Ja, det är jobbigt!

Lisa Sofia Karlsson
Sitter just nu & gör ingenting alls. Ska snart skicka iväg beställningar till Oriflame.
Jessica sitter i soffan & kollar på Disney Chanel :) Vi satt båda 2 där förut och åt varma mackor.
Jag vill ha jobb, lägenhet & en dagisplats till Jessica. Jag vill inte ha nånting med soc att göra men tyvärr så måste jag. Dom krånglar hela tiden & man måste tydligen vara xxxxx för att få pengar snabbt. Det stör mig!
Jag fick avslag från förtur på Öbo för att jag separerat i en annan kommun, helt sjukt! Som om jag inte
behöver nån hjälp då eller?! Puckon finns det ta mig fan överallt. Men om det fortsätter som det gör nu så skiter jag fullständigt i soc & öbo. Kan nog fixa det här på egen hand & deras såkallade hjälp, vilken hjälp btw? Den kan
jag nog klara mig utan. Blir bara så trött på allt strul. Men men, det lsöer sig nog snart hoppas jag.

Gårdagen med ett +

Igår kom Emmelie förbi på morgonen efter att hon lämnat William på dagis. Det första vi gjorde när hon kom var att slänga oss i bilen & åkte ner till falken ;P haha Skulle släppa av min bror vid bussen också. Sen åkte vi iaf tillbaka & drack kaffe & prata :) trevligttrevligt. Mamma åkte strax efter det & jobba sen åkte jag & Emmelie till Garphyttan. Hon släppte av mig hos mormor & där satt jag ett tag & prata med mormor & alla dom som var där :P Ingalill var där en snabbis och henne ska jag slå en pling idag har jag tänkt. Men efter det gick jag & Jessica ner till Kalle & Hariett och prata litegranna. Det var länge sen & dom hade köpt en jättesöt liten barbie som såg ut som en älva till Jessica :) Den tycker hon om väldigt mkt. Efter typ en timme ringde min syster & sa att hon skulle plocka upp mig & då åkte vi förbi Emmelie & Marcus och fick lite mat. hehe Korv & pommes, inte alls fel :P Tack! Kollade lite på deras hus också, det kommer bli riktigt fint när det är klart :) Sen åkte vi hem till Hanna & skulle hämta vagnen som några skulle komma och kolla på sen hem iaf ;) Heldag i Garphyttan! haha När jag kom hem gick jag in i duschen & sen satte jag mig här en stund :) Simon kom förbi sen på kvällen också, trevligt! Nu ska jag ringa Ingalill iaf. Bye!

-

Ikväll är sista chansen för att beställa från Oriflame denna period. Skickar iväg dom imorgon runt 14.00.
http://my.oriflame.se/Lisakarlssoon

Helgen, helt okej faktist :)

I fredags åkte jag med Hanna & köpte en hokuspokus-stol till Wilma :) Kommer ihåg när en annan hade en sån, man tyckte den var roligt som fan ;) man kunde vrida och vända på den hus som helst & det var fortfarande nånting man kunde leka med :D haha Efter det iaf så skjutsa hon hem mig till Kenny & Sonny & tog min första öl :) Strax efter att dom käkat upp sina pizzor så gick jag & Sonny över till Marcus som fyllde 22 då :) Blev en riktigt bra kväll förutom att jag hamnade på toaletten en sväng. Inte roligt alls, men sen gick jag iaf & la mig och sov :) På lördag morgon beställde alla pizza :) Orka inte äta mkt alls men gott var det. Hela den dagen låg jag, sonny, marcus & Robin i soffan & kolla på film efter film efter film x) haha bara en slappardag helt enkelt. Rikard hade hämtat Jessica på fredagen så jag hade inte ett måste ha åka hem eller ngt sånt, så det var skönt :) Vi kolla på film fram till halv 3 sen gick alla & la sig. Imorse/söndag morgon beställde vi pizza igen, fast den här gången käka jag nästan upp allting & Marcus blev helt chockad HAHA x) Nu är jag iaf hemma med Jessica & jag har duschat & man känner sig som en människa igen :P hehe Lite senare idag ska Simon komma förbi och säga hej. Han ville träffa Jessica också, det blir kul :)
Nu ska jag ut & ta en cigg sen blir det nog leka lite med Jessica :) Byebye!

Sova lite kanske?!

Vakna precis efter att ha sovit en liten stund bredvid Jessica ;) Riktigt skönt. Emmelie ringde faktist & väckte mig annars hade jag nog sovit mkt längre. Bra på ett sätt men dåligt att sova för mkt :) Hon skulle iaf komma förbi sen när William vaknat. Då får vi se hur Jessica reagerar när hon ser honom hehe hände en liten olycka sist dom var här. Både Jessica & William hade ett varsitt äpple & William villw smaka på Jessicas & råka ju bita henne i tummen, riktigt hårt! Hon bara skrek rätt ut & ingen förstog ju först vad som hade hänt :/ Och man såg William blev helt förtvivlad & försökte ge tillbaka äpple till henne. Han kanske inte förstog riktigt vad som hände han heller men han tyckte synd om henne som bara den. Men tummen sitter iaf kvar idag & hon har inte ont längre :) Det är lugnt! hehe Måste äta nånting snart, min mage kurrar hehe Bye!

ORIFLAME!

Har inte sålt nånting på väldigt länge pga allt som hänt runt omkring. Men om du är intresserad så är det bara att kika in på http://my.oriflame.se/lisakarlssoon så ordnar jag det du vill ha :)

TrevligtTrevligt!

I natt fick man besök av Simon :) Det var 4 år sen jag träffade honom & vi pratade om allt mellan himmel & jord från halv 11 till halv 3 :) Inte fel att träffa gamla vänner. Han kanske skulle vara nere i Örebro på Söndag också, inte säkert men då skulle han iaf höra av sig :) Så det blir nog skoj.

På måndag börjar man på ungdomscentrum, halv 9. Känns faktist helt okej :) Nu är man ju van att gå upp tidigt så det ska inte bli några problem :P Och jag har fått ny tid hos jobbcoachen den 1 sep, kl 14.00. Så nu börjar det hända lite saker :)
Igår ringde jag runt massa också, så nu står man i kö(barnomsorg) & har skickat efter blanketter om bostadsbidrag & saker. Så nu hoppas jag bara på att få en lägenhet väldigt snabbt så man kan komma på fötter & inte bo hemma längre ;) Har skickat intresseanmälan till finfast.se & står i kö på x antal lägenheter hos Öbo. Har också gett min blankett till Öbo & nu är det bara att vänta & se vad som händer med min förtur, om dom tycker att jag är i behov av en lägenhet snabbare. Annars får man vänta som vanligt folk på en :P hehe

Dolt nummer?

Nu vet jag vem det var som ringde på dolt nummer till mig 2 gånger förra veckan :) Fick brev igår & där stog det klart och tydligt att dom hade försökt att nå mig på mobilen men inte fått ngt svar. Men varför inte säga nånting när jag ändå ringer till dom och frågar om dom har försökt nå mig? :P ^^ Men men, nu är det iaf uträtt & jag ska ringa till ngn Inger halv 9 :) Nu slipper jag vara nyfiken & undra vem det var iaf, skönt. hehe

Blanketten fixad

Nu har jag hämtat blanketten från Öbo och nu ska den bara fyllas i & lämnas in + att jag var tvungen att gå in på skatteverket & hämta personbevis på att Jessica var min dotter. HAHA ^^ varför skulle jag hitta på att jag hade ett barn? Skumt! Men det var ju iaf tur att jag inte ljög om det iaf, då hade det blivit jobbigt :P Mamma får lämna in det imorgon när hon åker till jobbet. Vill att det ska gå fort nu, dom sa att det kunde ta upp till 10-14 dagar innan man får beslut om det gått igenom eller inte. Men varför skulle dom neka mig, bor ju inte så himla bra nu liksom.
Men men, när vi kom hem från stan fick vi pannkakor, yummi! Det var riktigt gott & Jessica åt väldigt mkt faktist :) Nu ska jag nog bara sega tror jag & invänta samtal någon gång i veckan från jobbcoachen som var sjuk förra gången jag skulle in. Det blir säkert bra! Byebye!

In till stan med mamsen.

Idag åker jag & Jessica in till stan med mamma, hon skulle lämna in stefans gamla dator till ngn som skulle fixa den & jag ska göra ett nytt försök på Öbo om en blankett. Men den här gången går jag rakt på sak :) Inga fegspel nu inte! haha Och från det ena till det andra så fyller Jessica 2 år om ca 1 månad, tiden har gått nå så grymt fort. Snart sitter hon här & tjatar om pengar, fest, skolan & killar. haha Jobbbigt läge det ju, men lite roligt när hennes första kärlek kommer. Men just nu är hon liten & kollar på barnprogarm :) Nu blir det en cigg för mig & sen frukost. Bye!

Morgondagen!

Snart blir det sömn faktist, har varit lite seg hela dagen. Kom ut på en promenad med Hanna förut, det var absolut inte fel :) Rör på mig alldeles för lite. Skärpning! haha Jessica somnade hur bra som helst ikväll. Låg bredvid henne & killa henne på huvudet, lite bortskämd men det är hon värd + att det är mktmkt skönare om hon somnar i vettig tid. :) Imorgon ska vi åka in med mamma till stan för hon ska lämna in brorsans gamla dator & då ska jag passa på att gå in på Öbo igen & då säger jag det rätt ut. "Jag ska ha förtursblanketten" nu kommer ingen kunna stå där och säga att den inte finns för det står på deras sida. Gud, vad störd jag blev sist! Men det finns folk till allt, säkert sommarvikarier. Men efter det åker vi nog en sväng till mormor :) Det var ganska länge sen jag var där nu känns det som. Ska ringa Jenny när jag är där också & se om man kan komma förbi & säga hej. Henne har jag inte heller träffat på länge :P Kommer bli en helt okej dag.
På fredag blir det fest hos, ska gratta en kompis :) Blir väl antagligen en lugn kväll för vi kommer sitta hemma hos honom :) Men det är aldrig fel att sitta & prata med kompisar & kanske nytt folk :)
Men nu blir det nog sova, är grymt trött + att man vet aldrig när man måste gå upp :) Fick iofs sova till 9.30 idag. Tack pappa, mamma & Stefan :P (inte för att klaga men blöjan satt åt fel håll, bara så ni vet till nästa gång) HAHA. Godnatt allihopa, hörs imorgon! :)

LÅNG dag, men skön faktist :)

Travis McCoy - Billionaire
I wanna be a billionaire so fucking bad
buy all of the things I never had
uh, I wanna be on the cover of Forbes magazine
smiling next to Oprah and the Queen

Oh every time I close my eyes
I see my name in shining lights
A different city every night oh
I swear the world better prepare
for when I'm a billionaire

Sjukt bra låt, älskar den! Har verkligen fastanat vid den :)

            


Letar fortfarande lägenhet, men på måndag vet jag att det kommer brev iaf. Bra det! Längtar faktist lite :)
Idag har jag bara suttit hemma och glott här men snart ska jag slå på Twilight New moon. Har sett lite av den som sagt men vill ju se hela, sen får jag åka hem till Kenny om jag ska se sista :D Vi hade det så jävla mysigt sist. Båda somnade i varsin soffa & Sonny fick gå & lägga sig i sängen xP rooooooligt! Min lilla tös somande ganska lätt idag, killa henne lite på huvudet & nu har hon sovit sen 21 typ :) Jag råkade ha ner grinden också, KLANT! Det låter ju inte lite när den ramlar heller haha menfan, hon sov vidare, hon reagerade lite sen bara slockna hon igen :P haha skönt det. Nej, nu blir det film börjar få ont i arslet av att sitta här nu, inte speciellt skönt + att det finns ingenting att göra nu. Alla är ju ute på sitt roliga, så då ska jag ha mitt egna roliga :)


Hemmakväll framför datorn ;)

Sitter hemma framför datorn just nu & har precis fått Jessica att somna :) Satt bredvid henne och killa henne i huvudet, det gillar hon verkligen :) Ska nog slå på Twilight New moon sen & se den nu när jag äntligen sett den första haha efter jag vet! Såg den hemma hos Kenny & Sonny & vi började faktist kolla på new moon men jag somnade efter en stund så det var ju inte så bra :D hehe men men, tur vi har den hemma så jag kan se heeeeela utan att somna :P Så det kan gå. Synd bara att man inte har en godispåse, då skulle kvällen vara fulländad :P
Har funderat nu några dagar på att börja jogga faktist, men alla som känner mig vet att jag är för lat för ngt sånt så det har bara funnits i mitt huvud, det har aldrig hänt xP Men jag vill iaf göra det, inte för att gå ner i vikt eller ngt sånt, men för att få bättre kondition och sånt trams & JAG VET att alla tänker nu, sluuuta rök! Men det har faktist ingenting med det att göra. Det har jag läst faktist :P Så det så! Man måste bara röra på sig lite mer än vad jag gör & ngn gång ska jag göra det ;)

Nu blir det msn & fb, kanske skriver lite sen :) byebye!

Fredag ###

Vad ska man hitta på idag då? Sitter just nu i sidenkalsonger, mjukisar & tjocktröja, fredagsmys! Skulle ha åkt in mot stan & fixa papper från Öbo, men så blev det inte. Får ta det på måndag istället :) Ringde till soc idag också & dom har fått mina papper & på måndag kommer det pappaer från dom, som antagligen ska fyllas i & skickas tillbaka & massa krångel. Men lägenhet & jobb är det viktigaste just nu iaf & Jessica självklart :) Men men, till kvällen får vi se vad som händer och sker. Verkar inte som att det händer mkt just nu iaf.

Har lite huvudvärk idag också. Började igår men släppte när jag tog en alvedon, men vill inte ta sånt.. vill bara att det ska vara bra i min skalle!!! Går väl över så småning om. Ska bada Jessica idag också från det ena till det andra :P Hon gillar det inte, men jag ska få henne att tycka om det :) Vet inte vad om hänt faktist, hon älskade att bada förut men nu är det helt tvärtom. Ordnar sig väl i slutänden, hon måste iaf bada/duscha om jag nu ska behöva tvinga henne :P Ren ska hon iaf vara! hehe Nej, nu blir det tv tror jag. Byebye!


Roadtripp med systrar & barn ;|

Vi åkte med Hanna till Linköping för hon skulle verkligen ha barnvagnen som fanns där. Fanns inte en chans att hon skulle ta ngn annan :P Men men, vi åkte iaf med som sällskap & det var väl helt okej ända tills Hanna virra omkring som en yr höna & visste inte alls var hon skulle åka, medans en annan sa var hon skulle åka men ändå åkte hon inte där. haha Det är ju väldigt VÄLDIGT tur att man inte är åksjuk då.. inte! Magen vände sig ett par gånger, men det gick bra. haha Somnade efter ett tag, var väl därför det gick bra :D Men vi kom iaf fram till stället där hon skulle hämta vagnen, var ett nybyggt, väldigt fint ställe :) Men men, åkte iaf 12 & kom hem runt 7.. så det tog ett par timmar ;| hehe Jag var snäll & köpte en risifrutti till min älskade dotter som hon absolut inte tyckte va nå gott, så den åt jag upp istället :) Under tiden jag sov i bilen skulle själv det där dolda numret ringa & vaknar jag NEJ, så jag missade igen. HATAR DET! Men imorgon ska jag ringa ett samtal och se om det var dom, har mina aningar x) hehe hoppas hoppas! Det märks imorgon. Fredag imorgon, undrar vad som händer då? :) Men men, nu ska jag sitta lite på fb & msn & se vad folket har för sig, ska föra över lite pengar till faster också :) Godnatt!


Jaa, nu kom jag på!

Nu har jag suttit länge och tänkt på hur jag vill att min tatuering ska se, den om Jessica :) Kollade på google efter förslag men hittade ingenting som man kunde ta ideer från. Men sen kom jag på & den kommer bli så grymt fin. vet inte när jag ska göra den men klar är den iaf & nu fattas bara pengar :) Kommer iaf bild när det är klart, det kan jag lova.

Lista :)

1. Hur mycket pengar har du på din mobil? ♥ just nu, ja!
2. Har du fått en kyss den närmsta veckan? ♥ vill inte svara på den. 
3. Vem tillbringade du minst två timmar med idag? ♥
Jessica
4. Hur lång är du? ♥ 165-167 nånting. 
5. Vilken är den senaste filmen du sett? ♥
Svensson Svensson
6. Hur löd ditt senaste sms? ♥ "försöka kan du ju iaf :p"
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms? ♥ ringa tror jag. 
8. Hur många sms har du skickat den senaste månaden? ♥
Jadu, kan inte ens räkna det. 
9. När såg du senast din mamma? ♥
idag :)
10. Icke godkänt i något ämne? ♥ många.
11. Mvg i något? ♥ nej.
12. När vaknade du idag? ♥ halv 9.
13. Vilken är din favoritplats? ♥ vet faktist inte.
14. Vilken plats föredrar du minst? ♥ bland mkt folk.(beroende var också) 
15. Vart tror du att du befinner dig om tio år? ♥
vet inte.
16. Hur stor är din säng? ♥ har ingen säng för tillfället. 
17. Vad sover du i? ♥ 
fridas säng.
18. Hur många kuddar har du i sängen? ♥ 3 :)
19. Var har du bott/bor? ♥ föräldrarna nu, men har bott i hus med pojkvännen & dottern.
20. Tycker du om kinamat? ♥ Väldigt gott.
21. Tycker du om kaffe? ♥ Ja, det gör jag.
22. Vad dricker du helst till frukost? ♥ Mjööööölk såklart :P
23. Kan du spela poker? ♥ Nja, litegranna
24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig? ♥ Ja, 2 styckna.
25. Vill du ha barn? ♥ Har en flicka & det räcker :)
26. Kan du några andra språk än svenska? ♥ Ja, lite engelska kan man väl.
27. Har du någonsin åkt ambulans? ♥ Nej.
28. Föredrar du havet eller en bassäng? ♥ Bassäng 
29. Vad spenderar du helst pengar på? ♥
kläder & saker till Jessica.
30. Äger du dyrbara smycken? ♥ Nope.
31. Kan du rulla med tungan? ♥ hur menar du/ni?
32. Vem är den roligaste människan du känner? ♥ vet inte riktigt, känner många roliga :)
33. Vad har du för ringsignal? ♥ haha vet inte ens vad den heter.
36. Kan du byta olja på bilen? ♥ Vet hur man gör iaf. haha
34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? ♥ Nej, men skulle vilja ha.
35. Vad har du närmast dig just nu som är rött? ♥ colaburk
37. Vilken var den senaste boken du läste? ♥ Gömda
38. Dansar du i bilen? ♥ Nej.
39. När var du i kyrkan senast? ♥ var ett tag sen. men på ett dop tror jag.
40. Hur många hål har du i öronen? ♥ 2 medfödda & 4 gjorda :P
41. Har du någon piercing? ♥ Jupp, läppen.
42. Har du någon tatuering? ♥ Nej, men ska ha snart :)
43. Har du provat droger? ♥ Mjo, men inga farliga.
44. Har du något smeknamn? ♥ LisASS! (enligt jonas) haha
45. Har du pojkvän/flickvän? ♥ Nej & funderar inte på att skaffa heller.


Slavarbete hos systeryster.

Hanna kom hit imorse & drack kaffe & prata, sen följde jag, Frida & Jessica med henne hem. Hon ville ha hjälp med att skrapa altan. Slavarbete! Trodde faktist inte att det var så jobbigt, men har så ont i mina händer & har precis blivit av med blåsorna efter att jag hjälpte morfar. HAHA ^^ men men, man kan ju vara snäll & hjälpa till iaf :) Och det var extremt många getingar/bin när vi höll på & Hanna spraya med nån spray som hette Radar tror jag. Den funka ganska bra för dom försvann, men kom alltid nya ;| Vi sprang fram & tillbaka båda 2 därute, men fick ändå saker & ting gjort. Frida fick vara barnvakt åt Wilma & Jessica, hon satt självklart därinne & hade det bra under fläkten & framför tvn. :) Nu är vi hemma igen & Hanna tog med sig kyckling som hon ska bjuda på :) Inte illa det! Så det blir kyckling & ris med ngn sås till.

Min mage är inte på min sida idag känner jag. Vet inte om jag är hungrig eller om det är ngt annat fel ;| Får lite yrsel ibland när jag reser mig också. Hade det ofta när jag var yngre, men det berodde ju mest på att jag levde på skoooogaholmslimpa :) Nu äter jag ju faktist mat, men inte ofta det blir ngn frukost. Så jag kanske ska börja med det :) Få se om det hjälper.


Hanna(syster)


Inte OKEJ!

Åkte in med mamma till stan iaf fast min möte på arbetsförm. var inställt. Iaf så åkte vi in runt 12 och mamma släppte av mig hos en kompis medans hon & brorsan åkte på möte. Jag satt där & snacka skit & Jessica var självklart med & fick saft & kakor. Kollade lite på twilight den verkar vara grymt bra. Synd vi inte hann se mer av den. Får bli en annan gång :) När mamma kom så skulle jag in på öbo & det gick ju käpprätt åt helvete, var extremt sur när jag gick ut därifrån för att han i receptionen ljög. Iaf så åkte vi till Williys efter det & tog en glass/cheeseburgare på donken, inte alls fel :) Sen åkte vi hemåt & då skrev jag på fb att det gick som det gick med öbo & förklarade & då skrev Eva-Lena att om jag går in på öbo, bostäder & sen förtur så står allting där om hur jag ska göra & hur jag ska kunna få en lägenhet snabbare. Puckot i receptionen sa "Nej, det går inte få en lägenhet fortare, inte genom ÖBO. Vi går endast efter poäng" men på deras sida står det exakt såhär "Social förtur
Ges vid separationer och skilsmässor (måste styrkas) där familjen har gemensamma minderåriga barn, det vill säga 12 år och under. Förtur finns även för Socialtjänstens och Flyktingmottagningens behov. Förturen avser endast bostadssökande som är folkbokförda och boende inom Örebro kommun."
Så hur kan han då stå & säga att det inte går? Så nu ska jag in igen & fixa en blankett & sen är det upp till dom om dom tycker jag är i behov av en lägenhet snabbt eller inte.
Har kanske inte varit världens bästa dag, men har ju träffat kompisar & så iaf. Det är ett stort +.

Till kvällen kom syrran förbi med lilla Wilma & hälsa på Jessica :) trevligt! Wilma har det då blivit fart på, hon kravlar sig bort från filten hela tiden :) hehe Och Jessica med hennes humör, bara för att hon inte får som hon vill så kan hon bli arg, gråta, slå mot saker & mot folk! Det måste snabbt bort, så ska hon inte hålla på. Men alla barn kommer ju in i olika faser, det vet man ju.. så det är väl bara stå ut tills stormen blåser över & säga till henne vad som är rätt och fel :)

Nu ska jag nog bara sitta vid msn & fb & möggla lite till sen blir det tv & sömn :) Godnatt

Inge möte på arbetsförm.

Skulle in till arbetsförmedlingen idag men så blev det inte. Dom ringde och sa att min jobbcoach var sjuk & att hon skulle höra av sig om en ny tid. Inte okej! Jag som hade planerat in det så bra, men jag & Jessica tittar förbi hos Johnny på en kaffe istället :) Mamma ska ju ändå in till stan på nå möte så då kan jag lika gärna åka med istället för att bara sitta här & tråka! Blir helt okej faktist :)

Emmelie & William kom förbi idag & hälsa på. Gjorde inget speciellt förutom att vi glappa om allt möjligt skit som händer & inte händer ;) Alltid kul! Får se vad som händer & sker under veckan. Ska iaf ringa lite samtal idag innan jag åker in med mamsen mot den stora staden :P Hoppas allting blir som jag vill, då kommer ni se en "väldans happy Lisa" kan jag lova. Fick höra en sak från en kompis & det ska testas iaf :) Får se imorgon hur det blir med den saken.

Jessica är fortf. väldigt mammig & verkar lite nojig varje gång jag ska gå nånstans, även om det bara är in till rummet bredvid. Hoppas det släpper snart, är väl mkt i hennes huvud som spökar omkring med tankar & förändringar nu. Det blir bättre när hon & jag får ngt eget så hon kan vara lite för sig själv också :)

Btw, en låt som fastnat i mitt huvud & kommer förmodligen stanna där ett bra tag är Travis McCoy - Billionaire. Gud vilken bra låt! Älskar hans röst & texten & fan i mig allt med låten ;P

/Lisa Karlsson!

Min älskling är äntligen här igen!

Rikard kom med Jessica igår & då har hon varit uppe hos honom i 1 vecka. Kändes som en evighet, men nu är hon äntligen tillbaka :) Har verkligen saknat henne. Hon blev överlycklig när hon såg mig & det kändes väldigt bra & nu är hon väldigt mammig. Det kan jag faktist säga är lite jobbigt. Hon ska vara uppe hos en hela tiden & kan inte vara kvar i ett rum om jag ska ut & hämta nånting lite snabbt. Men hon märker väl så småning om att jag inte ska försvinna nånstans :) Hon somnade bra igår också. Fick ett väldigt roligt & uppmuntrande sms igår också :) Blev väldigt glad i kroppen när jag läste det.

Kanonbra helg!

I torsdags var jag hem till Hanna & Frille & spelade Buzz, riktigt kul spel :) Senare på kvällen kom Jonas & vi åkte in till stan. Sov hos honom där & lånade hans dusch dagen efter för att slippa krångla med att åka hem imellan. Skulle med Sonny på 25 årsfest :) Angelica & Alexandra kom till Kenny & Sonny också, det var riktigt roligt för dom har jag inte träffat så mkt nu. Sen efter det kom Martin, Daniel & en kompis till dom :) Sen lyckades vi väl komma till festen runt 12 nåågon gång. Rätt sent men det var väl helt okej :P Drog därifrån ganska snabbt & gick hem till Daniel & satt där & prata om allt mellan himmel & jord. Musik i bakgrunden & trevligt folk är alltid trevligt :P Jag, Sonny, Angelica, Alexandra & Martin drog iväg sen och skulle sova & jag kan lova att det var sköööönt. haha Det blev en roligt kväll med trevligt folk :)

Idag har jag bara varit hemma & degat, rätt skönt faktist. Imorgon kommer min älskling tillbaka & jag längtar så jag nästan spricker. Hon har varit borta en hel vecka nu & det är låååååång tid!

Jag & min brorsa gick hem till min syster förut & det var helt okej, skönt att vara ute & gå faktist :) När vi kom fram fick vi grillat, väldigt gott. Vi hade en cykel där & fick låna en cykel av dom & jag kan lova att det var kålsvart efter den där skogsvägen. Både jag & Stefan var ganska nervösa tills vi kom ut på den lite större vägen ;) Fortfarande nervösa pga av vägen som dom aldrig lägger asfalt på. hahaha höll på att ramla flera gånger. Men sista biten tävlade vi som 2 idioter ;D kramp i benen? JA! haha Men men, skönt att man har rört lite på sig iaf :) behöver få lite kondition innan den försvinner helt & man inte kan röra sig nånting istället :P Nu ska jag faktist sova för jag är väldigt trött. Bye!


Slutar dricka snart!

För ett par år sen så hände en rätt vidrig sak när jag satt vi matbordet & skulle dricka mjölk. När jag skulle ta en klunk så såg jag 6 svarta prickar i mjölken ;| Hällde ut det & såg en spindel där. TÄNK OM JAG DRUCKIT UPP DEN! Och nu får ngn dag sen bara skulle jag dricka kaffe med mamma på morgonen & tog sista klunken & kände att jag fick nånting i munnen & spotta rätt ut i diskkon & DÄR LÅG EN FLUGA! Fyfan, säger jag bara! Ska börja dricka ur Jessica pipmugg. Så jävla äckligt! Undra vad som kommer ligga i mitt glas/mugg nästa gång! En kackerlacka eller?!

Men men, nog om snusk ;) .. var hos Sonny & Kenny igår & såg på Karate Kid, grymt bra film! Trodde inte den skulle vara så bra faktist men den var väldigt bra. Roligt var den också, genom heeeela filmen ;D
Snart ska jag iväg och hämta min soffa & sen när jag kommer hem blir det en dusch. Emmelie kanske kommer förbi på en kaffe om det inte blir försent. Prata massa skit ska vi göra :P haha

Saknar min lilla pärla som bara den. Satt och kollade på filmklipp på facebook! Läääääängtar efter dig Jessica! Hon kommer ner igen på Söndag & det känns som en evighet. Men det är skoj för henne att vara med sin pappa & farmor. Nu räcker det, byebye! :)

Gårdagen & lite idag!

Var med Jonas & Sonny in till stan en snabbis på kvällen :) Käkade en cheeseburgare, sen hem igen.. typ! haha Jessica ska vara hos Rikard till söndagen. Är väldigt tomt utan henne här men det är kul att hon får vara med honom iaf :) Händer inte allt för ofta så hon tycker nog om det :) Ska väl ringa senare  prata lite med henne. Hon brukar bli pratglad när hon hör mig :) Imorse kom Emmelie hit på en kaffe & massa snack om allt möjligt skit. Efter det gick jag in & duscha sen åt jag mat med min syster :) Satt inte helt fel. Är inte så mkt mer som har hänt så nu ska jag in på facebook en stund sen ta en kaffe :) Bye!


Ingen respekt alls!

Den lilla respekten jag hade kvar för dig försvann totalt. Du vet vem du är & tycker du ska ta åt dig! Nu kommer jag köra samma fula spel som du gjort. Bara så du vet!

Superbra dag! :)

Åkte in med mormor & min bror så jag var på arbetsförmedlingen 15.00. Tog en cigg innan jag gick in & sen fick jag träffa Mikael :) Hur trevligt & verkar vara en väldigt bra handläggare, så jag är helt nöjd med det. Fick en handlingsplan & Aså(jobbcoach) ska kontakta mig ang. ett möte med henne så ska vi prata lite innan jag ska börja söka jobb :) Nu känns det som det går åt rätt håll + att M ville vara helt säker & frågade flera gånger om jag verkligen var nöjd med handlingsplanen. han sa att det var för mig som vi gjorde den & att det skulle kännas bra & det gjorde det verkligen :) Emmelie ringde mig förut också & sa att jag skulle ringa ISS imorgon för nu behövde dom extra, dom hade frågat henne. Så nu kanske man kan få nå lite extrajobb så man får in lite extrapengar :) Det skulle verkligen inte skada.
Finns lite samtal som ska göras imorgon. Får be min syster hålla lite koll på Jessica medans jag ringer :) .. om inte Rikard har hämtat henne, för det sa han att han skulle göra om det blev som han tänkt sig :)
Träffade Sonny, Lee & Jonas efter att jag varit på arbetsförmedlingen också. Sonny bjöd på en vaniljlatte, riktigt god faktist :) Sen fick vi andra kolla på när Jonas käka cheeseburgare på donken, INTE OKEJ. haha
Ska fika med en kompis imorgon också som skulle till Lekeberg(någonstans) & hämta bildelar :) Trevligt! Skulle slå en pling när han närma sig här ;D Nu blir det facebook en stund, sen sova. Bye!

Delar ut jobb!

Igår städade jag & min syster hela nedervåningen samtidigt som våra brorsor satt vid datorn :) Gjorde mig ingenting. För idag har jag satt dom på jobb. Mamma & pappa kapa ner hela häcken igår kväll :) Just nu står båda mina bröder och plockar upp allting & lägger det bakom huset i en hög :P hehe Lite roligt är det. Jessica hjälper också till :)

Igår kväll fick jag besök av Sonny, Jonas, Jonas & Lee :) Alltid trevligt när dom kommer förbi. Men börjar undra nu om dom kommer för att träffa mig eller om det är för mammas bullar ;) hehe eller dom kanske kommer bara för att träffa Jessica :P

Mormor kommer vid halv 3 och då ska hon skjutsa in mig till arbetsförmedlingen för jag ska på möte där. Sen när jag kommer hem så är säkert min storasyster hemma från rättvik :) Då får vi säkert besök av henne. Roligtroligt!


Skogen är inte min grej!

Var med pappa, mamma, Oskar & Jessica ut i skogen för att se om vi kunde hitta nå svamp. Självklart skulle vi hoppa över en liten bäck & jag var bombsäker på att jag skulle trilla i men jag klara det galant ;) Mamma fick ta Jessica över, hade jag haft henne under armen så hade jag garanterat ramlat i x) Skogen är verkligen inte min grej.

Jag & Frida har varit väldigt duktiga idag :) Vi har städat hela nedervåningen. Det är inte illa för att vara Frida. hehe Nejdå, hon hjälper faktist till när man ber henne, oftast iaf!
Imorgon skjutsar mormor in mig till arbetsförmedlingen så jag är där till 15.00 :) Får se hur det går där. Så imorgon är det fullt upp. Lite städ på övervåningen & sen på möte :) Fullbokad dag. haha Byebye!

Kan det vara så?

Jo, tänk för att det kan det! Dom där små kan ha humör som ingen annan kan jag lova. Sjukt? Ja, det är det fan ;) Hon är envis som en jag-vet-inte-vad haha Smällar man får ta i mamma-jobbet tydligen x) Älskar henne lika mkt för. Men kan lova att det tar ganska mkt på psyket & tålamodet när hon väl håller på med sina små D A M P-utbrott ;D haha
Började med att vi skulle åka till mormor & hon vägra sätta sig i sin stol & ville sitta fram. Hon skrek som en besatt & då sa jag åt henne att då får hon stanna hemma & skulle gå in med henne till pappa, som precis skulle klippa gräset. Passade inte så bra. Gjorde ett nytt försök & hon fick samma utbrott som innan ;| Då tog mitt tålamod slut & jag tog ur henne ur bilen & gick in med henne, la henne i sängen med en napp & en filt. Efter 10 min sov hon! Så hon var väl antagligen väldigt trött, men hon behöver inte få utbrott för det. Lilla galningen! Snacka om att hon har humör alltså! Så nu sitter jag här & det blev inge mormor-besök för mig, typiskt! Men det kommer fler gånger som tur är :) Nu får hon sova en timme sen måste hon upp, annars kommer jag inte få henne i säng under hela natten & det vill jag verkligen inte ;| haha Men men, nu blir det en cigg sen lite tv tror jag :) Bye!

Upp&ner-dag redan!

Ringde Paloma & självklart vill dom ha en med erfarenhet! Dom kan väl ge en chansen att få erfarenhet istället. Men men, hade ju räknat med det där svaret men man måste ju försöka iaf. Och det har jag gjort :) Snart kommer mamma från jobbet & då åker vi in mot staden & trillar in på arbetsförmedlingen för att få handlingsplan. Sen ska papper skickas hitan & ditan ;D Efter att vi varit dit så åker vi till mormor en sväng där det finns post till både mig & Jessica från skatteverket, antagligen bokföringspapper :) Äntligen klaaart med det iaf! Ska slå en pling till Ingalill också & se om man kan låna hennes skrivare & fixa ut lite papper som ska skickas iväg. Har nog aldrig i hela mitt liv haft kontroll över så mkt papper som jag har nu, men jag får ju erfarenhet ;) mohaha in your face! Men men, nu blir det facebook en snabbis sen lite käk :) Bye!

Fick besök!

Emmelie, Marcus & William kom förbi runt 12 & hälsa på :) Vi spelade buzz, riktigt roligt kan det vara. Jag ledde oftast i början men sen gick det bara utför x) Skulle egentligen med dom hem & äta grillat men blev inte så för Jessica är inge bra med sin förkylning, men jag tror det börjar släppa lite för det är inte alls lika mkt som förut :) Skönt det!

Imorgon ska jag, mamma & Jessica åka in mot stan & skriva in mig på arbetsförmedlingen så det blir gjort ngn gång. har mailat Öbo idag också om mitt lösenord, så snart söker man lägenhet efter lägenhet & hoppas man får en på antingen Norr eller i Västhaga. Dom ligger på första plats, men man får se var man hamnar :) Inte Vivalla, Brickebacken, Baronbacken eller Varberga iaf. Det är ställen jag drar mig från att söka. Vill våga gå utanför dörren ibland också ;) Men det blir säkert bra i slutändan.

Ringde på ett job idag också men dom sa att jag skulle ringa tillbaka imorgon för chefen var icke där ;P Så det är bara hoppas på det bästa. Kan inte bli värre än ett nej, men jag hoppas mer på ett ja. :) Får se hur det blir imorgon.

Jessica har blivit världens kvällsmänniska. Hon vägrar sova när jag vill att hon ska sova & då har hon ändå varit vaken nästan hela dagen. Hon är inte sur eller ngt men hon känner väl att hon inte är sovsugen ;) hehe Har packat ihop hennes resesäng nu iaf för den används inte iaf, bara står där & tar onödigt med plats.

Men men, nu ska jag in på facebook & nöööörda lite ;) Byebye!

Planerad dag, eller?

Kanske åker med systeryster in till stan så jag kan skriva in mig på arbetsförmedlingen. Fast inte ens säkert att hon ska in men om.. :P Annars vet jag faktist inte vad som händer & sker. Jessica har blivit genomförkyld så jag har legat med henne i Fridas säng. Precis när man somnat in som skönast så vaknade hon & smågrät just för att det var jobbigt i näsan. :/ La henne på sidan hela tiden för att det skulle bli lättare & inte täppa igen helt men så låg hon ju bara i några minuter sen var hon på rygg igen. :/ Så länge det håller sig till förkylning så är jag nöjd, det klarar man alltid :) Vill ju självklart att hon ska vara frisk men det kan hon inte vara livet ut :) Hon ska härdas hon med. hehe Hoppas dom där jävla vattenkopporna kommer snart. Vill inte att hon ska få det när hon blir äldre :/ Nu får vi se vad som händer, bye!

Väldigt bra dag :)

Ringde Emmelie imorse & kollade vad hon hade för sig & hon hade typ gått upp precis :) Efter ett litet tag kom hon, Marcus & William förbi på en kaffe & lite spel :D Trevligt med besök! hehe Lite senare åkte jag in till stan med Jessica & hälsade på Johnny en snabbis, tjejen hans var inte hemma så henne får jag träffa en annan gång :) Johnny har jag inte träffat på över 1 år nu, så det var kul. Drack lite kaffe där & snacka lite skit, Jessica fick lite saft & hittade lite senare min godispåse i väskan ;) Sånt håller hon ögonen på. Sötnöten min! Nu sitter man här & har precis lagt Jessica. Tänkte hon kunde vara vaken till iaf 8 men hon håll på att somna i soffan så det finns ingen mening med att hålla henne vaken så nu ligger hon i Fridas säng & sover snart :) Jag ska nog ut & gå lite senare. Tar hunden i kopplet & sätter på mp3 så får man lite motion :) Inte skadar det! Kan vara skönt att komma ut & tänka lite för sig själv. Bye!

RSS 2.0