Hur bra som helst!

Sista dagen på jobbcentrum var idag. Lite tråkigt faktist, om jag ska vara ärlig :/ Lyssnade på en kille som prata om hur människan fungerar & han var hur bra som helst. Allt han sa var rätt & han gjorde några trix på oss som fungerade, helt sjukt. Jag skulle kunna gå & se honom frivillig faktist :) Så bra var han. http://www.larsingmar.se/ In och kolla. Ni kommer inte ångra er om ni bestämmer er för att gå & lyssna på honom :) Jag brukar ha svårt för att sitta stilla men inte när det är rätt person som pratar.. tydligen :P

Men men.. Rikard var nyss här & åkte nyss :) Märks att han saknar Jessica, men i helgen skulle han köra lastbil, men han skulle komma tillbaka imorgon & vara med henne lite mer :) 
Jag funderar på om jag ska kolla på ngn film eller om det finns nå bra på tv. Tänker då inte sitta här hela kvällen, det orkar jag inte :) Skriver lite mer imorgon, orkar faktist inte nu haha byebye


Kommentarer
Postat av: elin amour [en störd jävel]

det glider och flyterpå här :)

vad har du för dig då?

2010-10-30 @ 13:56:06
URL: http://onefabulous.blogg.se/
Postat av: Stina

Jaha okej då förstår jag. Det känns som om att det är helt omöjligt att få ett fast jobb nuförtiden tyvärr:( man får nöja sig med vikariat.

2010-10-30 @ 14:31:57
URL: http://haglundstina.blogg.se/
Postat av: elin amour [en störd jävel]

awesome, nä kollar på lite tv bara :P

2010-10-30 @ 19:44:21
URL: http://onefabulous.blogg.se/
Postat av: Stina

Jo precis, det kommer nog med tiden. Känns bara tråkigt att man typ måste vara 40 för att kunna få ett fast jobb. Jag pluggar och det går ganska bra, sen får jag väl leta ett riktigt jobb när jag är klar.

2010-10-30 @ 20:31:51
URL: http://haglundstina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0