :)

Hon satt i soffan & hör ljud från vägen & då säger jag att det är en Lastbil som låter & hon säger Lastbil :D Glad man blev i kroppen på ngt sätt. Snart kommer hon springa omkring och inte göra mkt mer än att prata / tjata på en :) Än så länge ser jag fram emot det, men jag tror inte jag kommer tycka det är lika kul sen när hon gjort det ett tag ;) hehe

Från det ena till det andra, imorgon är det sista dagen här på Rikards jobb :) Har gått ganska fort ändå & Rikard ringde nyss och sa att han fryser, har ont i halsen & har nog feber. Det var inte roligt att höra. Är antagligen jag som smittat honom för när vi kom hit så kallsvettades jag som en gris & hade väldigt ont i halsen :/

Nu ska jag göra en flaska välling till Jessica. Kram L

Händer inte mkt!

Just nu sover Jessica här i soffan & själv sitter jag framför & samtidigt kollar lite på en film. Definitely maybe heter filmen & den är ganska bra :) Ska väl göra ordning en macka snart, börja låta i magen.

Igår kväll när Rikard slutade åkte vi in till Allingsås & köpte typ en kebabtallrik men det var inte kebabkött, vet inte vad det heter men godare var det :) Till det var det Tzatsiki, fetaost & pommes. Riktigt gott var det iaf! Det går ganska snabbt ändå tycker jag. Efter idag är det bara 2 dagar kvar & jag har inte haft alltför tråkjigt heller. Kommer i vågor :) Ena stunden är man road & andra inte men jag klarar mig. Kul att han ville ha med oss iaf :) Och jag trodde det skulle bli lite jobbigt med Jessica eftersom hon är inte i ngn fas där hon är envis, sur & ska ha som hon vill, annars. Men det har gått riktigt bra, så det känns inte alls fel. Hon är glad & igår slog hon med en kudde på mig & kasta nappar omkring sig & skratta som en tok ;D Älskar när hon är glad!

Nu blir det macka, kram L

Ny header!

Finfint ;) .. hade inget att göra så jag gjorde en ny header. Kanske inte den snyggaste man sett men nu är ju inte jag ngt proffs haha så den blev bra för att vara jag iaf :) Den duger så länge.

Rikard slog en pling nyss & frågade om jag hade allt för tråkigt men det har ju inte & så sa han att vi kan åka ut & äta nånstans sen. :)



En bild från Örebro, där jag är ifrån & en från dalarna där jag bor nu :)


Dag 1 på Rikards jobb!

Det har inte varit några problem alls ;) Rikard sa igår att han inte kommer kunna vara komma och prata/umgås så mkt under dagen men jag tycker att han har varit här ganska ofta ändå :) Okej, det har varit typ 5-10 minuter men ändå :) Jag visste ju innan jag följde med att han måste jobba så jag var beredd på att sitta helt själv med Jessica från 3 inatt till typ 6 ikväll ;) Jessica ligger & sover nu men när hon vaknar ska vi gå ut en snabbis sen ska hon få lite mat. Örtagårdsgryta ;) Det gillar hon. Jag ska nog slå på en film tror jag. Rikard köpte ju en 19 tums LCD tv med inbyggd dvd :) Det är inte illa.

Skulle lägga upp lite nya bilder som ligger på kameran men hittade inte sladden. Rikard sa att den låg i bilen men det gjorde den inte. Får fråga honom nästa gång han tittar in.

Pratade en snabbis med ANgelica förut också ;) & snart är det dags för kryssning tillsammans med henne, Alexandra & Eva-Lena :) Det kommer bli kanoooners. Nu blir det filmtajm tills Jessica vaknar :) Kram L

Med älsklingen i allingsås!

Den här veckan följde både jag & Jessica med till Allingsås där Rikard jobbar :) Är ju inte så länge, bara 4 dagar. Så hoppas det går bra med Jessica & allting :) Hon kan ju vara lite småsur & till granne har vi en lastbilschaufför & han blir nog inte så himla glad om Jessica gapar och skriker. Hehe men men, hon blir tyst när man säger att det är folk som ligger & sover :) .. hoppas bara att det fungerar i längden. Kram L

Rikard hjälper mamma med sterion

Nu har dom varit därute väldigt länge & hållt på med sterion eller om dom kanske har börjat med ngt annat ;D haha Dom ahr iaf varit där ett tag.

Idag var vi hem till Emmelie vid 1 för att fira henne ;) Hon fyller hela 21 år. Grattis igen! Kommer nog bli så att vi sover kvar här inatt, för det ser ut som att det kommer ta ett tag med att fixa det där med bilen hehe Lite snabb uppdatering :) Kram L

Dolt nummer!

Stör mig på folk som ringer på dolt nummer & sen inte säger nånting när man svarat. Dom tror att dom är skitroliga & att den dom ringer till ska sitta hela kvällen & undra vem det var som ringde. Men en sak.. vissa växer från sånt där & andra inte!

Iaf så ringde Rikard strax efter det & vi har pratat ett litet tag nu & konstiga magkänslan försvann lite. Han kommer förmodligen imorgon vic 13.00, om det blir som han sa. Osäkert, för det brukar gå minst 2 timmar till, så jag kan nog räkna med att han dyker upp runt 3 ;) haha Imorgon kanske vi åker förbi Emmelie som fyller år, Grattis om 5 minuter ;) Får se när Rikard kommer & så.

Jessica Josefine Tallgren/Karlsson - finaste tjejen på denna jord, även om hon kan vara sur ibland ;) Älskar henne sjukt mkt! Frida hade jätteroligt med henne här en dag & satte på henne en peruk. Haha Hon ser ut som en liten Dolly Parton med rödbrunt hår! ;) Kul bild kommer iaf med. Kram L


 <3


!

Hoppas bara att det löser sig & att det verkligen inte är som jag tror & känner i min mage. Man ska ju gå efter magkänslan & det gör jag oftast men får se. Ingen härlig känsla iaf, så bort ska den!

Min älsklingar!

Käääääärlek!












usch!!!

Mår inge bra! Måste äta nånting men vet inte vad.


Gått med brorsan till bussen!

Följde min bror till bussen & då gick vi 20 minuter tidigare, då skulle vi hinna gå en sväng med hunden också ;) Vi gick bredvid golfbanan & när vi kom längst ner så står det 4 golfare & kollar mot oss & ska precis slå åt det hållet som vi är :O Man blev lite skraj haha Vi vände och gick tillbaka åt samma håll. Jag tänker inte riskera att få en golfboll i huvuvdet även om det står på skyltarna att man får gå där på egen risk. Iaf så gick vi ju förbi hemma igen & då släppte vi av hunden & gick till bussen som var 10 minuter försenad. Tur det är fint väder :) När vi kom hem så hade jag & Jessica lite vattenkrig, det gillar hon men bara om man häller på sig själv också ;P haha

Blev aldrig ngn mat förut så man kanske ska göra det nu istället när man är lite hungrigare ;) Kram L


Marieberg med syster + barn!

Igår - Var med Hanna till Marieberg & handla lite smått & gott :) Roligt att gå där för det finns ganska mkt man vill ha. Gick där & kollade i några timmar sen efter det åkte vi hem till Nicole & hälsa på :) Skulle absolut inte vilja bo där.. eller kanske lite då ;P Hon bodde iaf väldigt fint. Sen åkte vi hem & då var klockan 19.30. Så jag hade en heldag med min kära syster :)

Idag - Jag hade ställt klockan på 06.30 för att min syster skulle hämta upp mig klockan 08.00, tror ni att jag kom upp så tror ni helt fel! Haha Hon kom 07.40 & då låg jag & sov och hade slagit av larmet i sömnen haha Inte så bra men det var väldigt skönt att sova. Hehe! Men iaf, jag gick upp när hon kom & då klädde jag på mig sen åkte vi till mormor. Hanna hade lovat att skjussa henne till tåget som gick klockan 10.08 & man ville ju ha en kopp kaffe innan man åkte vidare :) Efter att vi släppt av mormor så åkte vi till Marieberg för Hanna skulle byta en tunika som hon köpt på Gina igår som var för liten. Fanns inte den storleken hon skulle ha så då blev det ett presentkort. Åkte vidare till Skopunkten & kollade lite snabbt men lilla Wilma blev lite småsur så vi åkte hemåt istället :) .. fast vi stannade till en snabbis utanför Marieberg för Wilmis blev väldigt hungrig så hon fick äta lite :)

Just nu - Har precis gjort en flaska välling till Jessica & nu ligger hon & sover i sin vagn. Hon hade ju somnat i bilen, stackare. Känns så elakt när man ska behöva väcka henne men hon sover nog skönare i vagnen än i bilbarnstolen ;) hehe Hon tackar nog mig senare i livet haha. Ska nog in en sväng på Facebook & titta sen blir det lite mat tror jag. Kram L 

Update ;)

Grillat & sen har jag suttit med Alexandra & kollat på massa konstiga saker på internet hahaha Frida gik & la sig, himla schysst när man har kompisar hemma haha x) Just nu sitter jag med färg i håret & det kommer bli så himla fint när det är klart ;) Nu ska jag in på facebook & nörda lite. Kram L

Grilla :)

Pappa står ute och grillar kyckling ;) Fan, vad gott! Älskar sommaren när man kan grilla utomhus. Blir mkt godare på ngt sätt :)

Jag är INTE med barn!

Idag kom Angelica & Emmelie förbi :) Det händer inte varje dag så det var roligt. Satt ute & drack kaffe. Var faktist lite sol framme så det var skönt iaf ;) .. bortsett från alla mygg & knott! Dom är inte älskvärda.

Fick ett roligt sms av min kusin nyss också. Hon fråga om jag var på smällen pga det andra inlägget & för alla er som tror det så är det INTE så ;) Är en annan hemlis. Jag är inte med barn & det räcker nog med den pärlan jag redan har. hehe Behöver inte gå igenom den där smärtan flera gånger, fick det bästa på första försöket!

Hoppas det blir sol & fint väder imorgon så man kan sitta ute & ha det bra, istället för att sitta inne och ruttna. Nu blir det en cigg sen tv. Kram L

Måndag igen!

vad ska man hitta på idag då? Vaknade iaf av att Jenny ringde så jag ska slå en pling till henne & se vad hon hade på hjärtat :)

Sen har jag fått reda på en stor hemlighet! Fast jag hade det på känn innan.

Men men, orkar inte skriva nu. Kram L

Filmtajm med brorsan

Har precis kollat klart på Sommaren med Göran :) Den var riktigt bra. Nu ska jag sova för nu är klockan mkt & en viss liten dam kommer ju väcka en imorgon ;) Kram L


Snabb uppdatering!

Har inte blivit så mkt uppdatering nu på ett tag men det kommer mera imorgon. Lite snabbt nu iaf!
Imorse kom min Bävern, Emmelie & William förbi på fika. Dom stannade inte så länge men Emmelie kom tillbaka igen efter ett par timmar hehe Svårt att motstå mig jag ;) Hanna & Wilma var här idag också & har varit här stort sett hela dagen :) Wilma var lite sur nu på kvällen så dom åkte hemåt. Är kanske lite kolik som härjar i hennes lilla mage, stackars liten.

Känsliga ord kan förekomma
;)
Hamnade i bråk med min minsta lillebror. Fyfan, för irriterande ungjä*el säger jag bara. För det första satt han & härja däruppe för att mamma inte ville hjälpa honom med hans cykel & då gick jag upp & då sa han massa skit som inte ens ska nämnas. För det andra så hade han sönder en film som var min & det fula var att han gjorde det med flit & då fick jag nog. Vi hamna i slagsmål däruppe och hade jag inte haft Jessica så hade jag gett honom en fet smäll! Mamma tycker att det är jag som ska växa upp men hon kan ju börja uppfostra sitt fi*tnylle till barn. Är så grymt irriterad på att hon aldrig gör nånting. Det är aldrig hans fel och blablabla! Skiter i vad fan hon säger. Jag gör det mamma & pappa skulle ha gjort för flera år sen. Pappa får inte säga till för då tycker mamma att han sjönker till deras nivå. Det är för att hon inte klarar av att se ngn skälla på hennes minsting, men det är fan ingen som bryr sig eller ens vill vara i samma rum som han så länge han beter sig som en FI*TA!

Nu ska jag sova tror jag. Kram L

199 fraser att undvika i sängen

  1. Är den inne?
  2. Är det allt?
  3. Du måste skämta!
  4. (Telefonen ringer) Hallå? Nej du stör inte...
  5. Måste jag betala?
  6. Måste jag ringa dig i morgon?
  7. Måste du ha frukost i morgon bitti eller kan jag ringa en taxi direkt?
  8. Oh, mamma, mamma...
  9. Oh, pappa, pappa...
  10. Du är snyggare när ljuset är släckt.
  11. Du är mycket duktigare än min ex.
  12. Jag trodde den skulle in i andra hålet.
  13. Berätta inget för min man/fru.
  14. Min mamma har en likadan BH (Mycket värre om kvinnan säger detta).
  15. Du är urkass på detta.
  16. Kan jag sluta nu? Jag har ett viktigt möte strax.
  17. Jag hoppas du inte förväntar dig en löneförhöjning p.g.a. detta.
  18. Du kan nog få platsen.
  19. Vad fan! Är det allt du kan göra?
  20. Berättade jag om min herpes?
  21. Nu måste vi gifta oss.
  22. Fortare! Matchen börjar snart!
  23. Jag är hungrig.
  24. Jag är törstig.
  25. Skjutsar du hem mig när du är klar?
  26. Är de äkta?
  27. Förresten, jag vill göra slut...
  28. Är det du som luktar?
  29. Är detta första gången?
  30. WOW! De har jag inte sett tidigare!
  31. Vet du vad vissa spindelhonor gör efter det att de haft sex?
  32. Du är precis som din syster.
  33. Du är precis som min syster.
  34. Jag tycker din mamma är snygg.
  35. Vad var det du hette?
  36. En gång till? Jag orkade ju knappt hålla mig vaken första gången!
  37. Men jag började ju precis.
  38. Du är precis som en 9-åring, och tro mig, jag vet vad jag snackar om...
  39. Nej! Inte där!
  40. Ska jag ringa efter pizza?
  41. Jag tror min pappa står och lyssnar utanför dörren.
  42. Le älskling, vi blir fotograferade.
  43. Ta av den där jävla "hockeyplocken"!
  44. Dra ut din hand!
  45. Jag tror kondomen sprack för 10 minuter sen...
  46. Jag visste att du hade en uppstoppad BH på dig!
  47. Täck mig killar, jag framrycker!
  48. Herregud! Den är ju så liten!
  49. Vänta, Jag ska bara byta kanal.
  50. Vad är det som luktar tonfisk?
  51. Är det okej om mamma (och/eller pappa) gör oss sällskap?
  52. Din kompis väninna är mycket duktigare/skönare!
  53. Är det okej att jag inte tar av mig skorna?
  54. Skynda dig; det blir snart grönt ljus!
  55. Sluta, du immar igen bilrutorna
  56. Kan jag låna 50 spänn av dig?
  57. Vad fan är det för ljud?
  58. Sluta stöna, det låter bara löjligt!
  59. Va? Jag tänkte på annat...
  60. Va? Javisst, jag älskar dig också, stör mig inte nu...
  61. Avbryt mig inte när jag tänker.
  62. Jag måste gå och skita.
  63. Är strykjärnet av?
  64. Du låter så rolig när du andas.
  65. Det gör inget älskling, jag kan låtsas att den är större.
  66. Gud vad jag önskar att du var en riktig kvinna.
  67. Varför rakar du aldrig benen?
  68. Förresten, jag körde över din hund på vägen hit.
  69. Oh... Lisa, Lisa... Jag menar Petra, Petra...
  70. Din bröstmjölk smakar som mammas.
  71. Du är hårig.
  72. Är det okej om vi aldrig träffas igen?
  73. Sa jag att min katt har smittat mig med mask?
  74. Titta inte på mig sådär.
  75. Gud vad ont i huvudet jag fick precis.
  76. Du är så tråkig.
  77. Jag tycker om dina rattar.
  78. Räcker en femhundring?
  79. Varför har vi en penis bägge två?
  80. Klart du inte kan rida mig, du är för fet och skulle krossa mig till döds.
  81. Använd ditt finger, det är större.
  82. Måste hela din familj titta på?
  83. Flytta på dig så gör jag det själv.
  84. Kan du hålla min macka under tiden?
  85. Jag gör bara detta därför att jag är så full.
  86. Mamma lärde mig att göra så här.
  87. Men herregud kvinna, mina bröst är större än dina!
  88. Borde jag fråga varför du blöder?
  89. Det är min tama råtta Kenta.
  90. Klarar inte du av det hittar jag någon annan som kan!
  91. Jag har inte blivit påsatt så här ofta sen jag slutade som hora.
  92. Jag var man innan jag opererade mig.
  93. Vill du se mig ta ut mitt porslinsöga?
  94. Är det okej att jag berättar detta för mina kompisar?
  95. Ju nyktrare jag blir, ju fulare blir du.
  96. Ville du att jag skulle använda en kondom?
  97. Du är inte bättre än min bror.
  98. Muuuuu.
  99. Får jag kolla hur många mjölkpaket som får plats därinne?
  100. Skynda dig, jag har en träff om 20 minuter.
  101. Jag har inte fler kondomer, kan jag använda en strumpa?
  102. Rör dig inte, du spiller ut min öl.
  103. Du har en snorkråka på näsvingen.
  104. (Rabbla de 10 budorden)
  105. Jag tror jag precis sket på mig.
  106. Klart jag inte älskar dig.
  107. Låt mig förklara; T A N D K R Ä M.
  108. Tar du den i munnen är vi ihop.
  109. Men alla ser roliga ut nakna!
  110. Är det där en riktig apa?
  111. Väckte du mig för det?
  112. Öööh.. nämnde jag inte videokameran?
  113. Är det bara jag, eller luktar det bränt här?
  114. Försök att andas genom näsan.
  115. Lite skavsår har inget dött av.
  116. Älskling, stängde du bakdörren?
  117. Men, jag får finnar av vispgrädde.
  118. Person 1: Är detta första gången för dig?
    Person 2: Ja... idag.
  119. (På det diskreta hotellet) Skynda på! Rummet hyrs per timme.
  120. Kan du ge mig fjärrkontrollen?
  121. Tar du Sparbankskort?
  122. Zzzzzzz...
  123. Vid närmare eftertanke kan vi väl släcka lyset.
  124. Kan man tänka sig, jag som försökte stöta på din kompis!
  125. Jag ger inte mycket för den där mun-mot-mun metoden.
  126. Hoppas du är lika snygg när jag är nykter...
  127. (Medan du håller i en banan) Det här är ett trick som jag lärde mig på zoo.
  128. Får du in FilmNet 1 och 2?
  129. Försök att inte smeta ut min make-up!
  130. Har du penicillin?
  131. Men jag som precis har borstat mina tänder...
  132. Le, du är med i Dolda Kameran!
  133. Jag trodde du hade nycklarna till handklovarna!
  134. Jag vill ha barn!
  135. Så mycket för förverkligande av sexuella fantasier!
  136. (Vid en trekant) Varför ska jag göra allt arbete?
  137. Vi kanske borde ringa Malena....
  138. Vet du att taket borde målas om?
  139. Jag tror du har på dig den bak-och-fram.
  140. När är det meningen att det skall vara skönt?
  141. Ställ tillbaka den där mixern i köket, där den hör hemma!
  142. Du är tillräckligt duktig för att försörja dig på det här!
  143. Hoppas du förstår att jag gör det här enbart för en löneförhöjning...
  144. Kom du ihåg att ta p-pillret?
  145. Är du säker på att vi inte setts förr?
  146. Jag önskar att vi hade skaffat TV1000...
  147. Det är bäst att den där läckan är från vattensängen!
  148. Jag sa ju att det inte skulle funka utan batterier!
  149. Men min katt sover alltid på den kudden...
  150. Berättade jag att min faster Märta dog i den här sängen?
  151. Du kanske orkar mer om du slutar röka...
  152. Nej tack, den här delen klarar jag bättre själv!
  153. Det är så härligt att vara tillsammans med någon i sängen som jag inte behöver blåsa upp.
  154. Det här vore ännu roligare om vi var ett par till...
  155. Du är nästan lika bra som min före detta!
  156. Vet du vad definitionen på våldtäkt är?
  157. Är det du som luktar eller är den här madrassen stoppad med rutten potatis?
  158. Du ser yngre ut än du känns.
  159. Du kanske bara inte är i form?
  160. Du svettas mer än en galloperande hingst!
  161. Det är inget farligt, bara lite utslag.
  162. Nu vet jag varför han/hon spolade mig...
  163. Äger din man ett avsågat hagelgevär?
  164. Du ger mig skäl att förstå varför förspel är överskattat.
  165. Vilken tampong?
  166. Har du aldrig funderat på att fettsuga dig?
  167. Och tänka sig, jag behövde inte ens bjuda på middag!
  168. Vad tänker du göra till frukost?
  169. Jag måste bekänna något...
  170. Ikväll var jag så kåt att jag skulle ha kunnat ta hem en sugga!
  171. Är de där verkliga, eller är jag bara inte med i tiden?
  172. Det är inte så att du blev förtryckt som barn?
  173. Är det där en skulptur av en hängning?
  174. Du kommer fortfarande rösta på mig eller hur?
  175. Nämde jag mitt könsbyte?
  176. Jag hatar tjejer som tycker att sex verkligen betyder något!
  177. Älskling, har det gått för dig än?
  178. Jag berättar vem jag fantiserar om, om du berättar vem du fantiserar om...
  179. En bra plastikkirurg kan fixa det där på nolltid!
  180. Räknas det här som en träff?
  181. Hick! Jag tror jag behöver en öl till innan vi börjar.
  182. Jag tycker det är romantiskt att bitas, tycker inte du det?
  183. Och när vill du träffa mina föräldrar?
  184. Har du sett "Farlig förbindelse"?
  185. Jag är ledsen för det här med namnskylten, jag har bara så otroligt svårt för namn.
  186. Bry dig inte om mig, jag filar alltid naglarna i sängen.
  187. (I telefonkiosken) Har du något emot om jag ringer några samtal?
  188. Hoppas jag inte glömde gasspisen på, förresten, har du eld?
  189. Var inte orolig, min hund är riktigt snäll för att vara en Pitbull.
  190. Du kan väl iallafall låtsas som om du gillar det!
  191. Var tystare, min mamma vaknar lätt...
  192. Så det är därför de kallar dig "Blixten"!
  193. Min gamla flick/pojkvän kunde hålla på mycket längre!
  194. Är det här också en synd?
  195. Men du, när är det mina polares tur?
  196. Långa kyssar är inte bra för mina bihålor...
  197. Hur länge planerar du att vara "nästan klar"?
  198. Så du menar att du INTE var min blindträff?
  199. Du, hur mycket är klockan?

Satt & kollade runt på internet & hitta den här ;) Lite rolig faktist & vissa av
punkterna undrar man ju faktist om folk verkligen sagt!? haha


Dygnet runt!

Snart kommer Rikard hem med mcdonalds :) Spelar ingen roll alls att klockan är 00.00 det är gott vilken tid som helst ;) älskar't! Lilla menyn + en extra cheeeeese, cola utan is & en garlic ;) Och nu blir det +meny om han kom ihåg att säga det så man får ett glas ;D hahaha

Nu blir det lite tv, byebye!


Stekt i solen!

Min syster kom i morse med lilla Wilma och då drack vi kaffe & prata massa, sen kom Stefan hem & strax efter det så åkte Hanna & då låg vi och stekte i solen ;) Väldigt skönt, men väldigt tråkigt. Haha När Frida kom hem så la hon sig därute med oss också haha Vi låg nästan överallt.. på bordet, stolarna stog upp och massa skumgrejer, allt för att slippa ligga i gräset. Äckliga insekter! Men men, man har iaf fått färg & det är bra ;) Önskar bara att benen tog åt sig lite mer. Är det fint imorgon så ligger jag där igen. Den här sommaren ska jag har färg. Ingen blekfis här inte ;D Nu gick vi bara in för att äta  det blev makaroner med korv ;) Nu ska jag ut & sätta mig i solen igen med en cigg i näven. Bye!


RSS 2.0