Jaaa!

Hellu! Sökte jobb för ca en vecka sen & dom ringde idag & ville att jag skulle komma dit imorgon bitti klockan 15.00 :) Är så himla glad just nu men har inte fått det än. Nu känns det verkligen som man har fått en chans fast man inte har världens bästa betyg :) Hoppas verkligen att min tur har kommit nu. Ska ge tillbaks till Rikard som stått ut med att betala för allting så himla länge :) Han ska verkligen få nånting dunderfint!!!

Blev ju lite snabba ryck med tanke på att jag var hemma i Grängesberg & satt i lugn & ro med Rikards mamma & grillade och hade det bra & sen ringde dom så det var bara att ringa till mamma & fråga om hon kunde hämta. Iofs kunde man ha åkt tåg men hon får tillbaka bensinpengar och det vet hon ju :) Så nu är man nere i Örebro igen.

Skriver imorgon igen för nu ska jag sova, hoppas bara min hals blir bättre tills imorgon. Är hes som en gris! :) Det ordnar sig nog. Byebye!

Utgång imorgon!

Som ni läst så fyller Emmelie 20 år imorgon :) GRATTIS! Jag följer med & det blir Beachparty på Frimis. Kan nog bli roligt. Får se vad man slänger på sig ;) Har hört att den första som kommer in med Borat-baddräkt ska få en Champangeflaska haha Kan vara riktigt roligt att se om ngn verkligen kommer i en sån ;D Är ju inte det snyggaste man kan ha. haha
Först ska vi till hem till Emmelie i Garphyttan & sen vidare in till stan.

Mamma & pappa ska ha Jessica om inte Rikard tar henne. Är inte ofta man kommer ut & träffar kompisar så det blir kul :)

Nu blir det en cigg sen invänta att Rikard kommer, om han nu gör det. Hoppas iaf. Bye!

Nu äter hon bra igen.

Äntligen! Nu äter hon som hon ska igen. Har varit nervös att hon ska få i sig för lite men idag åt hon väldigt mkt samtidigt som hon tryckte på & av micron ;P haha Skönt att hon är lättroad & äter igen :) Nyss sprang hon in på toan & hämta lite papper så hon kunde snyta sig. Hon tyckte väl att hon var lite snorig ;) Bye!



Tv!

Kollar på Tyrabank show med syster & Jessica. Handlar om tjejer som slår sina killar. Bye!

Oriflame - Period 8

Period 8
Finns många nya erbjudanden!
Klicka på länken nedanför och bläddra i den aktuella katalogen.

http://my.oriflame.se/Lisakarlssoon


Fredagskuul - inte för mig!

På fredag fyller Emmelie 20 år #¤%& Skulle vara jätteroligt att följa med men har tyvärr inga pengar till det. Värdelöst! Men men, det kommer fler gånger. Kanske ordnar sig ändå, det vet man ju aldrig. Men först ska jag bli frisk :) Är fortfarande kass i halsen & känns som det blir värre men jag vet inte. Ska dricka en kopp te fast jag vet att man inte ska dricka varmt, men det är ju så himlaaaaaa gott :D Skiter i om det är bra eller dåligt faktist! Hehe

Jessica har varit grinig hela dagen men det ömmar väl fortfarande i hennes lilla mage efter hennes magsjuka :/ Men jag kan ju säga att man inte är på sitt bästa humör när man själv är sjuk & sen surar hon för minsta lilla. Men det släpper väl snart hoppas jag :)

Nu ska jag ut & ta en cigg för att det är så himla bra för både halsen & resten av kroppen.. JA, jag är ironisk ;) Sen ska jag nog slå på en film som man kan sova till haha Kör med den där varenda kväll, känns inte lika ensamt då. Fast jag ligger i ett hus med 6 personer x) haha Bye!


!!!

Nu har min syster fått magsjuka så hon har spytt nu hela kvällen. Fan vi kommer inte kunna lämna huset på länge känns det som. Det är många som ska smittas. Fast nu är det ju faktist bara min bror kvar & han har sagt att han aldrig kommer få det så man kan ju räkna med att han blir sjuk imorgone eller övermorgon. Pappa sa samma sak & blev sjuk ganska snabbt efter det.

Skönt att vi andra fått det avklarat iaf, men lider med dom som kommer få det. Ska nog upp & ta en dusch snart också, om jag orkar annars får det bli imorgon bitti ;) Bye!

HAHAHAAA!

När kvinnor väntar på sex, är det som att vänta på snö!
Man vet inte hur många cm man får och inte heller hur länge den blir kvar...
men halt blir det!

Fick den av en på facebook nyss & tyckte den var roligt ;) Haha
Man brukar oftast ha hört alla såna innan men inte den här.


Magen är knas, men har sökt jobb!

Har fortfarande ont i magen & kan knappt gå som en normal människa :/ Måste äta nånting också. Igår åt jag bara 2 tallrikar filmjölk på hela dagen. Men alla som har haft magsjuka vet att det inte går äta.

Har sökt jobb idag också :) Det är bra iaf. Hoppas att det blir nånting också. Då kommer jag bli frisk som en nötkärna ;) hahaha

Ska lägga mig i soffan - igen. Börjar bli lite trött på att ligga där nu men när jag ligger ner så gör det inte ont i magen. var bara tvungen att skicka iväg en jobbansökan :) Imorgon hoppas jag att det är bättre med magen. Bye!

Då var det min tur.

Hade ont i magen hela dagen igår & i förrgår men trodde det var mensvärk :/ Igår när jag pratade med älsklingen i telefon så vände det runt helt i magen. Mådde så sjukt illa & då gick jag & la mig för att se om det skulle bli bättre. Det blev det inte! Jag spydde som en gris & sprang fram och tillbaka til toan fram till halv fyra inatt. Fyfan, vad vidrigt det är att kräkas. Hatar det! Men men, nu har man fått det överstökat iaf. Är fortfarande öm i magen men det släpper väl det med snart.


Magsjuka eller mensvärk!

Känns som jag kommer bli sjuk också. Har ont i magen som bara den, men jag kan inte säga om det är mensvärk eller om jag kanske börjar bli sjuk. Mamma ligger i soffan nu & har mått dåligt hela dagen :/ Jessica vågar jag inte säga om hon blivit bättre för sist jag sa det så spydde hon mera. Men hon har förmodligen fått vattenkoppor. Hon har röda utslag över kroppen & dom liknar myggbett. Så jag får köpa Zink-salva som jag kan ha på så det inte kliar så mkt iaf. Hoppas att det går över fort iaf. Snart ska jag sova för jag är hur trött som helst, fast jag sovit mitt på dagen haha


Dålig igen!

Igår kväll åkte vi ju upp och skulle sova i husvagnen men då kom det igen :/ Då fick vi packa ihop och åka hemåt. Usch! Idag har hon fått röda myggliknande märken på kroppen så hon har antagligen fått vattenkoppor :/ Men det är skönt att dom kommer nu när hon är liten än att dom kommer när hon är äldre, då ska det tydligen vara värre.

Prata med Jenny i telefonen nyss också & Jessica klättra upp på bordet & slog huvudet i lampan & hade ner blomman för ca 100 gången :S Så det var bara att ta fram dammsugaren & ta bort all jord. Man är inte lite irriterad efter att det hänt xantal gånger.

Rikard ligger och sover & ska väl åka sen. Fick iaf sova med honom en natt :) Nu ska jag in på facebook, bye!


Kvällen som kommer!

Nu är Rikard på väg ner hit & sen ska vi packa oss in i bilen & åka upp med husvagnen där mamma & pappa är :) Blev iaf en natt. Jessica har blivit mkt bättre men har ätit lite dålgit under dagen. Just nu ligger och hon vilar i sängen & ricker lite välling från & till :)

En liten rolig sak som en kompis sa!
Vi pratade ui telefon om jobb och massa sånt.

Angelica - Jag skulle lätt kunna gå på gatan!
Jag - Eeh, okeeeeeej! HA HA HAAAAA!
Angelica - Vadå? Vad är det för fel med det?
Jag - Aa så jävla lågt sjönker jag ju inte.

Och då säger hon att hon menar att hon lätt kan gå på gatan och plocka skräp ;D hahaha
Jag trodde ju att hon mena ngt helt annat ;) Men men, då vet jag att det står rätt till i hennes huvudet. Man börja ju fundera lite först innan man förstog vad hon menade ;D

Nu ska jag ringa Rikard sen packa lite smått & gott som ska med :D Bye!



Jessica när hon vilade samtidigt som hon lyssnade på musik :) SÅ UNDERBAR!


Mkt bättre med Jessica!

Hon låg & spydde fram till 3 inatt så ingen av oss har fått mkt sömn alls. Men hon drack mkt vatten så det kändes bra iaf :) Idag är hon mktmkt bättre & har precis badat så nu är hon fräsch :) var nog magsjuka.

min älskling är sjuk!

Hon var hur glad och pigg som helst runt 21.00 sen vid ca halv 10 så spydde hon rakt ut bara. Först trodde vi att hon ätit nånting konstigt och som ville komma upp. Efter att hon lugnat ner sig lite så gjorde jag en flaska välling & la henne inne i soffan och gick sen in i köket där Rikard & mamma satt & efter bara några sekunder så börja hon skrika därinne! Man springer dit och då ligger hon med spyor över hela sig själv :'O En annan fick ju panik och visste inte vad man skulle göra & nu har hon spytt sen dess. Hon hinner sova ungefär 15-20 minuter sen kommer det igen. Men nu sover hon lite lite längre så jag tror att det börjar ge sig lite. Jag försöker ge henne vatten så hon ska ha nånting som kommer upp.

Att det kan gå så snabbt. Tur vi inte satte henne i bilen & börja åka hemåt. Vi hade tänkt åka ut med husvagnen i helgen men det skippade vi. Inte schysst att ta med henne ut när hon är sån här. Nu ska hon få sova ut & bli frisk!

Rikard var tvungen att åka hem iaf, för han hade räknat med att bara åka ner sen hem igen så han hade katterna inne. Men han har ringt nu flera gånger för att kolla läget och han sa också att det känns piss att sticka men det är som det är. Åker han inte så pissar katterna sönder allting där hemma ;S

Nu ska jag nog lägga mig ner bredvid älsklingen och se om jag kan få någon sömn. Kommer inte orka nånting annars. Känner mig redan yr i huvudet. Hoppas på en bättre Jessica imorgon bitti :)<3



mammas lilla hjärta!


Marieberg med Emmelie :)

Idag har jag & Jessica varit med Emmelie till skopunkten & där hitta jag stövlar och foppatofflor till Jessica :) Så små och söta. Var in på Marieberg & kollade runt också & då köpte jag 2 linnen till mig. Skönt nu när det börjar bli varmt.. eller ja, börjar och börjar. Det är! Efter det åkte vi hem till Anki & Lars-göran (Emmelie mamma&pappa) & tog en kaffe :) Jessica & William fick ett kex & lite festis ;) Det var nog inte alls fel.

Men men, nu är jag iaf hemma & är hur trött som helst. Sitter & väntar på att det ska finnas tillräckligt med varmvatten så man kan ta en dusch :) Det har varit avstängd pga av nånting med varmvattenberedaren. Sen kommer Rikard och då ska vi åka ut med husvagnen & där kommer "vi sitta och ha det bra" hahahaha Jessica ligger & sover, hon är väl slut efter allt springande i affärerna ;) Skönt. Nu ska jag bara ta nånting att äta sen blir det duschen. Bye!


 


Jessicas fina skor :) Gick bara på 120.- för båda paren.
Det är inte alls fel. Men det var egentligen bara stövlarna hon behövde, men
foppatofflorna var så himla söta ;)


Besök & sen åska!

Kom hem från Hanna runt 15.00 & då kom Emmelie förbi med William & drack kaffe & snacka massa skit ;) Jessica & William lekte och fick bada för båda varma & svettiga av värmen. Tvätta av dom med Fruktis schampo :) Men dom blev snabbt skitiga igen för vi gick ju självklart ut. Man kan ju inte vara inne när det är varmt och fint. Dom är ju ändå barn så dom får vara smutsiga ;) Men men, senare börja det iaf åska och blixtra & det tyckte jag inte om. Har typ men för livet från det att jag var hemma själv när jag var mindre och det började dundra & blixtra ute. haha Jag är livrädd för den ;/ ^^

Nu ska man snart sova, känner mig helt seg i kroppen ;) Imorgon kommer det nog vara lite skönare & bättre luft. Inte lika tjock värme ;) Skönt!

Sov hos syster.

Sov hos Hanna inatt, Jessica var självklart med :)

msn!

Har inte varit in på msn på väldigt länge nu & tänkte att det kunde vara roligt att logga in och se vad man har för människor där ;) haha hade väl typ dom gamla som jag hade sist jag var där. Men hade fått massa nya och vet inte hur dom fått min msn & vissa av dom prata inte ens svenska! haha Det kan visst hända mkt när man inte är med. Men men, har inte så mkt att göra på msn. Tycker bara att det är drygt. Klarar mig så himla bra på facebook & här :)

Jessica ligger på sin mage, på mina ben & vill att jag ska killa henne på ryggen ;) Hon drar upp sin egen tröja hela tiden & försöker ta min hand till hennes rygg hehe Hon är för söt, hjärtat mitt!

Ska sova hos min syster inatt för hon vill inte vara ensam. Frille ska iväg & fiska :) Men det kan vara roligt. Det händer ju liksom inte så ofta :) Och ngn gång ska jag få antingen Jenny eller Lenah & komma och möta mig om jag får för mig att gå till Garphyttan ;) Det är ju faktist inte så långt egentligen. Och om ngn möter en så blir det ju bara halva vägen själv sen får man ju sällskap.. om man inte går 2 & 2 från alla håll & kanter :)

Rikard kommer förmodligen inte hem i helgen så jag kommer vara i Örebro. Kanske åker in & träffar Angelica om hon har tid & lust :) Henne var det ett tag sen man såg.

Men men, vi får höras lite senare. Nu ska jag & min älskling äta lite :)



H*rkatt!

Hur fan kan man ens ha kvar en sån katt! Han skvätter överallt & dom kastrera honom för några månader sen. Ska dom inte lägga av då!? Han kommer ha sönder allting här! USCH, för äckliga jävla katter! Börjar fan hata dom om jag ska vara ärlig. Tycker alla katter flippar ur helt! Nu har kattjäveln skvätt ner bilbarnstolen & mammas "bortförklaring".. Varför ställer du stolen där då? Men vafan, man ska väl kunna ha saker på golvet utan att kattidioten skvätter!!!!!!!!!!!!! 

Gamla minnesbilder!

Lite roliga & väldigt gamla bilder!



Johan, min syster & jag :) OBS! Väldigt länge sen!


Jag & en gammal kompis! OBS! Väldigt länge sen!


Jag med en stor nalle! OBS! Väldigt länge sen!


Finast hunden som funnits i denna värld! RIP Ebba <3


Min syster & jag! OBS! Väldigt länge sen!


Jag i pappas gummistövlar! haha Skulle ha valt ngn storlek större, eller? haha
 OBS! Väldigt länge sen!


Jag kunde somna överallt! OBS! Väldigt länge sen!


Min syster, Emmelie, jag, Bella & min andra syster! OBS! Väldigt länge sen!


Mina systrar & jag! OBS! Väldigt länge sen!


Min syster, Johan & jag! OBS! Väldigt länge sen!


barnen Karlsson som ett ganska "seriöst" Luciatåg, va tycks! OBS! Väldigt länge sen!


Min lillebror! OBS! Väldigt länge sen!


Min syster tror hon är assnygg på det här kortet ;) OBS! Väldigt länge sen!


Slö golfare!?

Hur slö får man bli om man inte ens orkar dra sin egen golfbag ;P Jag, Jessica, min bror & hunden gick en promenad & går alltid förbi en golfbana. Och ni kan inte ens fatta vad man såg haha Står en golfare och så ser vi att hans golfbag med alla saker rullar iväg och vi fattade inte först hur han fick sån fart på den i det där gräset.. men så ser vi att han står med en fjärrdosa till golfbagen & styr den från den hahahaha hur lat är man inte då. Och har man pengar att lägga ut på det så kan man väl fan köpa sig en golfbil, eller?! hahaha Lite roligt var det för gubben var väl iaf runt 60-70 år hahaha Man kan se mkt när man är ute och går ;) + att man får lite motion på samma gång.







Vilken natt!

Somnade ganska sent för jag fastna framför tvn, kommer inte ihåg vad det var för film men men, somnade iaf till slut & klockan 2 hände det grejer utanför. Vaknade med världens chock & det var catfight. Jävlar vad dom kan låta läskigt. Usch! Frida vågade inte ens kliva ur sängen. haha en annan stog och spana ut genom förnstret för att se om det var 2 katter eller om det kanske var en katt & en annat konstigt djur, men så var det inte :) Det var 2 katter och jag kan tänka mig att det var Fridas katt som muckade gräl för han är sån. haha

På morgonen nu vaknade jag av att Jessica låg i sängen och fejkböla & det är nog det värsta med mornarna, jobbigt! Just därför vill jag har en växasäng så hon kan ta sig ur själv & kanske om man har tur så gör hon sin egen välling ;) hahaha Inte för att jag tror det men man kan ju hoppas :D haha

Verkar som att det blir fint väder idag så det kanske blir en promenad med vovven & Jessica :) Hoppas det håller i sig.
Måste byta om också haha Sitter i världens sexigaste outfit nu.. eller inte ;P Mammas fleesetröja *stavning*, vita leggins & en topp & sist men inte fulast, ett par sockor x) haha Skönt som fan men ska nog undvika att visa mig ute om mamma&pappa ska fortsätta få ha grannar ;) hahaha



Promenader hela dagen.

Känns som jag inte gjort annat än varit ut & gått idag haha :) Det är ju nyttigt & bra. Först gick jag med min bror, Jessica & hunden när dom var som finast ute & det var riktigt skönt. Tog en ganska lång vända då. Sen ringde Oskars kompis & sa att Oskar inte hade kommit till honom än & då hade det ändå gått 30-45 min sen han börja åka dit. Man blev lite nervös & då gick jag & Frida iväg bort mot deras skola och tänkte om han fastnat där, men det hade inte & då blev man ännu mer nervös. Man hör ju hela tiden hur folk försvinner & såna saker. Men men, vi gick iaf tillbaka & sen när mamma&pappa kom hem så hade mamma ringt och då var han ju där men inte fan hade han ringt så man visste. ;S
Men det är skönt med promenader :) & jag som knappt är ute & rör på mig. haha

Följde med pappa när han skulle hämta Oskar hos sin kompis också & sen åkte vi ner mot affärn & då sa jag till pappa att jag kan betala för allt. Och det är inte mer än rätt med tanke på att jag får bo här gratis. Så där gjorde jag en bra sak & det kändes inte alls fel :) Självklart slank det ner lite mat till Jessica också, fast hon äter riktigt mat. Men det är lätt att bara värma på om man själv inte ska äta nånting. Och hon tycker om det mesta :) Men jag testade en kyckling-risotto och det gilla hon verkligen inte haha Så den blev det inge med. Men man kan ju inte tycka om allting ;)

Snart ska jag lägga mig, men först samma som igår. Slå på en bra film att sova till & slå igång insomningstimern :) Då sover man bra hela natten :P



Generösa Jessica!

Haha käkade precis frukost med Stefan & Jessica. Blev macka & mjölk ;) Jessica är så himla generös att hon tar Stefans macka och ska precis ta en tugga av den, men..

Jag - Men Jessica, nu har ju inte Stefan ngn macka!?

Jessica tittar lite på Stefan & sen försöker hon en andra gång och ta en tugga från hans macka.

Jag - Jessica! Vad ska Stefan äta nu? Han har ju ingenting.

Haha, då tittar hon på honom igen & den här gången lägger hon ner hans macka på bordet & sträcker sig efter sin lilla macka som hon hade & den har hon petat bort all ost & all smör ifrån. Så ni kan ju tänka er hur den såg ut!? haha Men den tar hon iaf och lägger fram till Stefan & sen tar hon en tugga på hans stora macka. hahaha Han fick ju iofs en macka men kanske inte riktigt den mackan han var sugen på x) hahaha Kan vara sjukt roligt att äta med henne för hon kan göra såna dumgrejer att man skrattar som en tok. haha



allt helt enkelt!

Dom är mitt allt!

Jag vet själv att jag kan vara en riktigt grinfit*a till flickvän ibland. Men när jag blir sur så finns det alltid en anledningen. Jag & Rikard har varit tillsammans i 3 år, 5 månader & 9 dagar idag :) Vi har stått ut & klarat oss igenom väldigt mkt skit men samtidigt har vi haft dom mest underbaraste stunderna tillsammans. Kan inte få det bättre men samtidigt vill jag hela tiden ha bekräftelse om att det är jag som kommer först. Vi har världens finaste dotter tillsammans & det är det bästa som hänt mig. Hon kan vara en riktig "pain in the but" men jag älskar henne så grymt mkt!

Alla har vi dåliga dagar & det måste man få ha, men man ska aldrig låta det gå ut över dom man älskar & är rädd om!
Det är nånting jag måste lära mig väldigt.. nu på en gång faktist! Man får lära sig att lämna mig ifred när jag inte är på humör. Du får du helt enkelt ta den skit du får om du inte gör det, men samtidigt får du absolut inte strunta i mig helt! :O

Texten är väl mest menad åt min älskade Rikard :) .. men det finns vissa andra som kan ta åt sig lite av hörnen haha :D

Från det ena till det andra, jag höll på att somna i soffan förut när jag kollade på "Ballar av stål" & då ringer Rikard & efter det.. tror ni jag var trött eller?! Nej, det var jag inte & så sitter jag här. Pucko jag vet! Jag ska faktist gå & lägga mig nu men först måste jag ta en cigg sen hitta en film jag kan somna till & sen slå på insomningstimern på tvn så den inte går hela natten ;) Somnar bättre när det är ljud i bakgrunden.

Imorgon vet jag faktist inte vad man ska hitta på. Kanske ringer Jenny & ser vad hon & Wendela ska hitta på för skoj :) kanske kan ta en promenad med dom om det är fint väder, vore skoj :)
Har fixat vagnen nu RIKARD. Nu är den fin + att påsgrejen inte åker ner hela j*vla tiden! ;)

Jaja, go'natt allihopa!













Trevlig dag :)

Idag kom Jenny förbi med lilla Wendela & hälsade på :) Har inte träffat henne på länge känns det som och Wendela hade växt väldigt mkt sen jag såg henne sist. Lilla pluttan! Vi bestämde att vi skulle ut & gå lite tillsammans nu när jag ändå är här nere i Örebro.

Var rädd om din flickvän / kvinna!

Under tiden du skriker åt din kvinna, finns det en man som
gärna skulle vilja viska fina saker i hennes öra.

Under tiden du förnedrar och förolämpar din kvinna, finns
en man som skulle göra allt för henne.

När du
våldför dig på din kvinna, finns en man
som gärna skulle älska med henne.
 
När du får din kvinna att gråta, finns det en man
som skulle göra allt för att se henne le.

Såg en kompis som skrivit ut den på facebook & tyckte den var riktigt bra!
Allt i den stämmer ju även om man kanske inte tror det i just det tillfället då man bråkar.
Nu har ju inte jag ett sånt förhållande som är så illa men det finns & det är inte rätt!


Dagen hos syster-yster!

Har fikat med syster & spelat plump :) Jessica & Wilma har sovit i varsin sova, som om dom skulle ta upp så mkt plats haha Men men, snart ska vi åka hem för Hanna, Wilma & Frille ska iväg på 40års kalas :)

Pratade nyss med pappa som är på väg hem från Grängesberg. Han har varit iväg med Rikard och fått hjälp med bilen :) Det hade gått bra, så dom kommer väl när som helst.

Ska nog lägga mig & dega i soffan sen, känner mig rätt seg på nå vis. Får se vad man hittar på senare :)
Ngn gång i veckan ska jag iaf träffa Angelica, har jag bestämt :) Henne har jag inte träffat på ett bra tag nu. Känner nu att man måste få en dos med henne så man klarar sig :) haha Då kanske man kan gå på stan & fika eller ngt annorlunda. Skulle vara roligt!

Jessica sitter just nu & myser med Wilma :) Riktigt myskärlek mellan dom & Jessica är så försiktigt & kan vara hårdhänt men menar bara väl. Nu låter det som att hon skadat Wilma men så är det inte :) Hon ska mysas & kramas så hårt hehe



Wilma!


Jessica & Wilma!


Gårdagen + idag!

Igår gjorde jag inte speciellt mkt. Emmelie & William kom förbi en snabbis på en kaffe :) Rikard kom också. Han har jag saknat länge. Fast jag sa det till honom att det inte alltid är ngn ide att sakna honom för när han säger att han ska komma så kan man räkna med att man får vänta iaf 1-2 dagar extra :/ haha men han kommer alltid till slut :)

Idag ska jag hem till min kära syster & hälsa på :) Hon sa till mamma i telefonen att jag inte har ngt val, att jag måste komma :) haha Men hade hon frågat så hade jag ändå sagt ja haha men men..

Nu ska vi åka men skriver lite mer sen :) byebye!


Nyare bilder, kanske!

Jag!


Sovmorgon!

Idag fick man sovmorgon fram till halv 11. Tror inte att jag har sovit så länge sen Jessica kom faktist ;) haha Inte ens när man har varit barnledig och ska sova länge. Man är ändå uppe & far runt halv 9 haha Men men, det är skönt att man får sova ut lite ibland.

Lite roliga frågor!

Snodde den här från min kusin, hon får anmäla mig om det svider för mkt ;) mohaha

Nu:
Vad har du för hårfärg – mörkbrunt
Hur lång är du? – ca 167
Vem är du kär i – Rikard & min dotter :)
Har du nån pojk-,/flickvän - Självklart!
Vad brukar du göra på fritiden – är med min dotter, pojkvännen & familj, vänner.
Var allt bättre då - Va!?

Har du:
Kysst någon – Eeh, måste tänka. JA, klart!
Sovit brevid någon med samma kön – haha ja
Sovit brevid nån med motsatt kön – Jaaa
Slagit ner nån – haha, nej & kommer inte heller att hända. Snälla jag ;)
Ljugit för en bra vän – en vit lögn kanske :P
Svikit någon – tyvärr ja.

Vem:

Skrev du senast till på msn – angelica andersson.
Kramade du senast – min dotter.
Sov du hos senast – mamma&pappa(är där nu när Rikard jobbar hela veckor)
Ringde dig senast – Rikard.

Kärlek :
Du har sårat nån så den började gråtadet har jag nog.
Nån har sårat dig så du börjat gråta
kan man säga, ja.

Ärlighet:

Du har gjort nått som du lovat nån annan att inte göra – jaa..
Jag har gjort något som jag har lovat mig själv att inte göra – haha väldigt mkt.
Jag har smugit ut utan lov - har aldrig blivit behövt
Jag har ljugit för mina föräldrar vart jag är – joo..
Jag har en hemlighet som ingen vet om – det finns många.

Dåliga Tider:
Jag har skadat mig sjäv – nope.
Jag har druckit alkohol – haha ja
Jag har tagit medeciner mot drepression – nope.
Jag har sovit en hel dag utan att behövt det – tror inte det.
Jag har vaknat gråtande – ja.
Jag har somnat gråtande – många gånger.

DÖDEN:
Jag hatar begravningar - har aldrig varit på en & vill inte heller.
Jag har sett någon dö - nej.
Någon du har känt har nyligen dött - nej.


Lite roliga frågor :) Tycker det är kul att svara på massa såna där även om man börjar tänka på mkt som man egentligen inte ska tänka på. Men det försvinner snart ;)


Hänga tvätt är inte roligt.

Nu har jag hängt tvätt åt en hel arme känns det som. Puh! Det är inge roligt alls. Men imorgon kanske när dom är torra & fräscha :D Då blir det mkt roligare, men då ska dom också ner & stoppas in där dom ska vara sen är det bara att börja om på samma kula ;) hahaha

min dotter & systerdotter!

Jessica som alltid varit så liten, är inte längre den minsta :) hon är faktist ganska stor nu helt plötsligt.
Tiden går väldigt mkt för fort tycker jag. Kommer inte kunna klä Jessica i små, söta, rosa kläder snart längre :'/

Men så himla underbart att hon kan så mkt & är ändå bara 1½ år. Ganska imponerande :) Men hon har ett humör som man inte alls vet vad man ska göra med. Gud, att den sån liten kan vara så envis & arg ibland, det är sjukt! ;)

Lite fina bilder :)


Ni ser, hon är inte så liten längre :)<3


Lilla Wilma :) Helt underbar!


Hanna(syster), jag & Wilma :)


Jessica med värsta frajsen ;P<3


Jessica älskar Wilma :) Hon vill hålla & pussa på henne.
Skönt att hon är så försiktig med andra + djur :)


-



Kommer vara väldigt mkt i Örebro nu när Rikard jobbar borta hela veckorna så om ni är sugna på
Oriflame så kan ni kika in på http://my.oriflame.se/lisakarlssoon och beställa direkt genom mig.

Finns mkt bra saker & till väldigt bra pris :)


Sett filmen - Avatar!

Nu har jag äntligen sett Avatar. Alla har sagt att den ska vara riktigt bra men trodde verkligen inte att den skulle vara såhär bra! Det är nog bland dom bästa filmerna jag sett. Har iofs inte sett slutet - fortfarande. Men men, det kommer jag se ikväll. Var ju bara 10-15 min jag missade :) Men det är en film jag verkligen remkomenderar till dom som inte sett den. Eller ja, till dom som sett den också ;) haha


Ny blogg - igen!

Skaffade en ny ganska fort. Har inte blivit av att jag skrivit så mkt - men det kanske inte har hänt så mkt ;)
Ska försöka skriva lite mer i den är. Får se till att göra nånting annorlunda varannan dag iaf haha

RSS 2.0