Jupp

Kommer inte blogga här så mkt, kanske dyker upp ett inlägg lite då & då.. men jag bloggar på http://nattstad.se/Lisa.Karlsson in & kika :)

Sista tabben, nu är du borta!

Jag & min syster hamnade i bråk på Örebromässan. Bara för att jag & en kompis fick skjuts av hennes ex in till stan så fick hon damp.. eller ja, värre än damp. Hon tror att jag gjort nånting med honom. Men hur lågt tror hon att jag sjönker egentligen. Hennes förlust säger jag bara. Nu är hon borta ur mitt liv.. föralltid!

Men iaf, igår var vi på 50 årsfest och det var extremt kul ;) Full som ett as blev jag, men jag var inte den enda som var det heller. Kom hem runt halv 1 och vad gör jag då.. jo, jag halkar och druttar i backen precis utanför dörren. HAHAHA det var världens isfläck där. Det är nånting man vill göra om, festen alltså :)



Kiss & bajs-åldern?

Jag & min syster har nyss gjort tester på facebook & vi har garvat så det sprutat tårar åt alla håll. Snacka om att vi ABSOLUT inte har kommit ur kiss & bajs-åldern :| HAHA bra eller dåligt? :P


Men kul som fan har vi iaf haft, så nu kommer vi leva minst 5 år till :)

 


 


Finkläder klar till Jessica :)

Mådde sjukt illa igår så jag skrev ingenting, men nu kommer allting i en enda klump :) Gårdagen var jag på stan & letade kläder till Jessica som hon ska ha på 50 årsfesten, julafton & nyår :) Hade iofs redan kollat på dom, men köpte dom igår iaf ;) Grymt snygg blev hon i det. Finns bild! Sjal, glittriga legginsbolerotunika & skor. Köpte även en tröja & 2 linnen till mig :) Idag köpte jag en parfym, en sån som Frida har, men jag vill ju ha en egen :)Åkte hem till mormor båda dagarna, fast idag blev det pannkaka & massa gott :) Nu ska jag ner & ta hand omJessica som antagligen är ganska kladdig för hon fick pannkaka nu på kvällen också ;) byebye!

 



 


förlåta, men ändå inte.

"Att förlåta betyder inte att du accepterar det någon gjort mot dig.
Att förlåta är att frigöra dig själv från negativ anknytning.
Släpp taget om det som varit."

Tog den från en tjej på fb!

Sluta nu... på en gång!

Det kommer snöa hela natten, usch! Börjar redan imorse & har hållt på sähär hela dagen :/ Det här räcker tycker jag, annars kommer inte jag få köra nånting ;O Vill ju köra mer! Dumma väder.

 

Väldigt roligt sak hände för ett par dagar sen & det var att jag fick en vänförförf. på fb från en person jag har letat efter väldigt länge. En gammal barndomskompis :) Hon hade bytt efternamn så det var därför hon inte fanns :) Men det var iaf väldigt roligt att hon hitta mig. Jag kommer inte ens ihåg sist jag träffade henne så hon har missat helt att jag fått barn & hon själv bor inte ens kvar i Sverige :) Får hoppas att hon kommer och hälsar på här i landet så man får träffa henne ngn gång :)

 

Jessica somnade hur bra som helst ikväll. Brukar stoa omkring en stund, men efter flaskan så somna hon :) Skönt det. Då kanske man slipper väcka henne imorgon bitti, känns lite elakt faktist. En annan ska bara härda ut tills Desperate Housewives har varit sen blir det sömn. Jag har varit ganska duktig på att trycka på snooze-knappen dom senaste dagarna ;) .. inge bra! Imorgon ska jag upp direkt när klockan ringer! Och btw, blev inget med sluta-röka idag. Kan skylla lite på Frida för jag klarar morgonen, men sen frågar hon om jag ska med ut så då var det kört. Gäller att inte trycka på fel knappar, Frida! Men det kommer en dag då jag slutar :) Fast den här gången ska jag inte bli med barn för att kunna lägga av. hehe Låter nästan som att det var därför jag skaffa barn, men så är det inte. Som ni märker så har jag inget vettigt att skriva mer så jag ska sluta nu, skriver imorgon igen. Byebye!


Dagis imorgon.

Kom nyss hem från Hanna :) Innan det var vi till mormor & hälsa på lite. Jag körde dit & mamma var lite småspänd när det snöa som det gjorde hehe :) Men det är skoj att få testa köra lite i sånt här väder också.

 

IafJessica hade nyss ner ett glas i golvet som klirra till utav bara fan i tv-rummet ;| så typiskt henne om jag ska vara ärlig. Men men, det är så det kan gå.

 

Imorgon blir det dagis och mamma har sagt att om det är lagom mkt snö så får jag köra men inte om det snöar hela natten. Men om man kör lugnt så klarar man det ju, men förstår henne lite grann iaf som inte vågar låta mig köra när det är som det är ute. Men skoj är det :)

 

Medans Jessica är på dagis ska jag åka till jobbcentrum & läsa lite om teorin, är ju ett måste.. men väldigt tråkigt. Roligare att köra faktist :) hehe


Försvinn!

Vilket äckligt väder det blev helt plötsligt. Gillar det verkligen inte... vill ha sommar & sol året om & kanske någon regndag i mellan, men ingen snö, tack! För det första är det kallt & blåsigt och för det andra så "kanske" inte jag vågar köra när det är såhär :| och jag vill ju det. Men det kanske är bra att köra i det här så man lär sig "den farliga vägen" direkt xP men men, det är ju bara att härda ut tills våren kommer.

Speciell dag som inte gäller längre.

Idag är det den 8 november och om det inte hade varit riktigt som det är idag så hade det varit 3 år & 11 månader för mig & Rikard idag. Bara 1 månad kvar till 4 år hade det varit, men men... tråkigt att det blev som det blev tycker jag. Men nu ska man bara kolla framåt :)


Jessica somnade i Oskar säng nu & kommer förmodligen sova i ngn timma :) Då är hon pigg och glad sen.. det var hon innan hon somnade också iofs men ändå :) .. hon kanske är ännu gladare :)


Emmelie har varit här idag också och tjola lite skit & lekt med Jessica :) Trevligt med besök. hehe



Fick ett mail från en jobbansökan jag skickat också & jag kanske får hoppa i Lördagar, några timmar :) Känns lite kul faktist. + att körkortet är det full fart med, det där kommer gå galant när Lisa ska köra upp :D Nej, men seriöst. Det går faktist mycket bättre med växlar och allting än vad jag trodde att det skulle göra, så det är kul :)


Nu måste jag ta ngt att äta känner jag i maaaagen ;P hehe byebye!


Speciell dag som inte gäller längre.. lite kanske.

Idag är det den 8 november och om det inte hade varit riktigt som det är idag så hade det varit 3 år & 11 månader för mig & Rikard idag. Bara 1 månad kvar till 4 år hade det varit, men men... tråkigt att det blev som det blev tycker jag. Men nu ska man bara kolla framåt :)

Jessica somnade i Oskar säng nu & kommer förmodligen sova i ngn timma :) Då är hon pigg och glad sen.. det var hon innan hon somnade också iofs men ändå :) .. hon kanske är ännu gladare :)

Emmelie har varit här idag också och tjola lite skit & lekt med Jessica :) Trevligt med besök. hehe

Fick ett mail från en jobbansökan jag skickat också & jag kanske får hoppa i Lördagar, några timmar :) Känns lite kul faktist. + att körkortet är det full fart med, det där kommer gå galant när Lisa ska köra upp :D Nej, men seriöst. Det går faktist mycket bättre med växlar och allting än vad jag trodde att det skulle göra, så det är kul :)

Nu måste jag ta ngt att äta känner jag i maaaagen ;P hehe byebye!


Aj!

För typ 3 dagar sen så råka jag riva mig i munnen :O Jag har ont som fan nu. Känns som det är litesvullet till och med ;| Inge skönt alls. Ointressant vetande egentligen ;)

Men iaf, idag är vi hemma och kommer vara hemma imorgon också :) Dumt att ha henne på dagis om jag ändå inte har ngt "möte" eller vad man ska kalla det. Men idag ska 3 jobb sökas iaf :)
Ska lägga ut lite saker på tradera också ;)

Orkar inte skriva, hahaha kanske skriver senare när det har gått lite på dagen. byebye!


Lustjakt!

Lustjakt!

 

För att handla :)
http://www.lustjakt.se?referrerid=114604

 


För att själv börja sälja på ditt sätt!
http://www.homeparty.org/Data/UserContent/Pages/RegisterReseller.aspx?referrerid=114604

 

Hittade en sida som man kunde börja sälja för (typ som Oriflame) och varför inte testa :)
Okej, det är lite lite intima & personliga saker, men vad är det inte som säljs mest om inte just det här :) Man kan ju alltid testa och om du själv skulle vilja testa att sälja åt dom så klicka på den nedre länken. Du kan sälja på olika sätt t ex homepartyn, genom katalog, hemsida mm.

In och kika iaf!

 


 


Firat Jessica lite idag :)

Idag var släkten här & firade Jessica lite i efterhand pga att vissa haft det bra i lite andra länder ;)hehe Hon fick ett presentkort på skor och en JÄTTESTOR docka som kan gå bredvid henne :) Den tyckte hon verkligen om.

 

Imorse ringde Rikard vid halv 9 & det missade jag såklart. haha så jag gick upp då & hämtade telefonen och ringde tillbaka och då var han där ;P hehe Sen somna han in Fridas säng.. vilket är ganska vanligt att han gör när han kommer hit ;) hehe Alltid lika trevlig och social när han kommer haha

 

Men men, nu ska jag väl sitta här en liten stund sen blir det sova. Är faktist helt slut & Jessica sover redan. Så det ska bli skönt att krypa under täcket :)


Somnade i köket!

Jag gav Jessica en flaska välling & sa att när hon har druckit upp den så kommer hon med den in till köket och sen går in och lägger sig igen för pappa kommer imorgon :) Hon blev självklartöverlycklig och gjorde som jag sa.. till en början ;) Hon kom med flaskan & sen gick hon tillbaka och la sig i sängen, duktiga flicka :) Efter ca 2-3 minuter så kommer hon gåendes med en kudde i famnen & la sig på köksgolvettvärslockna. haha var tvungen att ta kort :)

Annars idag så har Emmelie varit här & tjolat lite & hon har till och med fått äran att åka med när jag övningskör :) Hon tyckte faktist att det gick bra. Vi kom ju hem levande iaf + att jag körde på den smala smala vägen för första gången ;O Läskigt! haha 
Men iaf, vi åkte upp till morfar och bytte till vinterdäck på bilen & sen hem igen. Jessica fick enflipp när vi skulle åka, men hon skrek av sig allt i bilen & tvärslockna där ;) haha rolig prick det där. 
Efter att Emmelie åkt så somnade jag på soffan & allt det där med Jessicasminkadet startade ;| ... badade henne & gjorde henne fin & fräsch igen. Och nu somnade hon för natten :) finaste lilla tjejen som finns
Imorgon kommer Rikard.. tidigt sa han :) Men det är alltid skoj när han dyker upp. Han blir väl förmodligen här över dagen & hittar på nå skoj med oss. Han kanske också får vara med i bilen när jag kör... som om det skulle vara första gången x) Men lite lite bättre är jag ju nu. Som jag sa till Frille när vi var där... jag har det i kroppen :P HAHA.
Snart blir det lite tv-tittande för mig och sen.. kanske.. sömn. Får se hur det blir :) Nånting hittar jag nog på iaf :)

Har tänkt & jag måste fan ta fingrarna ur arlset & gå ut & gå. Jag har nog sveriges sämsta kondis & då överdriver jag inte ;| Måste måste måste!


 


Jessica leker med sin mormor :)


Jättebra Lisa!

Somnade på soffan förut & tänkte att min pappa eller ngn annan höll lite koll
på Jessica, men ack vad jag bedrog mig ;) Såhär såg hon ut när jag vaknade :O haha
Fast det finns efterbilder också ;) Gjorde henne jättefin såklart.


BloggBLOGG!

Kika in på min andra blogg en snabbis ;) http://www.nattstad.se/Lisa.Karlsson finns mycket kul att läsa om det.
Nu blir det soooova snart. Byebye!


Måste testas :)

Delta i undersökningar & få poäng som du kan byta in mot
presentkort på olika affärer :)
Klicka bara på länken, sen kan du börja samla
http://www.gratisklader.se/?r=188302

femtenovembertvåtusentio.

Imorgon ska jag in till stan.. igen. Fast nu är det mycket roligare att åka dit för nu är det jag som kör fram & tillbaka :) Jag bara gillar´t! Hämtade Frida vid bussen förut & det första hon sa var "Jag hade en känsla av att det var du som körde" HAHA Jag försöker köra så mkt jag bara kan så jag snabbt kan få körkortet :) Men iaf, mamma åker med in & när jag är på jobbcentrum och pratar med min handläggare där så ska mamma & Jessica hitta på nå skoj. Hoppas det är bra väder så kan dom ju alltid gå till lekparken som är precis utanför :) Inte så roligt kanske att sitta i bilen i 30 min.. ca. Nu ska jag spela skip-bo med Hanna & mamma för att det är så himla roligt x) Byebye!


Blogstart.se

Bli medlem & få mera läsare till din blogg direkt :)
Klicka på länken > http://blogstart.se/ref/3525
(länken öppnas i ett nytt fönster)





Ingen bra barnvakt.. då vet jag!

Jessica är fortfhostig som bara den så jag tänkte att eftersom min systeryster har höstlov, så kan ju hon ha henne ca 2-3 timmar på morgonen så att jag kan åka in till soc & fixa lite saker. Jovisst, det kunde hon vara. Jag & mamma åkte strax efter 8.00. Lämnde cykeln nere vid falken & sen fick jag köra därifrån & in till stan :) Skitkul! Men men, allting löste sig på soc & jag fick nå papper som jag ska skicka in och blablabla... :P Åkte med bussen som går 10.13 så jag var ju inte borta en lång stund. Hoppade av vid falken där cykeln stog, men innan jag åkte hemåt så sprang jag in på falken & köpte pan pizzorgodisaskciggCiggen & 1 pan pizza var till Frida som tack för hjälpen......

 

Vad händer när jag kommer hem, eller rättare sagt vad får jag se!? Jessica helt nersnorad & står och häller ut alla hundmat på hallgolvet ;O När jag går in i tvrummet för att se var Frida är så ser jag fullt med chips på hela tvrumsgolvet ;| + att jag ser Frida ligga och sova i soffan. Fyfan, säger jag bara. Hon klara inte ens 3 timmar. Tror ni att hon fick ciggpan pizzaNEJ!


Nytt nummer & regn-dag!

Jag fick övningsköra in till karlslund idag :) Gick faktist jättebra. Hämtade ett dagisschema sen släppte mamma av mig, Frida & Jessica på stan & så gick vi & käkade en toast på donken, sjukt gott! Efter det gick vi till arbetförm. och där skulle jag ju träffa min coach 10.00 & hon var jättestolt över mig :) Efter det gick vi och kollade runt lite på stan & jag köpte en ny parfym & en tjock, mjuk STOR halsduk :) Frida köpte också en parfym & jag tvingade henne också att köpa tofsar & spännen, så jag kan få ha mina ifred :O haha Men men, åkte med 14.25 bussen hem till mormor & träffade Krille på bussen :) Mormor hade precis gjort mat så vi kom ju en skitbra tid ;)

 

Mamma kom & hämtade oss ngn  gång efter 16.00 och jag körde självklart hem :) Jag är snart klar med det där körkortet om jag forts. i den här takten :) Är ju skitkul att köra bil + att det går bra, fast jag blir ganska nervös när det inte riktigt går som jag vill ;D hahaha men det är smällar man får ta. Ska väl köra till karlslund imorgon också.. vågar inte riktigt köra in i stan än :) .. kanske är bäst så. haha

 

Har nyss suttit och målat naglarna med Frida. Fransk manikyr blev det & bra blev det också :P

 

Btw, en vänligt själ som skulle vilja tala om några saker för mig som är ny med en sak? haha
Jag har ju precis skaffat en ny telefon, Xperis x10 mini pro och har alrig haft internet på mobilen.

 

1) Kostar det hela tiden, även om jag inte är inne på facebook?


Jag har comviq kontant och om det är ngn som har det och är inne på internet i mobilen, skriv då!

 

2) Vad ska jag ladda på med om det ska bli billig och bra?


Hoppas det finns en gullig person som vill hjälpa mig :P Känner mig ganska värdelös när jag frågar, men jag får ju inget veta om jag inte skulle göra det ;)


min mormor är min mormor!

Imorse var jag, mamma & Jessica hem till mormor & hon kan säga väldigt konstiga saker ibland ;D haha Vi börja prata om att Jessica blev så tyst när jag satte mig i förarsätet och skulle köra, som om hon kände på sig att jag inte kunde & blev nervös.

 

Mormor "Men när jag körde upp, så var du(mamma) & Mats(morbror) helt lösa i bilen där bak & man satte bara ner dom och sa SITT STILL NU!"

 

Mamma "Men..."

 

Mormor "Men dom satt iofs aldrig still" HAHA

 

Och alla börja skratta & det mamma precis skulle säga där imellan var "Men barn sitter aldrig still" haha så det blev lite roligt där :P Hon kom väl på sig själv att, fan dom satt ju aldrig stil x)


Övningsköra imorgon bitti också ;)

Imorgon ska jag åka med mamma in runt 8.00 och lämna Jessica på dagis, OM hon är bättre.. annars får hon följa med mig & Frida upp på stan istället :) Ska till arbetförm. 10.00 & träffajobbcoachen och se vad hon säger. Antar att jag kommer bli kallad till ungdomsgarantin snart också. Känns bra :) Ska försöka hitta en praktikplats så jag har nånting att göra på dagarna :)

 

Men iaf, för att komma till själva rubriken.. jag, Lisa Karlsson ska köra in till stan imorgon ;) Antingen stannar ni inne eller så tar ni risken och är ute iaf ;P .. men jag har varnat nu! HAHA Nej, men jag är inte så värdelös på att köra faktist + att det är skitkul :)

 


Övningskört med mamma idag :)

Känner mig väldigt duktig faktist :) Först körde jag upp för Suttarboda-backennerför, sen hem till mormor & sen hela vägen från KonsumGarphyttan & till Lanna, genom Vintrosa :) Efter det åkte vi ner till Falken & handla och då körde jag igen & sen hem igen. Blev väldigt nervös när man skulle igenom alla rondeller som kommer på vägen dit & hem igen, men det fixade jag hur bra som helst :P Höll iofs nästan på att köra in i Hannas bil, men kan skylla på att hon hade ställt sig alldeles för nära min parkering ;) HAHAHAHA. Nu har man äntligen kommit igång med det iaf, hoppas det går fort att lära sig allting så man kan ta det där körkortet & få ett jobb sen ;O .. Men men, nu ska jag inte skriva mera :) Kanske skriver lite kladd senare, byebye!


Bebiskänsla i magen :)

Låg bredvid Jessica i natt & imorse när jag vaknade så börja jag av någon konstig anledning tänka på när hon låg i magen :) Kan inte fatta att det var hon som böka omkring därinne & man tänkte så mkt att man nästan sprack. Man visste ju inte vad det var för en därinne. Men den 13 oktober -08, så fick jag världens finaste tjej. Hon är mitt liv & skulle inte klara ett liv utan henne nu :') Det var en som hade sagt att man kan inte ens komma ihåg att man ngn gång inte haft barn & det stämmer. Har haft Jessica i 2 år men känns som jag har haft henne hela livet :) Man vet hur hon fungerar, man vet vad som gör henne glad/sur. Man vet hur man ska tigga åt sig en puss eller kram ;) Sjukt underbartFinns ingen kärlek i världen som kan bli större än den jag har till henne.




Nu har jag den... äntligen :)

Jag har länge velat ha x10 mini och nu har jag den :) Så grymt nöjd, men ett fel är det. Mitt simkort var för gammalt för telefonen så det gick inte starta den med kortet i & det förklarar varför jag ska köpa nytt & kommer ha nytt nummer :P Mamma tjatade om att jag bara skulle ringa och fixa över mitt gamla nummer till ett nytt kort, men nej... helt nytt ska det var :) ... ett lättare nummer skulle inte skada. Blir lite jobbigt bara att se till så att alla dom viktiga har det nya numret & med det menar jag typ soc, dagis, arbetförm. och alla dom där. :P hehe


En väldigt negativ sak som hände idag, nu på kvällen var att Jessica är så förkyld och hostig.. hon hosta så mkt så att hon spydde ;O ... stackars liten. Det var bara slem som kom upp & nu är det mkt mkt bättre med hostan, så det var väl bra ändå att det hände även om det kanske inte var så kul :/ .. ni förstår hur jag menar. Nu är det bara att se hur natten blir & blir den lugn så åker vi till dagis så att hon kan vara med på dagiskortet, annars stannar vi hemma :) .. blir ju tråkigt om hon inte är med, men det är inte hela världen. Vill inte väcka henne om hon är dålig, bättre hon sover & blir frisk då.


Men men, nu ska jag sova ifall vi ska upp :) Natti!




Ska snart berätta en sak....

Om ni håller lite koll här på min blogg så ska jag snart berätta en sak som jag har gjort idag :O Jag är super-duper-glad kan jag säga. Äntligen! Men men, kika in lite då & då så ska jag berätta senare i ett annat inlägg. Jag vet att ni tänker "men åh, dryga människa... skriv nu istället!" Men icke sa nicke... berättar sen och det kommer ni vara glada för om ni läser :) Hejsvejs så länge!


RSS 2.0