Ny stilmall, igeeeeen!

Säg till om det blir tjatigt ;) ... skoja, kan ju inte bli tjatigt om jag byter såklart. Nu har jag iaf en ny igen. En som passar lite mer till årstiden som kommer. Enkel, men blev bra iaf :)

Känns tokigt men så är det!

Konstiga tankar i huvudet som gör att det känns skumt i magen. Går väl över antar jag, men kommer bli litesmåsvårt att sova faktist :| Ju mer jag försöker ta bort tankarna dessto mer kommer dom in i mitt huvud. Nu låter det nästan som om jag skulle vara deprimerad och ja, lite kanske.. men inte nå farligt mkt :) Är bara väldigt kär i en person som det gått väldigt snett med :'| Får ta den smällen och se var man hamnar här i livet. Jag har min lilla tjej hos mig & hon tar den absolut största platsen i mitt hjärta.

Just nu är hon väldigt förkyld & hes som en tok, men hoppas det går över till på Tisdag för då ska hon ta foto på dagis :) Det kommer vara väldigt tråkigt om hon missar det, men då får vi gå & beställa en tid hos en fotograf, är ju inte svårare än så ;)

Efter att jag suttit här och kikat ett tag så blir det en film som man kan sova bra till :) .. ingen spännande alltså, för då vänder jag bara på mig hela tiden & då somnar jag aldrig :P Byebye, så länge!




Så skönt :)

Jessica står just nu bakom mig & håller på med mitt hår :) Riktigt skönt måste jag erkänna. Skulle bara skriva det så att alla kan läsa om hur bra Lördag jag har :) haha byebye!


Hur bra som helst!

Sista dagen på jobbcentrum var idag. Lite tråkigt faktist, om jag ska vara ärlig :/ Lyssnade på en kille som prata om hur människan fungerar & han var hur bra som helst. Allt han sa var rätt & han gjorde några trix på oss som fungerade, helt sjukt. Jag skulle kunna gå & se honom frivillig faktist :) Så bra var han. http://www.larsingmar.se/ In och kolla. Ni kommer inte ångra er om ni bestämmer er för att gå & lyssna på honom :) Jag brukar ha svårt för att sitta stilla men inte när det är rätt person som pratar.. tydligen :P

Men men.. Rikard var nyss här & åkte nyss :) Märks att han saknar Jessica, men i helgen skulle han köra lastbil, men han skulle komma tillbaka imorgon & vara med henne lite mer :) 
Jag funderar på om jag ska kolla på ngn film eller om det finns nå bra på tv. Tänker då inte sitta här hela kvällen, det orkar jag inte :) Skriver lite mer imorgon, orkar faktist inte nu haha byebye


Vet ni vad.. :)

.. personalen på Jessica dagis tycker om mig som bara den :) Dom kanske till och med har ordnat med jobb åt mig. Det är verkligen inte illa :) Mer än vad arbetsförm. gör iaf! Ska ringa frånjobbcentrum imorgon & prata med "chefen" på stället som jag ska kolla med :) Hoppashoppas!

Jessica ligger i sängen och ska sova nu. Hon har varit rätt sur nu på kvällskvisten ;O haha Inte roligt alls, men det är smällar man får ta :) Lyssnade på en kille idag som hade föreläsning påjobbcentrum om hur månniskan fungerar och fram & tillbaka, väldigt roligt var det faktist :) .. meniaf, han sa att när ett barn blir arg, ledsen mm så ska man säga "Kolla mig i ögonen" & då skärmar dom av allt och fokuserar på ögonen och glömmer bort allting och då kan man prata med dom. Yes, tänkte jag, det ska jag testa på Jessica :) Har gjort det nu och det fungerar INTE!!! Hon var sjukt ointresserad av att kolla i mina ögon när hon var förbannad haha Hade faktist en känsla innan att det inte skulle fungerar, men vet ni vad... han sa också, att om man bestämt sig för att det inte ska fungera så gör det inte det. :O hahaha Han har rätt i ALLT han säger. Skumt faktist :)

Men men, nu ska jag kolla på lite tv & käka lite macka. Skriver mer imorgon :) Imorgon är det sista dagen på jobbcentrum också, men Jessica ska fortf. vara på dagis hela dagar så upp på mornarna ska jag iaf :P haha byebye!


Finns nog inge värre...

Lillfisen sover & jag funderar på att göra exakt samma sak så jag slipper dampa losssnooze-knappen imorgon ;O HAHAHAHA! Jag vill bara sova mera när jag vet att jag ska upp.. men jag kommer iaf upp :) Tänk om det var för 7-8 år sen, då hade man kanske haft sina betyg här & nu :| Men det är jävligt lätt att vara efterklok som man så fint säger ;) Nu blir det iaf lite te (tror jag) & lite tv, sen sova. Då ska det nog inte vara några problem att komma upp :) Jessica ska ju vara på dagis 8 imorgon. Men men, ska inte sitta här & tråka ut er med mera trött-snack från mig :P .. sova gott kommer ni iaf.. efter det här ;) Natti!


Dagen!

Åkte med mamma in till stan imorse & på E18 låg det en HEL JÄVLA ÄLG! ;O haha Men iaf, ngn som kört över den bara ;) Får skylla sig själv som går där! Men iaf åkte & släppte av Stefan på hans skola sen åkte vi till donken & köpte en varsin toast. Till och med Jessica fick en egen :) Efter det åkte vi och släppte av Jessica på dagis och sen körde mamma mig till norr för där skulle jag vara på möte kl 11. Kom 2 timmar för tidigt :| Inte det roligaste jag varit med om, men men.. får skylla mig själv ;) Prata mesta tiden i telefon med Emmelie J. Ska hjälpa henne med hennes blogg & få till själva bloggdesignen som jag skickade till henne :) Men iaf, mötet inne på soc gick faktist bra & dom tyckte det var väldigt positivt att jag hade fått timmar. Dom tror inte det kommer ta lång tid innan jag kan sköta mig själv & slippa dom ;) hehe Det tog ca 1 timmar med dom därinne & efter det åkte jag till jobbcentrum & var med på sista "lektionen". Ordning & reda på LisaFisa :P Halv 3 hämtade jag Jessica på dagis och sen åkte vi till mormor & hälsa på & blev bjudna på kyckling & ris, inte alls fel :) Mamma & Frida kom halv 5 och hämtade mig & Jessica och sen åkte vi hemåt. Nu sitter jag bara här och ska väl snart göra en flaska välling och sen lägga Jessica för natten :) Imorgon ska vi upp igen, fast åker med mamma då också. Annars måste vi åka runt 7 och det blir faktist litelite jobbigt, men ibland måste man :P
Btw, satt och tänkte på bussen på att jag har väldigt konstiga tankar ibland ;| Kan typ sitta & tänka på hur snabbt jag skriver mitt namn på olika sätt ;S Snacka om att slösa tankar på tok-grejer. HAHA

Jackan kom idag :)

Köpte en jacka för ett tag sen & den kom idag :) Supernöjd faktist. Kanske lite kall att ha nu, men användas ska den hehe Åkte med mamma ner & hämta ut den, så nu ligger den i hallen :)
Men men, Jessica satt med oss i köket förut & ropa efter napp & när hon hade fått nappen sa hon att hon skulle gå & sova, sen blev det tyst. Hon tvärslockna på soffan, så hon var trött. :) Jag ska vänta på desperate housewives och sen ska jag sova. Ska åka med mamma in till stan imorgon & sen gå på det där mötet hos soc & se vad dom säger.

Väntar, väntar..

Sitter just nu & bara väntar på att vårdcentralen ska ringa. Måste se vad som är tok med min mage :/ Lite av magsmärtan har gått över men jag vill att den ska vara borta helt. Inge roligt alls när det är nånting med magen som krånglar, man vet ju inte vad det är & det kan vara mycket fel! ;| Men men, Jessica sitter i soffan & kollar på Disney & kommer somna snart ser det ut som :) hehe
Imorgon ska hon tillbaka till dagis & jag ska till soc & se vad dom säger. Fick en ""kallelse" dit. Dom vill veta vad jag ska göra nu efter jobbcentrum. Fortsätta leta efter ett jobb, kanske? ;S Puckon! Men jag ska lämna in papper direkt till henne iaf. Men men, nu ska jag käka frukost :)

Skulla sluta..

Skulle sluta röka idag egentligen & det är iofs bra att jag inte gjorde det för det som hände idag hade jag inte klarat av bra om jag inte hade rökt eller haft cigg! haha Hade fått panik :P Men men, får göra ett nytt försök imorgon :) & då ska jag verkligen försöka. Snart är det 90210lääääängtar!


Ingen bra morgon alls!

Åt helvete med denna vecka säger jag bara! Fast lite lite komiskt var det ändå x) Allt var jättebra på morgonen & jag väckte Jessica lugnt & fint. Hon fick sin flaska välling & sen ny blöja. Fick skjuts ner till bussen & sen börja Jessica smågnälla om att hon hade ont i magen & jag tänkte att det kanske var för att hon var lite hungrig, men hon äter ju alltid frukost på dagis när hon kommer såhär tidigt.. så det var inget mer med det. Men hon forts. gnälla fram & tillbaka & kände hur hennes mage kurrade :/ stackars barn tänkte jag. Hon måste ju vara galet hungrig. Men iaf, när vi kom in till resecentrum så satte vi oss på bussen mot dagis & 2 stopp innan dagiset var jag tvungen att trycka på knappen så bussen skulle stanna. HON SPYDDE RAKT UT! Jag fick enkastspya på byxorna & det såg ut som ngn hade lagt en sats i knät på mig :O Ut ur bussen & ringer mamma & frågar om hon skulle kunna hämta oss, tur att hon var ledig idag! haha Men efter det lekte Jessica på isfläckarna och det var inga fel alls, så jag vet inte om det bara var en dålig dag. Men hon halka på isen & gick ner i split / spagat HAHA såg lite roligt ut faktist. Men nu är hon som en helt frisk unge & inga fler kräkattacker. :)

Jag kommer vara hur nojjig som helst varje gång vi ska åka buss nu över att hon ska slänga ur sig en spya :O Tur det bara var en person på bussen mer än oss. Jag stog typ & gömde mig bakom min väska. Folk hade ju undrat annars!

Men iaf, har ringt / mailat både jobbcentrum & dagis & förklarat varför jag inte kunde komma idag. Absolut ingen rolig dag med andra ord! Hoppas morgondagen blir bättre :)

När vi kom hem så åt Jessica lite mackatjoade omkring som en galning här, hur pigg som helst :)Emmelie kom förbi på en kaffe också & prata lite om allt skit vi kunde koma på, t ex julkalendrar & gamla barnprogram som man saknar :D

Prata med Rikard precis nyss & han berättade att när Jessica fick sin cykel som han köpte i helgen så var inte det första tanken i hennes huvud att cykla på den, det var att tvätta den :) hehe Det har hon garanterat snappat upp från när Rikard har tvättat bilarna & crossarna haha Lite söttfaktist.

Men men, nu blev det ganska mkt skrivet ;) Snart är det mat & det blir pommes & korv, enkelt.. men så jävla gott :D


NY VECKA, DÅ SKA MAN UPP TIDIGT IGEN DÅ.

Då var det dags igen då. Gå upp tidigt på mornarna :/ Inte så omtyckt men men.. först med Jessica till dagis & sen till jobbcentrum hela veckan om dom inte ringer & vill att man jobbar några timmar ;) .. man kan ju hoppas att dom ringer. hehe

Rikard kom med henne runt 15 tiden & då var det fullt hus igen :) Lite saknat är det faktist. Nu ska jag snart lägga henne så hon kommer upp imorgon & är pigg & glad :P Blir nog bra det där.


Jessica kommer hem idag :)

I fredags åkte Jessica hem med sin pappa & idag kommer hon hem :) Har saknat henne som bara den, men ändå är det inte lång tid hon varit borta. Blir så tomt utan henne. Ingen som springer runt och är överallt :P Prata lite med henne i telefon förut, myspys :) Men iaf, halsen har inte blivit så mkt bättre , men hoppas iaf att det blir bra snart för det är inte roligt om hon ska få det igen. Vill inte ligga på sjukan igen. Det var jobbigt att se henne ligga där & inte äta nånting :/ Nu blir det en dusch & sen ska jag äta, byebye! (snabb uppdatering) haha :P


Älskar henne så mycket!

Lite bättre, eller?

Känns lite lite bättre i halsen nu, efter en alvedon såklart. Hoppas man är frisk till imorgon, vilket jag inte tror men skulle underlätta en del eftersom Jessica kommer hem då :) Nånting jag blev riktigt sugen på nu är en stoooor kopp te :) Skulle vara både gott & bra för halsen. haha Ska ta en dusch sen också, skönt nu när man fryser lite, sen slänga sig i soffan.. eller ja, slänga och slänga vet jag inte eftersom det inte går så fort när jag ska röra mig pga träningsvärken i benen x) HAHA Men ska göra det såå fort jag bara kan iaf :P haha Nu blir det te och sen en dusch, byebye!


Halsfluss på det också, självklart!

Ja, varför inte få lite halsfluss på det också! ;S Vakna imorse och kunde inte svälja riktigt som jag vill att det ska vara. Usch! Fast jag kände på mig redan igår att jag skulle bli sjuk, hade en känsla i kroppen. Men men, skönt att Jessica är med Rikard så jag kan vara sjuk alldeles själv :) Somnade rätt tidigt igår, men Rikard ringde & prata lite & koppla inte att jag sov, men så kan det vara :P haha

Idag då - mamma, HannaStefan och mormor ska åka iväg 26 mil & hämta nå möbler som är mormors morfars saker. Så det kommer blir rätt lugnt här hemma :) Ska nog bara ligga & slappa i soffan framför en bra film :) Myspys!


Kallt - värk - värk - bankkort :/

Usch, vilken dag det har varit. Har för det första träningsvärk i båda benen så jag knappt kan gå ;| För det andra så har jag skitont i magen & har haft det i några dagar nu. Ska nog ringa vårdcentralen & se om dom kan hjälpa. För det tredje så hade jag av mitt bankkort idag ;O Lisa med den vanliga turen, självklart! Men som tur var så var jag precis utanför swedbank så jag sprang in där på en gång och beställde ett nytt :) Så det lär ju komma så småning om, bravo! För det fjärde så höll jag på att frysa ihjäl är vi satt & vänta på bussen + när vi skulle gå till mormor. Fan, vill inte ha vinter! :/ Men men, nu har Rikard hämtat Jessica & han hade köpt en jättejätte liten cykel med stödhjul + hjälm (rosablommig) :) Och en pulka. Det kommer ho gilla. Nu har dom iaf åkt & jag ska bara vara hemma hela helgen. Har ont i hela kroppen & kan knappt röra mig. Hoppas det går bra filmer så jag har ngt att göra :) Nu ska jag försöka resa på mig och sen lägga mig i soffan :) byebye, godnatt!

Första dagen imorgon!

Måste faktist säga att lite nervöst är det faktist (A) Första dagen imorgon på jobb, tur att man gjort det förut så det är inte helt nytt på så vis. + att jag ska till polisen och hämta blankett så jag kan lämna och visa "chefen" att jag är en snäll tjej :) Eftersom vi kommer vara i folks hem så är det kanske bra att veta det :) hehe men men, det kommer gå bra. Ska vara där 9.00 så Jessica kommer lämnas på dagis vid 8.00 och då får hon lite frukost där. Det gillar hon :) Nu blir dwet snart sömn, natti!


Duschen nu.

Nu har jag kollat på desperate housewives & nu blir det duschen :) Även om jag skulle ställa klockan tidigare imorgon bitti så vet jag att jag inte skulle gå upp i tid så jag hinner duscha iaf ;)snooze-knappen är ganska värdelös när det gäller mig, för jag använder den! Inte alltid så positivt faktist. haha Men kan vara jävligt skönt ibland xP Men men, nu blir det duschen & sen sova så att jag kommer upp över huvudtaget ;) Jessica ska vara på dagis 8.00 & jag på jobbcentrum 9.00 + att jag ska jobba på Torsdag :) Kul! Är faktist väldigt glad över det om jag ska vara ärlig. hehe


Puh, mkt spring idag!

Idag har det varit mycket känns det som. Först åkte jag in med bussen & lämnade Jessica på dagiskl 9.00, upp på stan efter det & in på jobbcentrum. Där skulle jag vara till 12.00 och sen springa över till arbetsförm. & träffa jobbcoachen. Det gick ganska snabbt där idag för att vi pratat i telefon dagen innan om lite som har hänt och fram & tillbaka. Efter det gick jag och käka en pizza på PizzaLight :) Väldigt goda pizzor och väldigt trevlig kille som jobbar där :) Iaf, efter det skulle jag vara tillbaka på arbetsförm. 13.30 & vara med på någon "kurs" som handlar om personlig marknadsföring, rätt skoj faktist :) Tjejen som stog där fram & prata hade humor och jag tror det gjorde mkt i att det blev roligare :) Men men, efter det träffade jag Emmelie som jättegärna ville köra hem mig & Jessica i hennes nya bil ;P hehe Och självklart fick hon göra det, jag slapp ju buss + att man fick snacka av sig lite om allt som händer :) Vi åkte och hämta Jessica & sen åkte vi hemåt & hon stannade på en kaffe och snacka lite mera skit ;) Men men, nu sitter jag här & ska snart göra en flaska välling till Jessica & sen upp & ta en dusch. Det ska bli riktigt skönt efter den här dagen :O haha Imorgon ska jag vara på jobbcentrum 9.00, en timma tidigare än vad som stog på schemat, men det är som det är. En & en halv vecka kvar där sen hoppas man att man har praktik eller mera timmar på jobb. Nu har jag uppdaterat lite för idag, duscha - desperate housewives - sova. Så mig ser ni inte så mkt mera ;) haha Natti!
____________________________________________________________________________

Jobbcentrum nu, arbetsförm nästa :P

Just nu sitter jag på jobbcentrum och ska snart dra iväg till arbetsförmedlingen & träffa Åsa, jobbcoachen. Efter det blir det ngn mat sen tillbaka till arbetförmedlingen halv 2 & vara med på nånting som Åsa boka in mig på. Får se vad det är för ngt. hungrig börjar jag iaf bli. Men inte långt kvar till mat & det kommer förmodligen bli cheeeeeeeseburgare ;) hehe Jaja, men efter allting är det iaf dags att hämta Jessica. Nu ska jag iväg, byebye!


Äntligen får jag en chans :)

Fick svar idag på om jag får jobba eller inte & det ska jag :) Redan på Torsdag ska jag & en till tjej göra en flyttstädningen i Markbacken :) Gud, vad det känns bra att äntligen få börja nånstans. Allt är klart med dagis, så det blir inga problem & nu är det bara lägenhet som saknas & ett heltidsjobb iofs men jag nöjer mig helt klart med timmar i början :) Skönt bara att få bra referenser eller så kanske det till och med blir så bra att jag får heltid till slut. Det är så pass nystartat så han kunde inte erbjuda mer än timmar till att börja med :) Nöjd är jag iaf & jobbcentrum, jobbcoachen & soc gillar det skarpt :) Fast jag kommer ändå få forts. få ifyllnadsstöd ifrån dom, men nu visar det dom att jag iaf försöker att få jobb :) Så det är kanon. mktmkt bra säger jag bara :) Nu ska jag glo lite på tv & ikväll är det 90210, inte INTE missa det :P Byebye!

Dagis & jobbcentrum!

Då var det dags för en ny vecka imorgon då. Känns ganska tungt att gå upp, men jag vet att man kommer igång efter ngn timma :) Jag ska iaf åka med bussen som går 6.50 & sen från resecentrum till dagiset & lämna Jessica. Efter det blir det jobbcentrumjobbdirekt fram till 15.00. Känns tungt just nu, men imorgon kommer det kännas bättre när man väl är framme :) Ska åka med mamsen hem så jag slipper iaf alla dessa bussar då :P hehe Nu blir det en macka & lite tv, sen ska jag sova :) Natti!


Dumma pappa! HAHA

Jag stog och kokade ägg för jag blev extremt sugen på äggmacka med majjo :D Mums! Men iaf, när allting var klart & äggen låg på mackan så skulle jag ha på lite salt & vad har han gjort? JO, tagit saltburken & pucko som Lisa är så tar hon den andra som strå bredvid, fast ser likadan ut & häver på peppar på mina ägg :O HAHA Fan! Klant Klant Klant säger jag bara xP

Våldtäkterna i Örebro!

Nu får det väl fan räcka! Hur många liv ska förstöras egentligen? Nu har det hänt igen & inte i vilken stad som helst.. ÖREBRO som vanligt. Det verkar vara det nya inne, en ny trend bland killar? ;S Helt sjukt säger jag bara! Glad är jag iaf att jag inte är och springer runt därinne på nätterna & om det händer så går jag aldrig ensam.
http://na.se/nyheter/orebro/1.983371-ny-valdtakt-i-orebro Det måste ju finnas nånting som kan få fast på dom & sen skära k*ken av dom allihopa UTAN bedövning.

Nattstad - blogg

Då ska man testa vad detta är för ngt :) En kompis till mig håller på och bloggar där http://www.nattstad.se/Lisa.Karlsson men men, kan vara kul om man kan få lite mer
läsare  från lite överallt eller vad man ska säga :) in & kika där också.
_______________________________________________________________
Sugen på att fixa en blogg så kan du göra det på länken här http://www.nattstad.se/blogga?r=679406

kvällen som kommer!

.. blir bara hemma ikväll, är faktist inte sugen på att ens hitta på nånting heller. Ska sitta här en stund sen blir det väl att kolla efter på tv om det finns ngn bra film man kan glo på. Satt nyss på bdb & var med & tävla och man skulle göra en undersökning som JAG trodde skulle ta ca 2 min, men tog fan HELA LIVET att göra. Kändes det som iaf, fast kanske tog 10-15 att göra. Vet faktist inte om jag ska vara ärlig. haha Är grymt sugen på chips iaf! Ngn som vill komma förbi med en påse? ;) haha Nej, nu ska jag in på fb & länka hit  så alla kan läsa om vilken bra kväll jag kommer ha ;) haha .. byebye!

Gårdagen & lite idag ;)

Känns som det gick bra på intervjun faktist :) Han skulle höra av sig nästa vecka. Nu kan man inte mer än bara hoppas :) Mitt körtillstånd har kommit också, kulkul. Snart får folket hålla sig inne ;) hehe Väntar bara på mammas handledarintyg, sen så.. :P Men men, efter intervjun igår hämta Emmelie J upp mig vid resecentrum & sen åkte vi vidare till Marieberg & tog en fika med Amanda :) Emmelie skulle köpa jacka, men det fanns inte många jackor som var direkt nånting att ha :/ Kommer väl in mera sen får man hoppas. hehe Efter det släppte hon av mig i Västhaga & jag åkte för att hämta Jessica & där plocka papsen upp oss :) Det var väl typ det enda som hände. Rikard kom ner med en släpvagn fylls med ved imorse. Men nu har han åkt igen. Själv vet jag inte alls vad jag ska hitta på, nånting blir det väl. Känner faktist inte för att göra nånting speciellt idag. Bara dega :) Nu ska jag ta en titt på fb och sen ta en kopp kaffe :) byebye!

Bra känsla i kroppen :)

Gick in på min hotmail ikväll.. som jag gör dagligen, men idag var det mer speciellt än dom andra dagarna :) För jag ska nämligen på arbetsintervju. Hade fått mail om att dom ville träffa mig personligen & imorgon ska jag ringa och bestämma en tid som passar bra :) Fick en väldigt bra känsla i kroppen iaf. Nu är det bara att hoppas på det bästa, så man kan slippa ha med soc att göra. Det skulle göra mig väldigt glad faktist :) Skriver lite mer om det imorgon.
________________________________________________________________________________
Idag åkte jag hem till mormor & fick pan pizza när jag kom dit :) Inte fel när man bara käkat e fralla på hela dagen. hehe Hon skulle iväg 18.00 så då gick jag till Jenny & hälsa på en sväng. Trevigt, för henne träffar jag inte så ofta. Vid 19.00 gick jag iväg till Emmelie & tänkte att jag kunde springa förbi & säga hej till henne, men icke sa nicke. Hon var inte hemma, men hennes pojkvän var & ett glas cola blev jag & Jessica bjudna på & han sa att Emmelie var på väg hem & att hon varit på praktiken. Hon kom självklart till Garphyttan lagom till mamma kom & skulle hämta oss hehe Så det blev ett snabbt "hej", men jag kanske ska åka dit imorgon så man kan säga "heeeeeeeeeeeeej" istället för "hej" :P Imorgon blir det dagis igen vid 8.00 & det verkar som att Jessica veckar vänja sig vid att hon ska vara där & att jag faktist kommer tillbaka :) Går lite bättre nu, men lite kinkigt är det på mornarna, men går över väldigt fort säger "fröknarna" :) Nu ska jag sova för imorgon bitti ska jag upp aningen tidigare för att hinna med en dusch. Godnatt allihopa, som ska sova nu alltså.. ni andra får ha en bra kväll :)

13oktober, 2 årsdagen!


Tagen för givet?

Prata med min nya handläggare idag & då frågade jag om hjälp med lägenhet & det kunde dom inte göra eftersom jag har någonstans att bo. Har jag? Inte fan visste jag att mina föräldrar eller min mormor vill att jag ska bo hos dom! Är så jävla trött på idioterna som sitter på försörjningsstöd & hjälper fel människor. Jag vill ha ett jobb, men får inget. Jag har skolat in Jessica, jag går till jobbcentrum & jag är inskriven på arbetsförmedlingen. Vad mer ska jag behöva göra för att få hjälp? Det är alla krav dom har, men inte fan har det hjälpt nånting. Orkar fan inte mer!

Så mkt folk!

Åkte in & lämna Jessica på dagis 11 för kl 12 skulle jag vara på conventum "Jobbmässa", fast jag kom dit halv 12 :P. Det var sjukt mycket folk där. Men men, efter det gick jag till Ica och köpte en barnmat & en sur stång, eller vad dom nu heter ;) Goda är dom iaf. haha Träffade Emmelie & åkte med och hämta upp hennes mormor :) Efter det fick jag skjuts till dagiset & hämtade Jessica runt 13 & sen åkte vi buss till Angelica :) trevligttrevligt! Angelica har tjatat lite på att jag ska komma dit med Jessica ngn gång, men det har bara inte blivit så hehe Iaf, när vi kom dit så stog kaffet klart & Jessica fick macka, kaka & saft :P Det gilla hon. Jessica somnade strax efter det i soffan, faaaast det var superviktigt att kolla på barnprogram HAHA Rolig är hon ibland :) Då passade jag på att göra den efterlängtade snabbkolan till Angelica :) Hon har försökt men inte lyckas & det åt jag jämt när jag var med barn så det där klarar jag med en klackspark xP haha upergod blev den iaf, men man blev lite illamående för man äter ju inte i lagom mängder haha Mamma kom & hämtade strax efter 16 & då åkte vi hem, käkade & bara var. Åkte till mormor allihopa, nästan & duschade. Det var ngt problem i rören här, men det är ordnat nu :)
Nu har jag precis kollat på desperate housewives med Frida & ska snart sova. Ska upp imorgon, Jessica ska vara på dagis 8 imorgon :/ tidigt, men så det ska vara :) Hoppas hon inte är lika ledsen då :( Inge roligt alls. Men men, nu ska jag packa ur väskan & sen packa ner dom i en annan :)

Yes!

Reklamen på plats :) Fattade ingenting om hur man fick den på sidan av bloggen, men nu är det ordnat tack vare en annan blogg som förklarade väldigt bra :) finfina fisken. haha
Snart är det iaf dags för att åka buss igen. Ska in med Jessica till dagis & sen ska jag åka upp till conventum på jobbmässan som är där idag :) Ska iaf ta en cheese sen tror jag. haha Nu måste jag göra mig iordning. byebye!

Första dagen, jobbigt men helt okej!

Lämnade av Jessica på dagis 8.00 och det gilla hon inte, men dom sa att det gick ganska snabbt över och efter det hade det gått hur bra som helst :) Skönt att höra sånt. Jag åkte iaf till jobbcentrum & var där från 8.30 till 15. Jag kan säga att jag varit på roligare saker men det funkade. Vet ju att det hjälper mig på vägen + att jag får hjälp med pengar om jag går dit :) Orkar egentligen inte skriva, är hur trött som helst. Får skriva lite mer imorgon. Ska få Jessica i säng till 20 och sen ska jag kolla på 90210, sen soooova. haha byebye!

tankar i massor

Sitter och lyssnar på Broken Door - Angel & tänker en massa på allt som hänt i livet. Det är jobbigt när livet har gått åt fel håll än vad man själv ville. Okej, man har gjort sina tabbar & man har fått tagit det, men känns så konstigt i magen helt plötsligt. Jag ville inte att allt skulle bli såhär :/ Men men, det är som det är nu & det får man helt enkelt leva med i forts. Finns inte så mkt man kan göra nu tror jag.
#########################################################################################
Och allt skit som händer i Örebro nu gör ju att man inte riktigt vet var man ska ta vägen. Hur kan man vara så iskall mot en människa och förstöra så mkt i ngns liv genom att tro att det är helt okej att våldta! Nu får dom fan ta fast den/dom som håller på. Inte konstigt att man inte vågar gå själv nånstans. Det ska inte vara så, man ska inte vara rädd för att gå ut bara för att det är kväll/natt. Dödstraff för våldtäktsmän säger jag bara eller sätt in dom bland andra kriminella som faktist har gränser & låt dom göra vad fan dom vill med dom! Det är inte mer än rätt. Så trött på att tjejers liv ska bli försörda!

GRATTIS Angelica :)

Igår följde jag med tjejerna ut och skulle fira Angelica :) Åkte dit på morgonen & blev bjuden på smörgåstårta som var riktigt god :) Älskar smörgåstårta! Efter det sega vi som fan, men till slut kom sminket & kläderna på & vi gick sen till Molly bar, där var det faktist lite halvdött men jag lyckades fixa så att alla vi blev bjudna på en drink var :P haha inte illa. Fast den var inte så god, men gratis :) Träffade Jonas & hans kompisar där också. Det var länge sen så det var riktigt roligt :P Jonas försökte få upp mig och dansa men det gick inte så bra för honom. haha ;) Efter det ville dom in på Frimis, men det var kö, riktigt lång & seg kö.. så det blev ingenting med det. Blev tjafs fram & tillbaka efter det & sen var det bara jag, Emmelie, Jonas & hans kompisar :P Alexandra & Angelica drog till en annan bar. Vet inte riktigt, men men.. vi åkte runt lite överallt. Träffade Lee & Sjökan en snabbis också :P Höll på att skrämma skiten ur Sjökan, det var lite roligt :P hahaha Han var helt inne i datorn! Men men, det slutade med att Jonas skjutsade hem oss och sen vakna jag på soffan med världens baksmälla, usch.. inte alls roligt. Men en alvedon på det så är det nästan tipptopp igen :P haha Nu blir det en cigg & sen ska jag bara invänta att Rikard & Jessica kommer :) Byebye!

Blogstart - fler besökare, GRATIS!

Klicka på länken & få fler besökare till din blogg http://blogstart.se/ref/3525 För mig gick det väldigt fort att få upp statistiken på min blogg :) Märks direkt! Roligt också att andra som inte har ngt med mitt liv att göra läser den & kommenterar :)

Jobbcentrum 11 Oktober!

På måndag börjar jag på Jobbcentrum & då ska jag ta reda på hur långa dagarna kommer vara så att jag vet vad jag ska fylla i för tider på Jessicas dagisschema :) Kan ju faktist vara bra att veta.
Det sket sig iaf med lägenheten, självklart. Men men, det är som det är. Finns inte så mkt att göra åt saken, men sur blir man. Ringde till soc idag & sa att dom kunde ta bort mig från deras system & då frågade hon om jag hade fått jobb & jag svarade "Nej, jag har inte fått jobb, men jag är bara så trött på att ringa dom och slicka deras röv och ändå inte få ngn hjälp fast man gör allt ni ber om" & då sa hon att hon förstår om jag är arg för att det krånglar & att om jag går på jobbcentrum nu och sköter mig & jag ska tydligen få en ny handläggare.. igen! Så hon sa att om det går bra så ser hon inga problem och att jag snart kommer få den hjälp jag behöver. Så jag hoppas det för jag kan inte ha det såhär längre. Om ngn har ett jobb, ge mig det? :P Vill inte ha nånting med soc att göra, vill tjäna mina pengar själv. Inge roligt alls det här ju. Men men, nu ska jag & lilltjejen gå ut en sväng tror jag :) Ha det bra, byebye!

Röda naglar = nöjd Jessica ;)

Hon ville att jag skulle måla hennes naglar & självklart
blev hon super nöjd ;) hehe finfina naglar fick hon nu. haha




Ute med nya jackan :)

var ute med Jessica idag & gungade & nu har hon äntligen förstått att det inte är farligt att gunga :)
Hehe hon hade på sig sin fina jacka som hon fick i present av familjen johansson/svedberg :)
Hon är supernöjd och den passade perfekt.
-----------------------------------------------------------------------------------
(``v´´)

kanondag med massa bra saker :D

Jaha, ont i huvudet har jag! Jobbgit läge, men smällar man får ta.. tydligen ;| Jag har lite pirr i magen också, det är jämnar ut allting så det blir bättre + en kopp kaffe en näven :) Har fått tag i en andrahandslägenhet på norr, en 2a iofs.. men den var på 60 kvm, så det räcker åt det mig & Jessica :) ### 15 minuter senare, nu fick jag ett till samtal om en till lägenhet :P haha Denna med förstahandskontrakt :)

Min nya skor btw :)

Glömde att jag skulle lägga in en bild :) Men här kommer det en iaf. Finfina skorna, supernöjd är jag iaf :)
---------------------------------------------------------------------------------

Nybadad & handduken på huvudet :)

Nu har både jag & Jessica badat :) Och när vi hade kommit ner så ville hon ha sin handduk likadant som jag hade min, på huvudet :P haha så det blev fixat & grymt söt blev hon. (``v´´) Nu ska vi nog äta lite frukost & sen se på disney. Aldrig fel :) Kanske ska ta en promenix med hunden också :) behöver röra lite på mig & vagn finns ju om Jessica absolut inte vill röra sig nånting. haha men men, kanske skriver lite senare igen, byebye!

mitt hjärta (``v´´) (``v´´) (``v´´)

Älskar henne över allt annat på denna jord!

Maginfluensa, BLÄ!

I natt spydde hon igen :/ Imorse när jag ringde till dagiset för att säga att hon inte skulle komma så sa dom att maginfluensa gick & att det var väldigt många barn hemma. Hon började kräkas natten till Söndag & sen kom det lite på morgonen men sen var det bra hela Måndagen & så i natt kom det igen :/ Inge roligt alls! Hon har varit med om mkt, mitt lilla hjärta! Hon kommer förmodligen inte vara på dagis ngn gång nu i veckan. Lite tråkigt, för det var nu det riktiga började, men men.. kan ju inte skicka iväg henne dit när hon är dålig. Då är det bättre att vara hemma med henne :) Tyvärr så blev det ju ingen träning för mig idag heller, men det går att fixa när hon är frisk igen :)
Såg 90210 igår också, älskar den serien. :) Nu ska jag lägga in lite saker på tradera & försöka sälja :) Kan säkert bli några slantar. hehe Byebye!

JAAA!

Nu kanske jag har hittat en lägenhet i Oxhagen, nära och bra till dagiset :) Har pratat med soc & dom tar andrahands lägenheter & nu ska jag bara ringa dom som har den & se vad dom säger :) Hoppashoppas! Allting blir så mkt bättre om jag får lägenhet.
Men men, idag har jag, mamma & Jessica varit och hälsa på min mormor :) alltid trevligt där. Mamma fick 3 kartonger med saker som mormor skulle göra sig av med :P Fanns mkt skoj i dom. Nu ska jag nog ner och käka nånting. Byebye!

Mkt folk har varit här idag.

Jessica sover nu & jag tänker låta henne sova till 6 annars kommer hon inte somna för natten. Hon har inte varit på det bästa humöret idag, men det gör väl ont i lilla magen efter den tunga natten :/ Usch! Min stackars tjej åker på mkt skit. Men nu är det nog för att hon börjat på dagis. Blir mkt i början då!
På måndag blir vi hemma men på tis-ons-tors mellan kl 9-14 ska hon vara på dagis :) Och på tisdag ska jag till Hagagymmet & träffa en som ska visa dittan & dattan därinne :) Får se om jag börjar träna där sen när jag fått jobb. Nu är det ju ingen ide att ens tänka tanken, men kolla kan man ju alltid göra :) Sen kan jag ju gå & simma ibland :) Nästa måndag ska jag ju börja på Jobbcentrum, usch.. men det är ju ett måste. Förstår inte riktigt heller varför jag ska dit när jag har en jobbcoach på arbetsförm. :/ Men men.. det blir nog bra i slutändan iaf :)

Tack!

Tack Peder för att du fyllde på min mobil :) Du är bäst! Nu är jag med i verkligenheten igen HAHA ^^ TACKTACK!

älsklingen har haft en jobbigt natt!

älsklingen har haft en väldigt låååång natt. hon spydde som en tok i flera timmar & sen somna hon äntligen & allting var klart. Men när hon vaknade på morgonen så var det dags igen. Hon har spytt 2 gånger idag & meningen iadg var att det skulle komma folk för att fira Jessica & Stefan.. så jag har gett alla varningar om att hon har spytt.
Men själva grejen är att hon är så pigg imellan & hon har ingen feber :/
Rikard var här igår också men åkte runt 1 för att han skulle vara chaufför, menhan kommer ner idag också & då ska han ha med mina skor :D NYA SKOR! Längtar som en galning, han säger att dom är jättefina :)
Kommer bild på dom senare så ska ni få se vilka snyggingskor jag köpt :P

Glad Lisa idag :)

Åkte till dagis imorse som vanligt men gick inte lika bra att lämna henne idag :/ Hon blev väldigt ledsen när jag skulle gå, men personalen sa att det är normalt & det vet jag ju, men man känner sig så elak när man bara går :( Usch! Men det gick ganska snabbt över sa dom när jag skulle hämta henne & dom nämde också att hon kan få till väldigt HÖGA toner ibland. Tur man är härdad vid dom. haha
Iaf, jag & Jessica mötte Stefan vid resecentrum & sen åkte vi hem till mormor & käka pan pizza :) Yammi! Äkte med pappa hem när han sluta jobbet & sen åkte vi ner till falken & hämta mitt paket med min nya jacka :D Den satt som ett smäck HAHA kanonbra var den. + att under tiden som Jessica var på dagis så gick jag till Haga & simmade fram & tillbaka, fram & tillbaka i 45 minuter blev inbokad kl 10 på tisdag också, då ska jag dit & testträna :) Känner mig väldigt duktig faktist. Kommer ha träningsvärk i benen men det är bara bra :P haha och en sak till, min mormor lärde mig att virka idag :) Kan låta väldigt gammalt men det var fan kul :D haha Nu ska jag äta varma mackor. byebye!

RSS 2.0