Inflyttningsfest + lite meraaaa!

Har inte skrivit på ett tag nu men har inte haft ngt speciellt att skriva om heller :) Kommer inte skriva så mkt nu heller för jag är helt slut & har varit hela dagen.

Mitt hjärta sover iaf nu & jag ska snart slå på en film, men vet inte vilken bara. Har köpt godis & allt så det kommer bli skitfint med en hemmakväll framför tvn.

Inflyttningsfesten hos Kenny & Sonny(dom är inte tillsammans) igår blev riktigt lyckad iaf. Jag hade roligt & det var väldigt roligt folk där :) Blev iofs bråk där en sväng men det fixa Kenny med en klackaspark ;) 2 bilder kan jag bjuda på nu sen ska jag slå på en film :) hehe


Sonny & Kenny!


Jag!


4 förlåt-sms!

Imorse när jag vaknade hade jag fått 4 förlåtsms av Rikard. Han bad om ursäkt för hur han betett sig när han lämande Jessica. Hoppas bara att han menar allt han skrev i smsen. För jag orkar verkligen inte med mera bråk.

Fick min vattenkokare från Oriflame idag också :) haha den är testad & den fungerar suuuuuveränt. Funderar bara på vad jag ska ha den till ;) Får börja dricka te som en tok. Men nu har den iaf kommit!
Lite tråkigt väder annars hade man kanske tagit en promenad med hunden & Jessica :) Men blir nog ganska blött skulle jag tro. Får hitta på nånting annat :) Ska iaf gå igenom alla mina kläder som Rikard tog med igår & se vad man ska ha kvar & inte. Finns mkt skit som inte behöver vara kvar ;)

Undrar lite över hur bortskämd hon blivit när hon varit hos Rikard, hon har ett humör som inte fanns innan hon åkte ;) Eller så har hon bara blivit väldigt kaxig :P haha Hoppas det växer bort för hon får nog inga vänner på det där sättet HAHA
Men men, nu hoppas jag iaf att all bråk & krångel kan sluta så man kan leva ett lugnt liv & ändå vara sams allihopa. Nu blir det klädrensning, bye!

Du måste känna dig stolt?

Förstår inte att du kan vara så iskall! Om du bara visste hur mkt jag gråtit för all skit du sa idag. Känn dig stolt nu, för du har äntligen hittat rätt sätt att komma åt mig. Hon är mitt allt & skulle aldrig göra nånting som skadar henne! Sluta blanda in henne. Hon har ingenting med det här att göra. Har absolut ingenting att leva för om hon försvinner. Är så grymt besviken på att någon man en gång varit älskad av vill nu förstöra & såra en på det vidrigaste sättet som finns! "Hon ska inte vara hos en nolla som dig!" Hur fan kan man säga så till sin dotters mamma? Jag har gjort allt för henne. Om du älskar henne så lämnar du henne utanför det här.


Saknaden är väldigt stor!

Kollade på bilder igår & jag saknar min Jessica så grymt mkt. Längtar tills hon kan vara här och man kan pussa på henne igen :) <3 Hon är verkligen mitt allt & den enda som gör mig hel, min dotter!
_______________________________________________________________________

Skjuts & öl är klart tills imorgon. Så klockan 10-11 imorgon så åker vi mot Askersund hela gänget :P Kommer ha så jävla roligt & massa nytt folk kommer man träffa. Bara man han fått i sig lite öl så kan man snacka med allt & alla :P Hoppas bara det blir en kanonhelg & inge bråk för det är det värsta som finns. Kattskit på det! Och Emmelie ska med nu så det kommer bli kul. Henne har jag inte festat med på väldigt väldigt länge känns det som. Har hon barn så har inte jag & när jag har barn så har hon :P Men nu jävlar! haha Kommer läggas upp bilden från cruisingen, men vet inte riktigt när :) Men det kommer iaf ngn gång. Dagen efter kanske!

Helt enkelt!

Vet inte riktigt vad man ska skriva, så jag vet inte heller varför jag skriver ;) Men har varit ut på allt möjligt nu & i hlgen blir det Askersund med några kompisar :) Kommer bli väldigt roligt tror jag, hoppas jag iaf. Och idag var jag till skatteverket & hämta papper & gulliga Angelica gjorde mig sällskap :) Cyklade dit & det var grymt jobbigt, Angelica skjutsade ;P Snäll! Nu börjar det bli lite ordning på saker & ting iaf. Allt kommer bli bra snart, när man kommit på fötter :) Nu blir det snart en dusch & sen ska jag kolla på "Prinsessan & Grodan" ;) haha älskar Walt Disney! Men nu räcker det, bye!


Ingenting har hänt!

Idag har jag inte gjort ett skit. Sov en stund förut, skönt! Imorgon kanske jag ska in till stan, får se hur det blir. Ska fixa körtillstånd & på torsdag ska jag iväg med mamma på den där kursen som man måste gå på :) Det kommer bli skoj som fan när man väl får köra & det är lagligt för en gångs skull. haha Har ju kört med Rikard innan lite på småvägar ute i skogen & det skulle absolut inte åka mkt bilar där enligt Rikard. Vad kom!? Jo, stora husbilar & Jeepar :O hahaha Man fick ju inte panik, nejnej! Dog nästan. :P Men han sa att jag skulle lägga foten på bromsen & så tog han ratten, så vi överlevde ;) haha

Blir skönt som fan när man har körkortet & kan åka var man vill när man vill :) Bye!

Fortfarande trött & hungrig!

Somna igår tillsammans med Casper(katten) i Fridas säng, men vakande runt 22 & ville äta sen sov igen, men gick inte så bra. Förstår inte varför jag inte kunde sova, var väl för att magen lät som ett jävla åskväder. haha Fick sova en stund med Casper iaf, det är alltid mysigt ;) Men som skulle Frida lägga sig där & då flytta hon på honom. Han tog hennes plats haha ;) Jag & Frida skratta som bara den hahaha Har inte ätit sen i förrgår känns det som, så jag måste äta nånting nu. Orkar inte göra nånting. Men men, idag ska jag iaf läsa lite i körkortsboken & se om jag lär mig nånting :) .. hoppas iaf!



Helgen har varit superkul, förutom vissa detaljer. Men men, det är såna smällar man får ta ibland!
Annars har det varit trevligt folk & öl ;) aldrig fel! hehe I helgen kanske det blir Askersund. Inget bestämt men får se hur det blir :) Skulle ju vara roligt iaf. Måste ju snappa upp alla kompisar som man inte träffat på hur länge som helst. Pratade med Jenny nyss & hon undra om jag ville komma hem till henne ngn dag & ha en liten "tjejkväll" med henne & Jennike :) Får se när det blir av, men det skulle vara roligt iaf :) Nu ska jag iaf äta, bye!


Utekväll med syster!

Första gången som man var ut med systeryster & drack :) Igår var man iväg på streetmeet med min syster & massa annat folk. I början var det väl ganska tråkigt för jag är absolut inte intresserad av bilar på någe vis, men efter ett par öl så var det skitroligt :) Gick runt & prata med folk. Blev en riktigt lyckad kväll helt enkelt :) Nu blir det duschen nästa sen ska jag börja läsa i körkortsboken så jag lär mig nånting snart haha

Pratade med min ängel i telefon för också. Saknar henne så extremt mkt <3 Hon ville prata med mig hela tiden & det kändes toppen att hon kände igen min röst. Hon berättade massa saker som jag inte riktigt kunde förstå men det var underbart iaf :) Saknar & längtar tills hon kommer till mig igen!


Jag & syster (Nyktra, eller?) haha flumbild!


Barnledig igen.

Då har Rikard varit och hämtat Jessica & ska ha henne ett tag nu när han har semester. Tomt utan min älskling :/ Men jag får se till att läsa i körböckerna nu när man har gott om tid :) Ska ju som sagt börja köra snart med mamsen. Adressändringpapprena är påskrivna så dom blir iväg skickade idag så allting börjar gå framåt. Han sa att han hade tänkt och att det blir lättast som vi sagt från början men vi ska ändå ha gemensam vårdnad :) Vi ska kanske åka till Sunne vattenland ngn gång tillsammans hela familjen + mina föräldrar, brorsor & systrar :) Det blir säkert jätteroligt. Bye!


Ånnaboda med vänner.

Åkte upp till Ånnaboda & grilla & bada. Jag badade iofs inte & grillade inte heller men jag var iaf med. Jag hade precis ätit chili con carne hemma :) Det ligger etta på mat-topplistan just nu, älskar´t. Det var riktigt gott. Måste ta mitt första dopp snart, men jag vill inte bli ikastad! Visserligen går det kanske snabbare men går hellre i min takt. haha Kommer i så småning om ;) Men det var iaf roligt. Satt inne i värmestugan som dom byggt upp precis vid vattnet & prata :) Nästa gång jag åker dit blir det bad!
Nu har jag precis kollat klart på en film med mamsen, en thriller. Riktigt bra var den :) Nu blir det sömn, bye!

Sluta & börja bete dig som folk!

Tänk lite innan du gör saker bara för att jävlas! Vi bestämde att vi inte skulle krångla med Jessica & det lät helt suveränt. Men du trodde kanske inte att jag verkligen skulle flytta den här gången! Men fatta, jag orkar inte ta din skit mer. Du kan inte dumpa & kasta ut mig hur många gånger som helst och tro sen att allt ska vara lugnt efter 1 vecka eller 2. Börja bete dig som en pappa till din dotter & sluta krångla. Förstår inte varför du vill vara osams när vi kan vara vänner. Men om du fortsätter som du gör nu så kommer vi aldrig kunna vara sams & det måste vi vara för vi har faktist en dotter tillsammans!
Och du kan inte säga saker sen låtsas som ingenting. Förstår inte att jag ens kunde gå på ditt snack om att du inte skulle "sätta käppar i hjulet". Du gör jämt såhär så jag borde ju ha lärt mig. Men nej, kärleken är blind som sagt men nu rä det ju förståligt från ditt håll. Du har ju inga känslor kvar, men du älskar din dotter hoppas jag, så gör allting på det lätta sättet. Jag vill & kan inte ta henne ifrån dig, hon ska ha sin pappa. Men du verkar tro att jag är värsta freaket som ska ta henne ifrån dig! Men sluta snacka skit om mig & berätta vad du själv har gjort & till och med vad du inte gjort under dom här 2 åren. Du kanske har betalat det mesta men det var inte så viktigt att ha henne när vi var tillsammans men nu är det jätteviktigt helt plötsligt. Man kan ju börja undra varför. Är det bara för att "sätta käppar i hjulet" som du så snällt inte skulle göra. Börja bete dig som en 25 åring & inte en som är 5!

Jessica är bara 2 år men hon kan känna vad som händer iaf & jag vill inte att hon ska göra det! Tänk lite på din dotters bästa istället för ditt eget hela tiden!

Dagen med Jenny :)

Idag kom Jenny hem till mig & var social :) Vi pratade om allt mellan himmel & jord. Massor som händer nu så det finns mkt att prata om. Jessica hon bara sprang omkring & prata och skratta med Wendela. Så skönt att hon inte förstår vad som händer. Skulle ha åkt till mormor samtidigt som Jenny åkte hemåt men mormor skulle sova, så vi fick komma efter 6. Nu har vi iaf varit där & jag fick mitt adressändringsbrev som jag inte vet alls vad jag ska göra med eftersom en viss person vägrar skriva på. Men men, det ordnar sig väl i slutändan. Inge krångel bestämde vi & jag trodde på dig men fattar egentligen inte varför eftersom jag innerst inne visste att det skulle bli såhär. Nog pratat om det!

Jessica ligger i sin säng & jag vet inte om hon somnat än, men hoppas det blir snart. Bye!

Blir aldrig som man tänkt sig!

Vet inte ens vad jag ska skriva så irriterad är jag! Väx upp, trodde du var mer mogen än såhär. Men jag har väl inte riktigt fått ngn uppfattning om hur du är. Konstigt efter 4 år borde man ju det! Men det är suuperduuperbra att du fixar problem när en annan försöker få det att fungera, strålande! Krångla lite mer så får du säkert lite diplom! Har absolut inget mer att säga till dig, önskar bara att jag kom på det lite tidigare. Men som sagt kärleken är förjävla blind!


Sovmorgon!

Idag fick man sova ända fram till 9, men det var inge positivt eftersom jag skulle ringa massa haha Det är så typist att man får sova länge då :P men men, jag hann iaf ringa så allt är klart. Nu är det jag som väntar på samtal istället :) vet inte när och vem som ringer men ngn gång idag ska han/hon ringa ;)

Mamma skrek, sen skrek jag!

Hahaha jag hade pratat i telefon & såg att mamma satt ute & skulle precis tända en cigg, så jag satte mig där på en stol & tänkte att jag kunde ta det sista. När jag suttit där i typ 30 sekunder så skriker hon till & jag fort som fan, upp ur stolen & ställer mig bredvid henne. Jag tänkte va fan är hon dum eller, hon kollade på mina ben & när jag väl kopplar att jag ska kolla också så ser jag världens största (nu överdriver jag, men stor var den) skalbagge sitta där, då skrek jag!!! Fan, hade hon sagt helt lugnt att "Lisa, du har en skalbagge på benet" då hade jag bara kasta bort den men nej, hon ska skrika som om jag hade ett monster på mig. Kände hur hjärtat nästan flög ur kroppen på mig hahaha men eftert var det lite roligt för jag tror faktist han ville ha lite snålskjuts eller att han var med rädd för mig än jag för honom.

Säger som Inger sa (morfars tjej) "Man kan inte tro att det är dina barnbarn" haha morfar är utemänniska och tror inte han tycker nå insekt är äckligt. Men vi är så äcklade av allt sånt där att vi nästan dör när vi ser nånting. haha Kanske inte myror och sånt, men spindlar, skalbaggar & sånt snusk!

Ikväll somnade Jessica snabbt & enkelt. Inge krångel alls, väldigt skönt! Jag ska lägga mig i soffan & kolla på tv med min mamma som är så himla snäll & ger inte alls sina barn skräckupplevelser som vara resten av livet. haha Fick ju det sista på ciggen iaf, det var ju snällt :) Bye!

Nästan alla bada.

Åkte upp till Ånnaboda med mamma, pappa, Frida, Stefan, Oskar, Emmelie, William, Jonas, Sonny & Madde. Madde, Jonas, Sonny, William & Jessica var dom enda som badade :) Vi andra stog typ bara i vattnet. Men skönt det också! Jessica & William jagade ankor också haha Det var lite kul men var tvungna att ta bort dom för man vet inte om dom kanske attackerar :O haha Men iaf, måste ta mitt första dopp snart annars hinner jag inte. Får åka en annan dag och öva ;P

Jaja, orkar faktist inte skriva är trött! Bye!

adressändringen klar!

Nu har man gjort adressändringen så den är klar. Ska ringa fler samtal 13.15 & se hur det går. Snart är man skriven & bor nere i Örebro igen. känns skumt men det är precis så det kommer bli den här gången.

Men men, var tvungen att hämta ner fläkten från mammas & pappas rum för att jessica skulle kunna somna. Det är så grymt varmt. Ska inte klaga men hon behöver faktist sova :) Men nu sover hon iaf. Får lite fläkt på mig också, inte alls fel.
Emmelie & William var förbi här & hälsa på förut också. Men dom åkte för William behövde sova & det gick inte här för jessica sprang in till honom hela tiden ;) hehe men men, nu ska jag äta sen får vi se om det dyker upp ngt mer här. Bye!


Kärlek = kattskit!

Förstår inte egentligen varför man ska hitta ngn, bli kär & sen ... ingenting. Det blir ju alltid kattskit i slutändan så varför är man så dum som gör om samma sak om & om igen?

nu blir det en cigg & sen tror jag att jag slänger mig framför tv ett tag & antagligen somnar jag där :) Natti!


Morgondagen!

Imorgon ska jag ringa adressändring & få allt gjort. Kan inte bo hemma hos mamma & pappa som jag gör nu. Vill ha ngt eget så man kan slappna av & vara lite ifred också. Går inte så bra här eftersom vi är 7 stycken ;) haha Men iaf, så fort jag ringt och fixat det så kan jag börja leta lägenhet. Funderar på Västhaga :) Då är det nära till allt. Men men, allt kommer bli bättre. Det blir det alltid! Är bara lite tungt i början.

Imorgon blir det bada i poolen med Jessica, om det är fint väder :) Det är skööööönt! Bye!


Det slutgiltiga!

Nu har vi pratat & vi kom fram till att det ska vara slut & att vi ska vara vänner. Känns väldigt konstigt men det går inte ha det som vi hade det. Hoppas du hittar ngn som kan göra dig lycklig igen! :') Min jessica är iaf här & är på topphumör. Kanske åker till karlskoga senare idag, får se om jag följer med. Måste duscha! haha

Men nu ska man bara hitta ett jobb och försöka hitta en lägenhet så man kan ta ner alla sina saker som står 10 mil härifrån. Kommer kännas väldigt konstigt nu ett tag & kommer nog inte vara på bra humör från och till heller. Men det är det bästa för jessica också. Nu ska jag vara lycklig med min dotter <3 hon betyder allt! Bye!

Hjälpt min mamma för hon är så snäll :)

Idag har jag hjälpt min mamma med att flytta ner en släde som hon så snällt råka köra på min fot. Inte okej! haha men nu känns det ingenting. Men iaf, när vi fick ner den där den skulle stå så blev det väldigt fint med blommor och allt :)

     

Får se vad man hittar på nu. kanske äta :) Bye!


Fest / Powermeet!

Blev som sagt barnledig igår & kommer vara det fram till Söndag. Tomt kommer det vara men skönt på samma sätt. Ville hitta på nånting igår så jag åkte in till Kenny & följde med dom till powermeet :) Först skulle dom till ett garage för att hämta ett slutsteg, men sen åkte vi iaf vidare mot Västerås :) Hade riktigt roligt. Va länge sen jag festa på det där sättet. Brukar ju oftast gå ut på krogen, men det är nog inte min grej. Sitter hellre på en hemma-fest & pratar med folk ;) Men iaf, vet inte riktigt när vi kom dit eller när vi åkte, men somnade gjorde jag iaf på vägen hem. hehe Skulle egentligen ha träffat min syster där borta men vi var på olika ställen så det sket vi i & ringde Emmelie men dom var redan på väg hem då vi kom.

Iaf, skriver mer sen. Nu är jag hungrig & vill ha maaaaaaaaaaaaaaat! :) Bye!

Barnledig hela helgen!

Då blir man barnledig idag då. Kommer bli väldigt tomt, men samtidigt skönt att vara lite för sig själv & göra lite som man vill :) Undra vad man ska hitta på då?


Sömn!

Nu ska jag sova :) Zzz Zzz! Godnatt!

Jessica & Wilma :)




Jessica i sin nya baddräkt som hon fick från sin mormor :)


Och lilla Wilma, äldigt glad :)


8/7-10

Först vaknade jag av att mamma kom med en flaska välling till Jessica :) Sen drack vi kaffe & strax därefter kom min syster med Wilma. Mamma åkte till jobbet halv 1 & jag in till marieberg med min syster, wilma, jessica & stefan för att köpa en laddare till hans ipod. Efter det åkte vi till garphyttan & hanna skjussade mig till Rebecca som jag inte träffat på hur länge som helst. Det var kul :) Satt där och pratade om allt knas vi gjorde när vi var små haha Hanna kom efter kanske 1 timma och då åkte vi till emmelie för att hämta körtkortsböckerna som jag skulle låna & nu SKA jag läsa i dom också ;) haha Låna dom är väldigt lätt men man ska ju öppna dom också. Nu måste jag ta det där jävla kortet så jag får köra bil ngn gång. haha Men nu sitter jag bara här. Höll på att somna i soffan tillsammans med Jessica. Hon somna men sen skulle jag röka & när jag kom tillbaka så fick inte jag plats längre, så jag satte mig här ;P imorgon kommer rikard och hämtar Jessica så då blir det tomt här. Han ska ha henne hela helgen. Nu blir det en cigg sen lägger jag mig nog på soffan igen :) bye

Jasså..

.. så sitter man här igen som den knöl man är. Varför inte göra nånting vettigt. Typ plocka ur & i diskmaskin som står alldeles klar. Är nog för lat för det ;) Ska fixa det snart, först ska jag sitta och knöla mig här ett tag till tror jag :) Ska iaf göra en ny header til bloggen. Blir nog en enkel bild bara :)

Man har ju iaf kvällen för sig själv. Jessica sover & nyss var jag & min syster ut med hunden :) Randi & Per-arne (katterna) .. vet att att det är skumma namn :P men dom 2 var iaf med på våran lilla promenad & sprang som tokar, iaf per-arne. Randi var nog mest rädd för svansen var stor som ett hus ;) hahaha 

Solat idag!

Först åkte vi med Hanna till bvc & sen när vi kom hem la jag & min brorsa oss för att sola men han gav upp så fort solen gick bakom ett moln. haha Då kom min syster ner & hon låg där med mig & solade ett bra tag :) Jag har fått massa färg, äntligeeeeeeen! Imorgon ska jag nog också ligga och glassa lite i solen om jag orkar :) Mkt mkt skönare nu när man har mp3 och bra musik ;9 Då orkar man ju faktist ligga där ett tag. Emmelie, Marcus & William kom förbi på en kaffe/saft och satt här & prata skit ett tag :) En liten stund efter att dom kommit så kom mamma hem från jobbet, så då satt vi därute hela bunten och snacka skit haha Nu är jag riktigt trött och ska bara få Jessica att sova sen blir det nog sova för mig med. Ska väl bara borsta Jessica tänder och sen se om hon vill sova nu. Har ju redan lagt henne en gång ikväll men det var någon som tog upp henne.. för ovanlighetens skull! Nu ska jag ut & ta en ryk, sen blir det tandborstning i högsta högg :D Bye!












Klaaaaart äntligen!

Nu har jag bytt till svart text istället för den förra ljusgråa :) mkt bättre blev det. Snart kommer hanna och hämtar upp mig & Jessica, vi ska med till bvc & se om Wilma växt nånting :)

Nu blir det en cigg i solen & hoppas på lite mer färg. Lite har jag nog fått. Skitsvårt på benen ju :O hahaha tycker det är väldigt tråkigt att ligga ute i solen men men, vill man vara lite brun så måste man ju hahaha :D bye!

Fått nog!

Jag har tänkt många gånger & stört mig varje gång på att min text i bloggen är fööööör ljus! Det är ju skitjobbigt att läsa! haha Drygt! Ska göra om lite senare när jag har lust. Tills det så läser jag inte min egen ;) haha

Nu ska jag ut & gå med min syster & hunden om hon nu kan slita sig på tvspelet haha Bye!


moorfaar | haannaa | moormoor idag!

idag har vi varit lite överallt känns det som :) Först åkte vi hem till morfar med oskar som skulle följa med honom & fiska i några dagar/en vecka eller ngt sånt ;) Blir lugnt & skönt här då. hehe Efter det åkte vi förbi emmelie en snabbis och hämtade pumpen så vi kunde pumpa upp resten av poolen. Efter det åkte vi hem till hanna & tog en kaffe där och prata lite. Sen blev det att åka hemåt :) jessica & frida badade i poolen efter att vi bytt vatten & blåst upp den helt :) Det gillade båda 2 tror jag, såg så ut iaf! frida & mamma skulle upp & rida & då hoppade jag & stefan av hemma hos mormor för ingen av oss är speciellt intresserade av hästar ;) Gick & träffade angelica & emmelie en snabbis innan vi åkte hemåt också, trevligttrevligt :) Och just nu sitter jag här & pratar med rikard i telefon, har precis varit ut och tagit en cigg & nu ska jag snart ner & äta snart.


Positivt & braaaaaa!

Idag har vi pratat & det känns bättre. Säger varken ut eller in! Men bättre känns det.

Jessica somnade ovanligt bra idag. Lååång dag för henne kanske! Först fick hon bada av sig sen behövde bara ge henne flaskan, borsta tänderna på henne & sen frågade jag om jag skulle bädda i ordning hennes säng & hon svarade ja & sen la jag ner henne där & hon somnade utan problem :) Så himla skönt.

Imorgon om det blir sol så ska jag slappa lite under den ;) Försöka få lite fin färg nån gång. Har ju trots allt tagit med mig bikinin av en anledning & inte är det för att bada haha badkrukan själv sitter här x) Får ta & göra det när Jessica sover lite, annars blir det massa spring ;) Kanske doppar mig i deras lilla pool med typ 30 cm djupt vatten haha kan vara skönt att svalka sig lite. Kan ju alltid flyta omkring där i på en madrass mohaha hoppas jag inte drunknar bara.. om jag trillar i :P Jessica har iaf lärt sig en läxa efter morgonens lilla händelse i poolen ;) Hon klättrar varken ur eller i själv längre. Nu måste man hjälpa henne :)

Nu ska jag nog lägga mig & sova. Är sjukt trött! Försökte sova mitt på dagen men det är inte lätt när man har en liten tös på snart 2 år som styr ens liv ;) hehe Blev ingen sömn med andra ord. Bye!


Volbeat - I only want to be with you

Bra låt som betyder mkt för mig när saker och ting händer!

I don't know what it is that makes me love you so
I only know I never want to let you go
Cause you started something
Oh can't you see
Ever since we met you've had a hold on me
It happens to be true
I only want to be with you

It doesn't matter where you go or what you do
I want to spend each moment of the day with you
Look what has happened with just one kiss
I never knew that I could be in love like this
It's crazy but it's true
I only want to be with you

I don't know what it is that makes me love you so
I only know I never want to let you go
Cause you started something
Oh can't you see
Ever since we met you've had a hold on me
It happens to be true
I only want to be with you

You stopped and smiled at me
And asked me if I cared to dance
I fell into open arms
And I didn't stand a chance

Now listen honey
I just want to be beside you everywhere
As long as we're together honey I don't care
Cause you started something
Oh can't you see
Ever since we met you've had a hold on me
It happens to be true
I only want to be with you
No matter what you do
I only want to be with you

Nu känns det!

Igår när jag kollade på film så kom allting. Inga tårar men dom konstiga känslorna som man absolut inte vill känna av! Usch, inga härliga känslor. Blr väl bättre med tiden hoppas jag. Får se till att ha fullt upp så man inte hinner känna av dom :') Inge roligt att det skulle behöva bli såhär.

Min underbara dotter sover just nu. Hon blev slut av att gå runt på netonnet :) Köpte en ny mp3, en handfläkt till mig & min syster fick en i present :) Så nu ska jag ut & gå med hunden snart & lyssna på musik under tiden då Jessica sover. Skönt att få lite frisk luft.. mellan ciggaretterna alltså ;) haha Bye!

Ingen bra baddag!

Jessica följde med Oskar ut & skulle ta ett morgondopp i poolen & det börjar väl helt okej tills hon skulle sätta sig på kanten :/ & där står man & säger hela tiden att hon inte får för hon kommer ramla i, men hon ska sitta där iaf. Men men, hon trillade självklart i & hamnar på rygg & en annan springer dit för att ta upp henne & hon kommer inte upp förens man tar tag i henne liksom. Hon bara sprattla. Men allting gick bra iaf & hon ville inte bada med när man frågade henne :) Nu kanske hon har lärt sig att inte sitta på kanten ;) Men man skulle vilja att hon lyssnade på en gång istället för att det ska gå så fel.

Snart åker vi in till stan iaf :) Bye!




























Sorligt, men väldigt sant!

Det blev som det blev & det var som det var. Man vill gärna ändra lite saker nu i efterhand men man är ju som sagt ganska efterklok. I ett förhållande ska man faktist båda 2 offra saker om man vill att det ska fungera bra. Jag offrade en hel stad för dig men inte duger man för det. Men men, som jag sa nu är det som det är! Nu har du gjort ditt val. Kanske inte känns som det bästa men men. Idag har jag inte känt nånting annorlunda alls men det kommer väl då jag verkligen förstår att det hänt. Förstår bara inte hur man kan vara så iskall & känslolös mot en person som man senast igår älskade mest i hela världen. Det kan snabbt vända, eller var det bara nånting du sa och kanske kände för stunden!? Nu ska jag upp och ta en dusch & inte tänka mer alls.

Jessica ligger & sover nu & somnde lätt ikväll. Igår var hon vaken läääänge. Tror det berodde mest på värmen. Men efter ett litet bad så somna hon :) Imorgon ska jag & Jessica med pappa in till stan för jag ska köpa mig en mp3 & en handfläkt. Känner att det skulle sitta fint & hoppas solen fortfarande är framme då blir det sola när man kommer hem. :) Bye!

Då var man singel!

Nu har det verkligen gått utför. Idag tog det slut & som det verkar så kommer det inte bli nånting mer igen. Han tror saker som man inte ska tro om sin flickväv #¤%& Kommer väl kännas bättre om ett tag. Jessica gör så att vi måste ses ändå. Men hon är iaf det finaste på denna jord. Älskar henne över allt annat! Det är för henne jag lever!

Sjukt varm dag!

Tror jag sflyter iväg snart :/ Trodde det skulle bli bättre när solen gick ner men då ska luften vara extremt varm istället.

Ålandskryssning!

Här kommer det lite bilder :)


































Lillasysters 18 årsdag!

GRATTIS KÄRA SYSTER PÅ 18 ÅRSDAGEN! Hoppas du får en toppenkväll ute :)

Det bara rinner i min näsa! Jag har aldrig känt av pollen förut men i år är det mkt. Jobbigt!

Halv 12 kom Bävern, Anki, Emmelie & William & fira Frida på 18 årsdagen :) Efter det kom mormor, Anki, Jon, våra 3 kusiner, Lenah, Krille & lilla Axel, morfar & Inger för att fira henne. Har varit fullt upp idag. Jobbigt bara att man snörvlar som en besatt bara.

Ikväll blir det filmtajm med brorsan. Vi ska se Paranormal Activity 2 & se om den är ngt att se :) Den första var ju asläskig. Höll på att skita ner mig i slutet x) hahaha Men jag klara mig som tur var ;) Nu ska jag iaf gå & snyta mig sen vara lite social med mamma & min syster som sitter i köket :) Bye!

inväntar folket ;)

Sitter & väntar på att alla ska komma :) det är iofs halv 12 mn ändå. Jag är iaf klar med allt. Ska väl hjälpa till med städningen då. Bye


hemma igen :)

Då var man hemma igen efter en underbar kryssning med Angelica, Alexandra & Eva-Lena :) Bussen kom fram till sthlm klockan 15 ca & då gick vi till "Flaggan" & åt nånting sen vidare ner & in på båten ;) Gick självklart ner till hytten först & fick en bra hytt, nära att hitta & nära rökrummet ;D Halv 7 gick vi upp till buffén & åt tills vi höll på att spricka, fanns allt man kunde tänka sig & mkt mer. Fanns mkt gott som man aldrig hade smakat & ens visste att det fanns :9 mums! Efter det gick till Taxfree'n & köpte på oss öl och sen ner till hytten för att göra oss till snyggisar x) Sen ut & partajade som galningar till klockan 6 på morgonen :D Tror ni vi kom upp till frukostbuffén som öppna 8 hahahaha vi sov fram till 1 & då åt vi frukost ;D Hade extremt roligt men det visste jag redan innan att jag skulle ha men man tror aldrig att det ska bli så kul ;) Man prata med allt och alla ;) Det är nånting som ska göras om. Riktigt roligt! Saknade min lilla älskling väldigt mkt bara. Fanns massa som hade med sina barn & det gjorde inte saken bättre :/ Men nu har jag träffat henne & pussat på henne & hon blev jätteglad när hon såg mig & det var toppen :)<3 Nu är man iaf helt slut & ska snart sova. Imorgon ska min syster firas som fyller 18 år :) Då blir det tårta & släktingar, så det kommer bli kul :) Ingen lugn vecka det här. Kommer massa bilder sen från kryssningen! Nu får det räcka ;) Bye!

RSS 2.0